- 12 Ekim 2023
- 1.906
- 1.763
- 63
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #51.341
Allah razı olsun darısı hepinize olsun inşallahOy maşallah Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun darısı hepinize olsun inşallahOy maşallah Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Çok teşekkür ederim canmmmCanım maşallah sizeallahım analı babalı büyütsün upuzun sağlıklı ömrü olsun inşallah
sana da çok geçmiş olsun çok tatlış gözüküyor tontiş yanaklarını sevsinler
![]()
Ayy maşallah Allah analı babalı büyütsün canım gözünaydınTEYZELER DOĞURDUMdün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim
sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim
çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum
kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum
hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla
Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk
35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk
![]()
dikişini aldıklarında hemen mı baktılar 6 cm dediler kanaman falan oldu mu? Ay çok heyecanlı vakit geldikçe bir anda doğum olabiliyor. Rabbim bize de nasip etsin sağ salim kucağımıza almayı yanımızda durmasını inşallahCanım ilk 5 ay hareketliydim sonra serklaj oldum, sonra bebiş neredeyse her onbeş günde bir bir yokluyordu, serklajda ilk 1 ay dışında hiç yatma durumunda sabit kalmadımyani ben serklaj olmasaydım şimdiye kadar beş kere doğurmuştum
![]()
yane hep hareketli bir hamileliğin vardı ve serklajda var tabiCanım ilk 5 ay hareketliydim sonra serklaj oldum, sonra bebiş neredeyse her onbeş günde bir bir yokluyordu, serklajda ilk 1 ay dışında hiç yatma durumunda sabit kalmadımyani ben serklaj olmasaydım şimdiye kadar beş kere doğurmuştum
![]()
MaşaAllah ikinize de, Rabbim جل جلاله muhafaza etsinTEYZELER DOĞURDUMdün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim
sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim
çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum
Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk
![]()
Yaa maşallah bu nasıl bir güzellik annesiiTEYZELER DOĞURDUMdün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim
![]()
Dikişi doğumdan sonra aldılar diyr hatırlıyorum canım o nasıl oldu onu bilemiyorum ben karıştırmış olabilirim, dikiş varken bana 6 cm açıklığın var denildidikişini aldıklarında hemen mı baktılar 6 cm dediler kanaman falan oldu mu? Ay çok heyecanlı vakit geldikçe bir anda doğum olabiliyor. Rabbim bize de nasip etsin sağ salim kucağımıza almayı yanımızda durmasını inşallah![]()
![]()
Sağol teyzesiiiyane hep hareketli bir hamileliğin vardı ve serklajda var tabimaşallah size
![]()
Allah razı olsunMaşaAllah ikinize de, Rabbim جل جلاله muhafaza etsin![]()
Çok teşekkür ederiz canlarım inşallah siz de çok hızlı korkusuz mükemmel doğumlar yaşarsınızYaa maşallah bu nasıl bir güzellik annesiiyanaklarını öpe koklaya çıldırır insan
Akşamdan beri doğum korkusunu yenme üzerine bakınıyordum. Gerçekten umut oldun şu anBöyle pozitif, böyle güzel bir doğum diliyorum hepimize
![]()
Oyyy teyzesi sevsin onuuuTEYZELER DOĞURDUMdün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim
![]()
Canım tokluk 120 lerde çıktı ama ben bu hafta hiç dikkat etmedim çok tatlı yedim nasıl olsa tansiyonum çıkmıyor diye kendime yüklendim şekeri hiç düşünmedim. Şimdi dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama hep açmışım gibi hissediyorumCanım bende var şeker, fazla yükselmesi durumunda bebekte etkileniyor. O yüzden aslında herkesin takip etmesi gerekiyor şekerleri belli aralıklarla
2 hafta az bir zaman kalmış Canım doguma biraz diyet yaparsan tahminen insülin baslamana gerek kalmaz bile. Beyaz ekmeklerden hamurisi tatlilardan uzak dur.
