Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Güzel anneler buraya kaç gündür yazmak istedim elim gitmedi… biz iyiyiz ama çok zor bir süreçten geçtim, detay vermiyim çünkü kendimle değil biricik eşimle ilgili. Bi kaç gündür hayat durmuştu benim için, kendimi ve hamile olduğumu unutacak kadar ama Allaha şükürler olsun tekrar her şey yoluna girdi
Hani diyoruz ya “Allah analı babalı büyütsün” diye, bundan daha güzel bir dua yokmuş kızlar onu anladım.

Sizleri çok yakından tanımasam da hepinize burdan sarılmak istiyorum çünkü bence aynı duyguları paylaşıyoruz
Buraya mutlu mutlu mesaj yazmak bile bana çok iyi geldi

Bu kısa sürede üzüntüden -3 kg gitmiş benden ama olsun herşey yerine gelir, kilo yerine gelmesede olur zaten gebelik şekerim sınırda diye diyetisyen yememe biraz dikkat etmemi söylemişti.

Doğum yapanlara ailesiyle sağlıklı mutlu uzun ömurler dilerim, gözünüz aydın
Doğumu bekleyenlere de kolaylıklar diliyorummmm

Son düzenleme:
Yaaa maşallah bende böyle doğurmak istiyorum ahdjajsdh
ikinizin de iyi olmasına çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün mis kokulu pamuk gibi ya baksana

çok şükür şuan iyisiniz geçmişler olsun rabbim sağlık sıhhat mutluluk versin inşallah gerisi halloluyor dediğiniz gibi

Canım benim gercekten öyle çok dogru cok yerinde bir dua gerçekten Allahım hepimize analı babalı sağlıklı evlatlar büyütmeyi nasip etsin.
Sıkıntın her neyse geçmiş gitmis şükür
Sende kendini toparla hadi bakalim bebisin icin kendine güzel bakman lazım

Sıkıntılarınızı halletmiş olmanıza çok sevindim canım, çok şükür hallolmuş her şey, güzel bir doğum hikayenle taçlandırırsın mutluluğunu inşallah

çok şükür şuan iyisiniz geçmişler olsun rabbim sağlık sıhhat mutluluk versin inşallah gerisi halloluyor dediğiniz gibi

Sıkıntılarınızı halletmiş olmanıza çok sevindim canım, çok şükür hallolmuş her şey, güzel bir doğum hikayenle taçlandırırsın mutluluğunu inşallah
Ya kızlar siz cansınız gerçekten Amiinnn çok sağolun, bu dualar hepimiz için inşallah
Kendimi toparlamaya başladım, iştahım öyle bir yerine geldi ki aklım fikrim hep yemekte

Ya kızlar siz cansınız gerçekten Amiinnn çok sağolun, bu dualar hepimiz için inşallah
Kendimi toparlamaya başladım, iştahım öyle bir yerine geldi ki aklım fikrim hep yemekte
Öyle canım hepimiz icin bu dualar. Hepimiz saglicakla doguralim saglicakla anneli babali buyitelim evlatlarımızı
Oh oh süper kaldigin yerden yemeye devam

Çok geçmiş olsun, her neyse sıkıntınız bir daha uğramasın bundan sonraki kilolar emzirme yüzünden verilsin

Canım çok şükür ne yaşandı ise atlatlatmışsınız başımıza gelen her kötü şey bir şükür sebebi. 2 3 kilo önemli değil ne senin ne bebek için herkes iyi ya gerisi boş.
Tekrardan geçmiş olsun diyelim Allah bu süreçte her birimizin yolunu güzelliklere çıkarsın inşallah

selam kizlar
kontrolden geldim simdi,ultrason hakkim bitmisti ama ekstra ultrason istedim 4 haftadir gormuyorum diye. kizim da aksi gibi kendisini pek gostermedi doktor kafasini olcmekte cok zorlandi.artik pelvise dayanmis, derinlerde dedi. yandan poz verdi cok kisa. bu hafta sonunu da atlatirsam her an gelebilirmis, yeterince gelismis bebek, her sey yolunda dedi. 2900 kilo civarinda oldugunu soyledi. magnezyumu da onumuzdeki haftadan itibaren almayacagim.
M maaaaviiii karnimda 2 gundur sertlesme oldugunu ve bebegin cok hareket ettigini söyledigimde de normal buldu. nst sonucu icin de ayrica bir sey soylemedi. artik serviks kontrolü yapmayacakmis haftaya sadece nstye gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…