• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Canımmmm, hoş geldin 🤗 Gözün aydın 🥹
Çok sevindim, mutlu oldum, doğum bir başlangıçtır, her zaman öyle düşün, kilosu ve boyu iyi şükür, zamanla her şey düzelecek, zor, ondan ayrılmak, onu orada bırakmak, dualarımız seninle 🙏🏻 oğluşun çıkacak ve sen onu öpe koklaya bunları unutacaksın 🌷

Sen nasılsın ? Daha iyi misin
Hoşbulduk bebeğim çok şükür çok rahat bi operasyon geçirdim ağrım sızım olmadı sezeryan düşünenlere spinal anestezi tavsiye ederim ne baş ağrısı ne dikiş acısı yaşamadım hatta ameliyatın akşamı hastaneyi tabiri caizse it gibi dolaniyordum tek başıma 😂 gaz çıkarma sıkıntısı da olmadı yürümek iyi geldi sanırım bebişimin bezi bitmiş istediler onu goturcez bugün sabırsızlıkla saatin gelmesini bekliyoruz eşimle bu arada eşimin herkese Selami vardı dün bu gruptan bahsettik herkes bu avazda kurtulur inşaallah diye sizi andık 😇🤲 sizler nasılsınız nasıl gidiyor gebişlik

Arkadaşlar günaydın ben oglusannesi eski nickle cezerye 😇 35+1de Çarşamba günü doğum yaptım burda aylarca birlikte güldük ağladık o nedenle sizi de haberdar etmek istedim yüksek tansiyon sebebiyle 31.haftada hastanede yatmistim vurulan ciğer geliştirici sekerimin yükselmesine sebep oldu ve dusuremedik bu zamana kadar anca dayandık oğluşum 3250gr 49 cm olarak geldi dünyaya. Daha kucağıma alamadim takipne diye bi sorunumuz var hızlı nefes alıyormuş kuvozde yatıyor. Hepinİz kıymetli annelersiniz umarım sağlıklı şekilde yavrularinizi kucağınıza alabilirsiniz ben o duyguyu henüz tadamadim ama sesime aglamasi beni bırakma der gibi o küçücük kuvoz penceresinden parmağıma yapışıp bırakmaması beni perişan ediyor kimse yaşamasın bunu çok zor. Dualarınıza talibim. Bizi de unutmayın dualarinizda lütfen
Listeye yazdirdigim gibi ismi İbrahim Kayra benim ismim de Pınar. Çok teşekkürler şimdiden.
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün tez vakitte solunumu düzelir ve küvözden çıkar inşallah🙏🏻

Arkadaşlar günaydın ben oglusannesi eski nickle cezerye 😇 35+1de Çarşamba günü doğum yaptım burda aylarca birlikte güldük ağladık o nedenle sizi de haberdar etmek istedim yüksek tansiyon sebebiyle 31.haftada hastanede yatmistim vurulan ciğer geliştirici sekerimin yükselmesine sebep oldu ve dusuremedik bu zamana kadar anca dayandık oğluşum 3250gr 49 cm olarak geldi dünyaya. Daha kucağıma alamadim takipne diye bi sorunumuz var hızlı nefes alıyormuş kuvozde yatıyor. Hepinİz kıymetli annelersiniz umarım sağlıklı şekilde yavrularinizi kucağınıza alabilirsiniz ben o duyguyu henüz tadamadim ama sesime aglamasi beni bırakma der gibi o küçücük kuvoz penceresinden parmağıma yapışıp bırakmaması beni perişan ediyor kimse yaşamasın bunu çok zor. Dualarınıza talibim. Bizi de unutmayın dualarinizda lütfen
Listeye yazdirdigim gibi ismi İbrahim Kayra benim ismim de Pınar. Çok teşekkürler şimdiden.
Ayy maşallah rabbim sağlıkla mutlulukla büyümesini nasip etsin 💕

MaşaAllah canım Rabbim جل جلاله en kısa zamanda sağlıkla evinizde kavuşmayı nasip etsin, cumanın hürmetine duların kabul olsun 🤲🌹

Hoşbulduk bebeğim çok şükür çok rahat bi operasyon geçirdim ağrım sızım olmadı sezeryan düşünenlere spinal anestezi tavsiye ederim ne baş ağrısı ne dikiş acısı yaşamadım hatta ameliyatın akşamı hastaneyi tabiri caizse it gibi dolaniyordum tek başıma 😂 gaz çıkarma sıkıntısı da olmadı yürümek iyi geldi sanırım bebişimin bezi bitmiş istediler onu goturcez bugün sabırsızlıkla saatin gelmesini bekliyoruz eşimle bu arada eşimin herkese Selami vardı dün bu gruptan bahsettik herkes bu avazda kurtulur inşaallah diye sizi andık 😇🤲 sizler nasılsınız nasıl gidiyor gebişlik

