- 18 Kasım 2024
- 773
- 748
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.381
Gözün aydın canım. Maşallah kızımıza annesine hiç zorluk çıkarmamış. Sağlıkla büyütün inşallahTEYZELER DOĞURDUMdün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk
Yaaaaa cebellatooo pamukk gibi kızın maşallah maşallahTEYZELER DOĞURDUMdün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk
Yaa canımmmTamam tamam ara ara güncellemeler yapacağımsenin tarihini gördüm ben de gün sayıyorum seninle beraber az kaldı kavusucak diyorum sağ salim kucağına al inşallah yanında olsun tüm çektiğin şeyleri anında unutursun
Ay canım benim tabi heyecan olur cok normalll. Benim bile daha vaktim var ama uykularım bölünüyor hepYok canım buralardayım da heyecan doruktanormalde cumartesi günü için anlaştık ama yarında çağırdı. Bi sıkıntı görürsem alıcam ona göre hazırlıklı gel dedi yani yarın topla tüfekle gidiyorum hastaneye geceleri heyecandan uyuyamıyorum
Oh süpersiniz anne oğul maşallah sizeÇok çok şükür iyimbebegim bir ara zayıftı ama şuan haftasını yakaladı riskli bir durum yok dedi doktorum 37 de dikişi alırız ne zaman gelmek isterse gelir dedi alışveriş yapmamıştım kasımı beklemiştim ondan alışveriş eksik listesi kargo takibi derken zaman çok hızlı geçiyor akşamları da girip grubu okuyorum geriden geliyorum ondan aktif olamıyorum her gün güzel haberler alalım inşallah
Olsun kuzum doğum şekline hiç takılma şu an. Doktorunla birlikte güzelce karar verirsiniz. Bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter ki tek önemli şey buKuzum bana ebe rahim ağzımın çok ileride ve çok dar olduğunu söyledi o da ekstra canımı yaktığını ama açılma kontrolü için yapmak zorunda olduğunu söyledi. Büyük ihtimal sezaryenle doğurucam yapamıyorum kasılıyorum hemen
Kuzum çok iyiyim yeniden bakmadı sürekli canını acıtmak istemiyorum dedi doktorun vizitini bekliyorum inşallah taburcu edecekCanim simdi durumun nasilacilmana tekrar bakabildiler mi, tansiyonun ne durumda? Insallah en hayirli zamanda alirsin bebisini kucagina
Canım iyiyim aslında tansiyonum düştü kendimi iyi hissediyorum
Şimdi muayene oldum bugün doğum var canlarOlsun kuzum doğum şekline hiç takılma şu an. Doktorunla birlikte güzelce karar verirsiniz. Bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter ki tek önemli şey bu
Allahım hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsinAy canım benim tabi heyecan olur cok normalll. Benim bile daha vaktim var ama uykularım bölünüyor hepama çok tatlı heyecanlar bunlar.
Hadi bakalım bi kontrol etsin yarın da. 1 gün önce veya sonra sağlıkla gelmesi hepsinden önemli.
Surekli gidip gelyordum DOktorlarn dedigine gore 8 hafta geriden geliyor kafa cevresi falan perinatolojiye gttm o kde hastaneye sk sk gdp gelyordum hic birsey soylemedi doktor hep iyi dedi Yeni bana boyle birsy soyledi bende sasrdm napcagmı Detayli ultrason yapmadm Ozel gtme imkanm yktu Ama 2 bebegimde byle sknti olmadi onlardada detayli ultrasn vs yapmadm byle brsey olmadi Artk doktorumu her gttgmde detayli bakmyordu neyse yeni bana soyledi bende blmyorum İNSALLAH tum doktorlar yanlyordur Herseyi RABBİME braktm perinatolojiye gttm perinatoloji konseyine ckardlar hepsi ayni seyi soyledi dogsa bile Yatalak olur falan Alalm dediler yok dedim
Rabbim yardımcın olsun bu saatten sonra yapılacak iş dua etmek dilerim yalınır yada dedikleri gibi abartılacak bir şey çıkmaz.ama yerinde olsam dr u şikayet ederdim günde kaç gebeye bakıyor böyle bir ihmal bugün sana yarın onlaraAmin Amin Bol Bol Dua edin Kzlar Lutfen COk SUkur haraketleri Guzel HErseyi iste kafasi Dyorlar bnde. dedim beyin emcigi gelismemisse kafasi kucukse buna ragmen haraketleri herseyi guzel o sadece anne karninda oyle olur dyorlar bilmiyorum ne dicegimi
Oyy kuzum dualarımız seninleKuzum çok iyiyim yeniden bakmadı sürekli canını acıtmak istemiyorum dedi doktorun vizitini bekliyorum inşallah taburcu edecek
Şimdi muayene oldum bugün doğum var canlar
Canım benim dualarımız seninleKuzum çok iyiyim yeniden bakmadı sürekli canını acıtmak istemiyorum dedi doktorun vizitini bekliyorum inşallah taburcu edecek
Dualarımız senle canım güzel geçecek her şey Allahın izniyleŞimdi muayene oldum bugün doğum var canlar
Ay aminn aminn Canım benimm. Hepsi gececek bir anda tüm heyecanlar korkular bitecek ve yerini mis kokulu bebis alacak. O dakikadan sonra tek yapacagimiz oturup o minik mucizeleri seyretmek olacakAllahım hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsinönce eşlerimize sonra bizlere şu heyecanı korkuyu yenme gücü versin bu güne kadar hep diyorduk haftaya bugün kucağımızda olacak diye. Şimdide eşim diyor ki belkide yarın bu saatlerde kucağımızda olacak son 24 olabilir belki
Canım ne güzel kavuşmuşsunuz maşallah sizeCanım 11 7 güzel tansiyonun düşmüş buna şükür.
Sancı durumu yüksek mi cikiyor peki Canım?
Bence muayene kaynaklidir lekelenmen.
Aşko dur hatlar karıştı ben daha doğurmadımCanım ne güzel kavuşmuşsunuz maşallah sizeAllah herkese böyle kolay su gibi doğum nasip etsin
Dualarımız seninle canım inşallah doğumun kolaylıkla geçer sağ salim bebişini kucağına alırsınKuzum çok iyiyim yeniden bakmadı sürekli canını acıtmak istemiyorum dedi doktorun vizitini bekliyorum inşallah taburcu edecek
Kolay doğum olsun için dualarımızdasın canım, sağlıkla kavuşunKuzum çok iyiyim yeniden bakmadı sürekli canını acıtmak istemiyorum dedi doktorun vizitini bekliyorum inşallah taburcu edecek
Canimmmmm gözünüz aydın maşallah sübhanallah çok güzel bebişinTEYZELER DOĞURDUMdün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk
Allahım Yarabbim bu neeeTEYZELER DOĞURDUMdün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk
TEYZELER DOĞURDUMdün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?