Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ay en doğru zaman hayırlısıyla gelsin canımmm

Ya uyunmaz haklısın canım, ne güzel haberler geliyor sizden, güzel bir doğumun olsun, hayırlı olan zamanda gelsin inşallah

Heyecandan doğurasım geliyor valla instada görmüştüm şöyle güzel böyle güzel çocuk doğurdum derken gece 4 te çöken uyku hali diye benimki pek bi keyfine düşkün plesantayı yastık olarak kullanıyor hep inşallah doğuncada böyle güzel güzel uyur. Uyuyan prensesim benim

Eklentiler

• 2d1fe8aa-1a04-4bef-b2a0-75cb77d76d4d.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 47
  • c7f50315-c852-4cba-b2f2-c82d3cdc7df4.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 47
Oy bu nasıl tatlı bişey maşallahhh yaaa yerim Canım günü artık farketmez, sağlıkla kavuşun inşallahh Birçoğumuz Kasım da kavuşacağız artık inşallah Senin doğumun da su gibi geçsin

Oyyyy pamuk şeker gelmiş hoşgelmiş Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah su gibi de geçmiş doğumun da çok şükür

Yaaa maşallah yanaklara bakkk tombişim benimmm tam keyfi yerinde rahat rahat yatıyorken objektiflere yakalanmış
Ay uyur uyurr annesinin koynunda uyuyacak hepsi. Bi bizi bilerek tanıyarak doğuyorlar bu bile nasıl büyük bir şükür sebebi. Sağlıkla gelsin minikler sağlıkla büyüsün
Artık bundan sonrası sağlıkla kucağımıza almakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…