Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kuzum çok geçmiş olsun ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum çok üzüldüm Bir an durmuyorlar gerçekten tehlike de bilmiyorlar. Benim kız da sürekli bir yerlere tırmanıp duruyor. Gerilim filminin içindeyim sanki. Bir de uyuyamıyorum bu saatlerde ya sen de hala öylesin dimi. Emzirme öncesi doya doya uyuyamayacağız sanırım umudu kestim

Yani o kadar çok ağladı ve korktu ki anlatamam, içim parçalandı, dikerken ellerini tutup sedyenin önüne çöküp ağlayabildim sadece. Kesinlikle çok tehlikeli hareketler yapıyorlar ve tehlikenin farkında değiller. Ne kadar dikkat etsen de anlık bir şey, eşim yanındaydı, normalde tutardı, anlık yaptı tutamadım dedi Allah kimseye yaşatmasın

Benim kollarım ve ellerim uyuşuyor canım, bu gece daha kötü durumdayım. Şu an telefon tutarken bile duramıyorum yerimde, yatarken çok daha beter oluyor. Sabah kalkınca zaten hissizlik oluyor ellerimde. Sen neden uyuyamıyorsun, uykun mu kaçıyor

Son düzenleme:
Ah miniğim kıyamam ki hiç. Benim bile kalbim sızladı okurken acısını hissettim. Anlık bişey gerçekten. İnsanın engel olma şansı olmuyor her zaman. Allah beterinden korusun Benim fiziksel bir şikayetim yok çok şükür ama bu saatlerde hep uyanıyorum. Tam 2 saat olmuş 4:15 gibi uyanmıştım hala uyuyamadım

Kızlar adet sancısı gibi bir sancı belimden girdi uykumdan da uyandırdı normal mi bu? Hazırlık sancısı mı

Çok sağol canım benim
Ben de 5 olmadan uyandım, yatakta durabilsem durucam ama o kadar kötü ki duramıyorum uzanarak. En azından yatakta uzanabiliyorsun öyle teselli et kendini

Günaydın kızlar,

Maşallah grubumuza; Beyazyasemin javairia tebrik ederim kızlar, sağlıkla büyüsün bebişleriniz

Azraemre canım geçmiş olsun, gözün aydın sağ salim doğmuş yavrucuğun, biraz dinlenmeye ihtiyacı var demek ki, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz dualarımız seninle

D destinaa88 canım çok geçmiş olsun, çocukların bazı dönemleri gerçekten çok hareketli, Allah korusun, neyse ki atlatmışsınız muhakkak çok üzülmüş olmalısın kıyamam yazık kim olsa çok üzülür, geçti şükür, bir daha yaşanmasın

Ama daha çok küçük 34+3 üm bugün. Bir de üşüme de var. Karnım da çok sert ama çok küçük bebek inşallah hazırlık sancısı dedikleridir

İnşalah öyledir canım ama yine de doktoruna haber versen iyi olur, son zamanlarımız tehlikeliyi ayırt edemeyebiliyoruz maalesef ki

İnşalah öyledir canım ama yine de doktoruna haber versen iyi olur, son zamanlarımız tehlikeliyi ayırt edemeyebiliyoruz maalesef ki
Çok teşekkür ederim canım. Şimdilik geçti sancılar demek ki yalancı sancıymış. Ama 9, 10 gibi bir daha olursa hastaneye gidicem hemen

Amin canım çok sağol, bunla geçmiş gitmiş olsun

Ya ne zamandı seninki?

Sağol canım amin inşallah bende iyi olmaya çalışıyorum zor bi doğum oldu hala ağrılarım var inşallah çabuk toparlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…