- Konu Sahibi annabelica
- #51.441
4 minnoş geliyoooYarın bu gruba 3 minnoş geliyor
Sağlıkla doğuralım inşallah canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 minnoş geliyoooYarın bu gruba 3 minnoş geliyor
Olsun canım vardır bir bildiği 14 kasım bebeği olacakkk![]()
![]()
![]()
Sen nasılsın iyi misin
Aşkım bir sıkıntı yok dimiolsun bir gün daha dursa daha iyi olur eğer herhangi bir risk yoksa
Ben çok iyiyim sancım nst dışında yok. Nidicart ve diğer tedavileri kesip doğal sancı beklemek istiyorum dedi doktor. Yarına sancın da olur suyun da gelir bekleyelim dedi öyle karar verdikYarın bu gruba 3 minnoş geliyor
12.30 görünüyor programda ama doktorum 10gibi burada ol ameliyathane uygun olursa bşraz daha erken alırım dediAşkım senin saat bellimi![]()
İlk defa doğum yapacağım. Bir de doktorum eğer uygun görürse miyomumu da alma gibi bir durumu var. Artık çıkışta nasıl olurum bilmiyorumAyy yarın çiçek bahçesi buralar dualarımız hep sizle olacak kızlar bizi habersiz koymayın bakın yoksa 3 değil meraktan 9 doğururuz
Ay yarın uyanıp kendimize gelene kadar güzel haberlerini yazacaksın inşallah12.30 görünüyor programda ama doktorum 10gibi burada ol ameliyathane uygun olursa bşraz daha erken alırım dedi![]()
aşkım peki yine sezeryan mı olacak suyun gelip sancın başlasada tansiyondan dolayıBen çok iyiyim sancım nst dışında yok. Nidicart ve diğer tedavileri kesip doğal sancı beklemek istiyorum dedi doktor. Yarına sancın da olur suyun da gelir bekleyelim dedi öyle karar verdikinşallah sağlıkla doğuralım
Ay 4.kim ya ben kaçırmışım4 minnoş geliyooobir ikiz iki tek
nasılsın canım heyecanlı mısın? Kaçta operasyon
Ay bizde senin kadar heyecanlıyız arkadaşımAy 4.kim ya ben kaçırmışım
Öğle vakti gibi ama ameliyathanenin müsaitliğine göre biraz daha erken olabilirmiş. Heyecanlıyım tabi ama tedirgin değilim. Çok mutluyum![]()
Benim bildiğim sen, javairia bide ugurlu nun doktoru yarın da çantayla gel alabilriiz demişAy 4.kim ya ben kaçırmışım
Öğle vakti gibi ama ameliyathanenin müsaitliğine göre biraz daha erken olabilirmiş. Heyecanlıyım tabi ama tedirgin değilim. Çok mutluyum![]()
hastanede kalmaya devam mi edeceksin yoksa eve gidiyor musun bugun?Ben çok iyiyim sancım nst dışında yok. Nidicart ve diğer tedavileri kesip doğal sancı beklemek istiyorum dedi doktor. Yarına sancın da olur suyun da gelir bekleyelim dedi öyle karar verdikinşallah sağlıkla doğuralım
Tansiyonum normale döndü aşkm normal doğum istiyor doktorum açılma net olmazsa sezeryana dönecekAy yarın uyanıp kendimize gelene kadar güzel haberlerini yazacaksın inşallah
aşkım peki yine sezeryan mı olacak suyun gelip sancın başlasada tansiyondan dolayı
Hastanede kalıyorum kuzucum göndermiyorhastanede kalmaya devam mi edeceksin yoksa eve gidiyor musun bugun?