Ben insülin kullandigim icin benim degerlerim degisebiliyor. Açlıklar 100 uzeri olsun istemiyor dr. Ama benim 110 fln çıktığı oluyor bazen. Tokluklar da 140 150 civarlarında. Daha fazla çıktığı da oluyordu insülin dozumu yükseltti doktorum.
ya kaçak sen nerdesinnndikişini aldıklarında hemen mı baktılar 6 cm dediler kanaman falan oldu mu? Ay çok heyecanlı vakit geldikçe bir anda doğum olabiliyor. Rabbim bize de nasip etsin sağ salim kucağımıza almayı yanımızda durmasını inşallah![]()
![]()
Canim biraz dikkat etsen zaten kalan 2 haftayı rahat gecirirsin. Ben 8 yada 10 haftaliktim diyete basladigimda düşün.Canım tokluk 120 lerde çıktı ama ben bu hafta hiç dikkat etmedim çok tatlı yedim nasıl olsa tansiyonum çıkmıyor diye kendime yüklendim şekeri hiç düşünmedim. Şimdi dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama hep açmışım gibi hissediyorummesela şimdi kefir içip öyle yatacağım. Sabah kan tahlili vereceğim umarım çok yüksek çıkmaz. Senin de ellerinde ayaklarında böyle yanma gibi bir his oluyor mu ateş basar gibi canım
Insallah sağlıklı dogar daha zamanin var gelistirmek icin ellerinden biseyler gelse keskeEn son 9 ekimde gttm herseyi guzel dedi ondn sonra bir agrm skntm yoktu gtmedm 6 kasmda gttgmde bana dedi bas cevresi kucuk hemen bir perinatolojiye gozuk falan drek kalktm dger gun ozele gttm ozelde ayni seyleri dynce sehir hastnesine gttm oda dedi baya kucuk kafasi sekil bozukluguda var sabahna perinatolojiye sevk etti oda bakti detayli sekil bozuklugu Kafasi 23 hafta uyumlu Kucuk Beyin emcigi Gelismemis falan dediler bnde dedim haraketleri guzel Beyni kafasi kucuk gelismemis demenize ragmen o anne karnindayken oyledir dediler Dedi bebegi alalm mi dogarsada yani yatalak dogar fln Kyamadm bebegime izin vermedm almalarna sonucta artk buyuk 31 +4 buyuk kucukte degil Kurban Oldugum RABBİM buyuktur İNSALLAH Dogana kdr bir mucize olur Aranzda Hamile olanlar var lutfennn banada dua edin![]()
Canımm çok teşekkür ederizz Amin inşallahOyyy teyzesi sevsin onuuuminnos prenses dogdu sağlıkla geldi ya
bin şükür maşallah kuzumm
Canım benim seninde bebisinde iyi olmasina o kadar sevindim ki.
Gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşallah
Bizim icin minik ellerinden öpbol sütlü olsun her günün
![]()
Evet yüksek çıkıyor diyor hemşireler ama ben hissetmiyorum onu da bebek daha küçük o yüzden diyorlar ben de muayeneden kaynaklı olduğunu düşündüm yeniden bakmak istedi ben istemedimCanım 11 7 güzel tansiyonun düşmüş buna şükür.
Sancı durumu yüksek mi cikiyor peki Canım?
Bence muayene kaynaklidir lekelenmen.
Ahh günün pozitif haberiTEYZELER DOĞURDUMdün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim
![]()
Canım benim Allahım yardım etsin sana. Sabaha insallah daha güzel haberler alırsın.Evet yüksek çıkıyor diyor hemşireler ama ben hissetmiyorum onu da bebek daha küçük o yüzden diyorlar ben de muayeneden kaynaklı olduğunu düşündüm yeniden bakmak istedi ben istemedim
Ahh günün pozitif haberiçok güzelsiniz benim için de dua edin nolur bu geceyi atlatalım güzellikle
![]()
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün. Ne güzel ve rahat geçen bir doğum olmuşTEYZELER DOĞURDUMdün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim
![]()
Amin canımCanım benim Allahım yardım etsin sana. Sabaha insallah daha güzel haberler alırsın.
Bebeğin hareketleri nasil peki ? Sen kendini nasil hissediyorsun.
Muayenedendir o lekelenmeler Canım burda yazmisti kızlar o muayeneden sonra lekelenmeler oluyor diye