- 7 Şubat 2025
- 695
- 613
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.421
Yaaa ajjsjdjs yanlış alıntı of hepsi hamileliktenAşko dur hatlar karıştı ben daha doğurmadım@cebellato dogurdu.
Dur kız benim daha 2 haftam var en az. Zaten sabah sabah aksiyonlu geciyor sayfa
Yaaa maşallahTEYZELER DOĞURDUMdün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk
Yaaa ajjsjdjs yanlış alıntı of hepsi hamilelikten
çok şükür şuan iyisinizGüzel anneler buraya kaç gündür yazmak istedim elim gitmedi… biz iyiyiz ama çok zor bir süreçten geçtim, detay vermiyim çünkü kendimle değil biricik eşimle ilgili. Cuma gününden beri hayat durmuştu benim için, kendimi ve hamile olduğumu unutacak kadar ama Allaha şükürler olsun tekrar her şey yoluna girdi
Hani diyoruz ya “Allah analı babalı büyütsün” diye, bundan daha güzel bir dua yokmuş kızlar onu anladım.
Sizleri çok yakından tanımasam da hepinize burdan sarılmak istiyorum çünkü bence aynı duyguları paylaşıyoruz
Buraya mutlu mutlu mesaj yazmak bile bana çok iyi geldi
Bu kısa sürede üzüntüden -3 kg gitmiş benden ama olsun herşey yerine gelir, kilo yerine gelmesede olurzaten gebelik şekerim sınırda diye diyetisyen yememe biraz dikkat etmemi söylemişti.
Doğum yapanlara ailesiyle sağlıklı mutlu uzun ömurler dilerim, gözünüz aydın
Doğumu bekleyenlere de kolaylıklar diliyorummmm
Canım benim gercekten öyle çok dogru cok yerinde bir dua gerçekten Allahım hepimize analı babalı sağlıklı evlatlar büyütmeyi nasip etsin.Güzel anneler buraya kaç gündür yazmak istedim elim gitmedi… biz iyiyiz ama çok zor bir süreçten geçtim, detay vermiyim çünkü kendimle değil biricik eşimle ilgili. Bi kaç gündür hayat durmuştu benim için, kendimi ve hamile olduğumu unutacak kadar ama Allaha şükürler olsun tekrar her şey yoluna girdi
Hani diyoruz ya “Allah analı babalı büyütsün” diye, bundan daha güzel bir dua yokmuş kızlar onu anladım.
Sizleri çok yakından tanımasam da hepinize burdan sarılmak istiyorum çünkü bence aynı duyguları paylaşıyoruz
Bu kısa sürede üzüntüden -3 kg gitmiş benden ama olsun herşey yerine gelir, kilo yerine gelmesede olurzaten gebelik şekerim sınırda diye diyetisyen yememe biraz dikkat etmemi söylemişti.
Güzel anneler buraya kaç gündür yazmak istedim elim gitmedi… biz iyiyiz ama çok zor bir süreçten geçtim, detay vermiyim çünkü kendimle değil biricik eşimle ilgili. Bi kaç gündür hayat durmuştu benim için, kendimi ve hamile olduğumu unutacak kadar ama Allaha şükürler olsun tekrar her şey yoluna girdi
çok şükür şuan iyisinizgeçmişler olsun rabbim sağlık sıhhat mutluluk versin inşallah gerisi halloluyor dediğiniz gibi
Canım benim gercekten öyle çok dogru cok yerinde bir dua gerçekten Allahım hepimize analı babalı sağlıklı evlatlar büyütmeyi nasip etsin.
Sıkıntın her neyse geçmiş gitmis şükür
Sende kendini toparla hadi bakalim bebisin icin kendine güzel bakman lazım
Ya kızlar siz cansınız gerçektenSıkıntılarınızı halletmiş olmanıza çok sevindim canım, çok şükür hallolmuş her şey, güzel bir doğum hikayenle taçlandırırsın mutluluğunu inşallah
Öyle canım hepimiz icin bu dualar. Hepimiz saglicakla doguralim saglicakla anneli babali buyitelim evlatlarımızıYa kızlar siz cansınız gerçektenAmiinnn çok sağolun, bu dualar hepimiz için inşallah
Kendimi toparlamaya başladım, iştahım öyle bir yerine geldi ki aklım fikrim hep yemekte
Güzel haberlerine az kaldı insKuzum dün geceki ciğer geliştiricinin süresinin dolması gerekiyormuş 13.00 itibariyle doldu normal doğum için beklemedeyim
Olsun canım vardır bir bildiği 14 kasım bebeği olacakkkKızlar doğumu yarına erteledi doktor yine ertelendik
Aşkım bir sıkıntı yok dimiKızlar doğumu yarına erteledi doktor yine ertelendik
Çok geçmiş olsun, her neyse sıkıntınız bir daha uğramasınGüzel anneler buraya kaç gündür yazmak istedim elim gitmedi… biz iyiyiz ama çok zor bir süreçten geçtim, detay vermiyim çünkü kendimle değil biricik eşimle ilgili. Bi kaç gündür hayat durmuştu benim için, kendimi ve hamile olduğumu unutacak kadar ama Allaha şükürler olsun tekrar her şey yoluna girdi
Canım çok şükür ne yaşandı ise atlatlatmışsınız başımıza gelen her kötü şey bir şükür sebebi. 2 3 kilo önemli değil ne senin ne bebek için herkes iyi ya gerisi boş.Güzel anneler buraya kaç gündür yazmak istedim elim gitmedi… biz iyiyiz ama çok zor bir süreçten geçtim, detay vermiyim çünkü kendimle değil biricik eşimle ilgili. Bi kaç gündür hayat durmuştu benim için, kendimi ve hamile olduğumu unutacak kadar ama Allaha şükürler olsun tekrar her şey yoluna girdi
Yarın bu gruba 3 minnoş geliyorKızlar doğumu yarına erteledi doktor yine ertelendik
Aşkım senin saat bellimiYarın bu gruba 3 minnoş geliyor
Sağlıkla doğuralım inşallah canım
Ayy yarın çiçek bahçesi buralar dualarımız hep sizle olacak kızlar bizi habersiz koymayın bakın yoksa 3 değil meraktan 9 doğururuzYarın bu gruba 3 minnoş geliyor
Sağlıkla doğuralım inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?