Canım neden peki bir sebebi var mi. Bebis 1 gün dursun iyi tarafindan bakalimKızlar doğumu yarına erteledi doktor yine ertelendik
Yaa yarin dogum vaaar ikizlerimiz geliyooor. Dualarimdasin canim benim Allahım kolaylikla nasip etsin dogumunu daYarın bu gruba 3 minnoş geliyor
Canım merhaba bugün kan tahlili verdim ama daha çıkmadı Sabah açlık şekerim 119'du sonra 2 saat tokluk 136 çıktı sence nasıl değerler ? Bu arada ben bayağı dikkat ediyorum ama kendimi hep aç hissediyorum umarım bebeğin kilosunu etkilemez yaCanim biraz dikkat etsen zaten kalan 2 haftayı rahat gecirirsin. Ben 8 yada 10 haftaliktim diyete basladigimda düşün.
O yüzden 2 hafta hicbirsey biraz diyet icin.
Tatli yeme ekmek tam bugday ye vs vs bunlara dikkat et. O hep açlık hissi hamişlikle alakali biraz da. Bide sekerin biraz fazla yukselince de iç bayılması denen o açlık hissi de geliyor.
Ek olarak evet el ayaklarım yaniyor ama hamilelerin çoğunda bu yanmalsr var diye biliyorum.
Hadi bakalim sabah guzel haberler ver bize sekerin iyi ciksin
Ay hadi inşallah aşkım gönlünden geçtiği gibi olsun her şeyTansiyonum normale döndü aşkm normal doğum istiyor doktorum açılma net olmazsa sezeryana dönecek
Hastanede kalıyorum kuzucum göndermiyor
Canım yüksek amam aşırı yüksek degil. Dedigin gibi vaktin az kalmis. Bebegin suyunda kilosunda artış yoksa anormal sekilde idare edersin diyetle endise etme.Canım merhaba bugün kan tahlili verdim ama daha çıkmadı Sabah açlık şekerim 119'du sonra 2 saat tokluk 136 çıktı sence nasıl değerler ? Bu arada ben bayağı dikkat ediyorum ama kendimi hep aç hissediyorum umarım bebeğin kilosunu etkilemez ya![]()
Anladim canım benim teşekkür ederim , sen kaç haftalıksın ve bebeğin kaç kilo benim 36 da 2 kilo 750 gram çıktıCanım yüksek amam aşırı yüksek degil. Dedigin gibi vaktin az kalmis. Bebegin suyunda kilosunda artış yoksa anormal sekilde idare edersin diyetle endise etme.
Aç hissetmende muhtemelen sekerin ani yukselip ani düşmesi sebebiyle oluyor.
Bebeğim allah kolaylık versin inşallah hem doğumun hem iyileşmen hızlıca olsun bitsin bebeğin de sağlıkla gelsin.İlk defa doğum yapacağım. Bir de doktorum eğer uygun görürse miyomumu da alma gibi bir durumu var. Artık çıkışta nasıl olurum bilmiyorumKendime gelince yazacağım ama
![]()
Çantamı hazırladın bu saatte kadarAyyyy noluyoooo noluyooo bigün sabahtan giremedim buraya neler olmuşşş
cebellato kuzuummm ne güzel bi doğum olmuş maşallah inşallah her süreciniz böyle güzel olumlu geçsin bebişinin ömründe de böyle kolaylıklar hep olsun. Gözünüz aydınn
![]()
İçimiz rahat olabilir o zaman canımselam kizlar
kontrolden geldim simdi,ultrason hakkim bitmisti ama ekstra ultrason istedim 4 haftadir gormuyorum diye. kizim da aksi gibi kendisini pek gostermedi doktor kafasini olcmekte cok zorlandi.artik pelvise dayanmis, derinlerde dedi. yandan poz verdi cok kisa. bu hafta sonunu da atlatirsam her an gelebilirmis, yeterince gelismis bebek, her sey yolunda dedi. 2900 kilo civarinda oldugunu soyledi. magnezyumu da onumuzdeki haftadan itibaren almayacagim.
M maaaaviiii karnimda 2 gundur sertlesme oldugunu ve bebegin cok hareket ettigini söyledigimde de normal buldu. nst sonucu icin de ayrica bir sey soylemedi. artik serviks kontrolü yapmayacakmis haftaya sadece nstye gidicem
hepimizinki insallahİçimiz rahat olabilir o zaman canımsağlıkla gelsin bebişin
![]()