Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Gözün aydın canım. Maşallah kızımıza annesine hiç zorluk çıkarmamış. Sağlıkla büyütün inşallah

Yaaaaa cebellatooo pamukk gibi kızın maşallah maşallah annesi gibi kuvvetli çıktı gözün aydın canımm

Yaa canımmm Allahım razı olsun hepimiz sag salim kucağımıza alalım evimize gelelim hemen sagliklaaa
Bebegim sağlıkla dogsun gelsin kucagimiza da dedigin gibi hersey unutulur hersey geçer gider. Senin icinde gecerli bu.
Kolay bir hamilelik degil bizlerin yaşadığı ama binlerce şükürler olsun ki bebişlerimize sağlıkla kavuşmamıza az kaldı

Ay canım benim tabi heyecan olur cok normalll. Benim bile daha vaktim var ama uykularım bölünüyor hep ama çok tatlı heyecanlar bunlar.
Hadi bakalım bi kontrol etsin yarın da. 1 gün önce veya sonra sağlıkla gelmesi hepsinden önemli.

Oh süpersiniz anne oğul maşallah size Geldik bu haftalara sağlıkla. Sonrası da kolayca geçsin inşallah

Olsun kuzum doğum şekline hiç takılma şu an. Doktorunla birlikte güzelce karar verirsiniz. Bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter ki tek önemli şey bu

Canim simdi durumun nasil acilmana tekrar bakabildiler mi, tansiyonun ne durumda? Insallah en hayirli zamanda alirsin bebisini kucagina
Kuzum çok iyiyim yeniden bakmadı sürekli canını acıtmak istemiyorum dedi doktorun vizitini bekliyorum inşallah taburcu edecek
Canım iyiyim aslında tansiyonum düştü kendimi iyi hissediyorum

Olsun kuzum doğum şekline hiç takılma şu an. Doktorunla birlikte güzelce karar verirsiniz. Bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter ki tek önemli şey bu
Şimdi muayene oldum bugün doğum var canlar

Allahım hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin önce eşlerimize sonra bizlere şu heyecanı korkuyu yenme gücü versin bu güne kadar hep diyorduk haftaya bugün kucağımızda olacak diye. Şimdide eşim diyor ki belkide yarın bu saatlerde kucağımızda olacak son 24 olabilir belki

Rabbim yardımcın olsun bu saatten sonra yapılacak iş dua etmek dilerim yalınır yada dedikleri gibi abartılacak bir şey çıkmaz.ama yerinde olsam dr u şikayet ederdim günde kaç gebeye bakıyor böyle bir ihmal bugün sana yarın onlara

Oyy kuzum dualarımız seninle güzel haberlerle gel inşallah

Canım benim dualarımız seninle Allahim kolaylikla doğumu nasip etsin inşallah bebisin dogsun sağlıkla alıp evinize gidin sen çok güçlüsün çok güzel bir anne olacaksın kavusmaniza sadece saatler kaldı

Ay aminn aminn Canım benimm. Hepsi gececek bir anda tüm heyecanlar korkular bitecek ve yerini mis kokulu bebis alacak. O dakikadan sonra tek yapacagimiz oturup o minik mucizeleri seyretmek olacak nasıl uyuyor nasil nefes aliyor parmaklari nasılmış saçları nasıl bu kadar güzel olabilir bi bebek nasil boyle güzel kokabilir ... bunlari düşünüp onlara hayran hayran bakicaz
Son 24 saatiniz ayni bedende. Hadi bugun kalk bol bol foto cek bebisin karnindayken

Dualarımız seninle canım inşallah doğumun kolaylıkla geçer sağ salim bebişini kucağına alırsın

Kolay doğum olsun için dualarımızdasın canım, sağlıkla kavuşun

Canimmmmm gözünüz aydın maşallah sübhanallah çok güzel bebişin Allah hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin

Allahım Yarabbim bu neee maşallah şeker kız, sabah sabah gözüm gönlüm açıldı gözünüz aydın aşkımmmm kendi gibi bahtıda güzel olsun inşallah Allah size bağışlasın, şansı hep açık olsun
Seninde iyi olmana çok sevindim aşkımmm

Canımmmm Ya maşallah size, pamuk gibi bir bebeğin olmuş, çok tatlısınız, gözün aydın, sen zaten çok pozitif bir anneydin he o enerjiyi yayıyordun ve bu sana geri dönmüş, maşallah size ya Çok duygulandım, güle güle büyüt mis kokusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…