Çok sevindim, ne güzel kolay olmuş doğumun, amin hepimiz inşallah ☺️🙏🏻 bizler iyiyiz bıraktığın gibi, büyüyoruz, doğum yapanlar oldu, çok mutluyuz onlar adına şükür senin gibi ☺️ darısı bizlerin başına diye sabırla bekliyoruz 🧚🏻‍♀️

Ahh cezerye sen nerdesin:(
Günaydın şükür oğlunun boyu kilosu hep öndeydi iyiydi maşallah erken doğumda bu avantaj olmuştur 🙏 inşallah sıkıntısı düzelir en kısa zamanda alırsın kucağına kavuşursun dua edeceğim 💜

Çok sevindim, ne güzel kolay olmuş doğumun, amin hepimiz inşallah ☺️🙏🏻 bizler iyiyiz bıraktığın gibi, büyüyoruz, doğum yapanlar oldu, çok mutluyuz onlar adına şükür senin gibi ☺️ darısı bizlerin başına diye sabırla bekliyoruz 🧚🏻‍♀️
İnşaallah sagsalim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🤲 iyi olmanıza çok sevindim gulen yüzünüz solmasın dostlar

Ahh cezerye sen nerdesin:(
Günaydın şükür oğlunun boyu kilosu hep öndeydi iyiydi maşallah erken doğumda bu avantaj olmuştur 🙏 inşallah sıkıntısı düzelir en kısa zamanda alırsın kucağına kavuşursun dua edeceğim 💜
Tilki misali yine size koştum bacım 😂 özlemişim sizleri inşaallah kuzum Allah razı olsun sizler de hep dualarimdasiniz

K _Kestane_ ya canım dün moralim bozuldu. Demir içiyorum 2-3 gündür kaşıntım oldu bıraktım, içmeyeceğim inceldiği yerden kopsun dedim, dün akşam stres yaptım kaşınıyorum diye bu sefer de tansiyonum çıktı 😒
Ara ara bende de kaşıntı oluyo dayanamıyorum hemen duşa atıyorum kendimi nasıl kaşıntı seninki canım?

Ara ara bende de kaşıntı oluyo dayanamıyorum hemen duşa atıyorum kendimi nasıl kaşıntı seninki canım?

Canım ben daha önce yaşadım, böyle karıncalanma hissi oluşuyor dışarıdan bakınca bir şey yok ama içeriden kaşınıyorsun işte 🥺 ilaç kullanamıyorum ama doktorum demir artk içelim dedi mecburen magnezyum da alıyorum kasılmalarım oluyor diye korkuyorum, sende olan nasıl bir kaşıntı ?

Tilki misali yine size koştum bacım 😂 özlemişim sizleri inşaallah kuzum Allah razı olsun sizler de hep dualarimdasiniz
Gel tabi canım şuan belkide en önemli zamanlarımız her şeyi yolunda gidenin bile duaya ihtiyacı var, Allah katında onca hamile lohusanın duasında kıymetlidir diye düşünüyorum🙏
Sağlıkla büyüsün inşallah oğluşun canım geçecek bugünlerde hayırlısıyla

Gel tabi canım şuan belkide en önemli zamanlarımız her şeyi yolunda gidenin bile duaya ihtiyacı var, Allah katında onca hamile lohusanın duasında kıymetlidir diye düşünüyorum🙏
Sağlıkla büyüsün inşallah oğluşun canım geçecek bugünlerde hayırlısıyla
İnşaallah kirazım sen nasılsın kuzu inşaallah sorun sıkıntı yoktur

Canım yeni görüyorum mesajlari kusura bakma 🙏💗
Yok estağfurullah neden bıkayım 🌸
Canım benim düşüncem tam sınırlarda oldugun icin doktoruna söylemen.
Doktorun muhtemelen takip et diyecektir zaten. Biraz sekerden beyaz undan falan kıssan iyi olur. Çünkü belli haftalardan sonra seker ve tansiyin ataga geçiyor.
Açlık benim de senin dedigin civarda çıkıyor insülin de kullaniyorum ben ama onu da hesaba kat. Seninki de tam sınırlarda. Toklukta 140 üstü istemiyorlar.
Mesela kacamak yaptiginda fazla yediginde kac çıkıyor?
Sağ ol canım cevabın için 🫶🏻 evde cihaz aldık takip etmeye başladım benim normalde hep düşük seyrederdi ama gebeliğe bağlı sanırım bu aralar artış eğiliminde gözüküyor. Söylediğim değerler şimdiye kadar gördüğüm en yüksek olanları canım yediğime pek dikkat etmedim nasıl olsa düşük diye rahat davrandım sanırım o yüzden kaçamak yapınca kaç çıkardı bilmiyorum zaten karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum maalesef 🙁En azından doğuma kadar beslenmeme dikkat edeceğim

Günaydın canım hoş geldin. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alıp eve götürdüğün günler de en kısa zamanda gelecek. Zor kısmı gelmiş geçmiş olsun oğlunla güzel günlerinizi yaşamanıza az kaldı ❤️🫶🏻

Back
X