- 23 Mart 2016
- 32.090
- 94.819
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.721
İyi gecer inşallah korktuğun gibi fazla sancıda çıkmaz umarım,belki yalancı kasılma falandır o da nst de çok net anlaşılıyor.şuan tam olarak kaçıncı haftadasın?Benim de pazartesi kontrolüm var ilk defa nst gircem ve kasık ağrılarım arttı gece uykularım sadece yarım saat ile kısıtlandı şimdiden. Ama bu batma kasılma olayı inşallah erken doğum yapmaz
gozun aydin canim rabbim analı babalı buyutsun insallah kokla bizim yerimize deKızlar daha yeni bakabiliyorum buraya. Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 2410gr, kızım 2200gr doğdu. Kızım başta biraz oksijen aldı o kadar. Doğum esnasında biraz ağrım oldu ama şimdi ben de iyiyim. Çok güzeller
Rabbim hepinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin
canım saglıklı olsun herturlu kilo alırlar Allahın izniyleKızlar haftada 2 olan kontrolümüzün bugun ikincisine gittik, nst ye girdim. Tansiyon basta az yüksek çıktı sonra 13-9 ile artik tamam dediler.
Genel olarak muayenemiz iyi geçti şükür. Sadece bebisim biraz zayıf.. doktorum kilo olarak zayif olduğunu söylüyor. Ama bilenler var diyet insülin Tansiyon ilaci vs derken biraz haliyle bu durum olabiliyormus.
Sağlıklı olsun da dogduktan sonrasina elimizden geleni yapacağızbol bol besleyecegim oglumu emzircem bol sütlerimle
Bizden haberler böyle
Öyle canım Öyle gercekten bin şükür hep diyorum ya Allahıma şükürler olsunDoğunca cup cup emer hemencecik tombiş yaparsın annesi sen onubu haftalara gelir miyim diye endişe ediyordun çok şükür çok az kaldı
32yim 33 olcak pazartesi. Doktor da yalancı dedi ama bazen o kadar sancı vuruyor ki Allahtan sıklığı çok ritmik değilİyi gecer inşallah korktuğun gibi fazla sancıda çıkmaz umarım,belki yalancı kasılma falandır o da nst de çok net anlaşılıyor.şuan tam olarak kaçıncı haftadasın?
Enn büyük duam o yönde sağlıklı olsun sağlıkla dogsun da annesinin kuzusucanım saglıklı olsun herturlu kilo alırlar Allahın izniyle
zamanın da dogsun paşa bak nasılda annesinin sütüyle bol bol kilo alıcak
şuan ciger gelisimi önemli zamaninı beklesin de tek dilegimz o olsun
baksana hep 2 küsür kiloda dogdu grubumuzn bebekleri maşallah hepsi de gayet iyi
sagsalim dogmus canim cok sükür. gözün aydin.hemen toparlanir da guzelce eve gidersiniz insallah en kisa zamanda. orda da emin ellerde merak etme. sen gorebilecek misin yarinKızlar mesajları tek tek okuyamadım dua eden herkesten Allah razı olsunsaat 22:30 da doğum yaptım çok zor iki gün geçirdim kolay bi doğum olmadı çok şükürki bebeğim sağ salim doğdu Kordon iki kez vücuduna dolanmış şekilde doğdu maalesef solunum sıkıntısı var ilk doğduğunda biraz ağladı ondan sonra sesi çıkmadı bana göstermeden Yenidoğan yoğun bakımına götürdüler bulunduğum araştırma hastanesinde yer yokmuş başka bir hastaneye sevk ettiler 1 hafta küvezde kalacakmış insalllah kuzum iyi olucak dualarınızda bizide unutmayın
Canım benim herşey güzel olucak inşallah hep iyi düşün bizim dualarımız seninle bebeğinle merak etmeKızlar mesajları tek tek okuyamadım dua eden herkesten Allah razı olsunsaat 22:30 da doğum yaptım çok zor iki gün geçirdim kolay bi doğum olmadı çok şükürki bebeğim sağ salim doğdu Kordon iki kez vücuduna dolanmış şekilde doğdu maalesef solunum sıkıntısı var ilk doğduğunda biraz ağladı ondan sonra sesi çıkmadı bana göstermeden Yenidoğan yoğun bakımına götürdüler bulunduğum araştırma hastanesinde yer yokmuş başka bir hastaneye sevk ettiler 1 hafta küvezde kalacakmış insalllah kuzum iyi olucak dualarınızda bizide unutmayın
Sağol canım bilmiyorum eşim hala orda kayıt işlemlerini yapıyorlar gösterirler bencesagsalim dogmus canim cok sükür. gözün aydin.hemen toparlanir da guzelce eve gidersiniz insallah en kisa zamanda. orda da emin ellerde merak etme. sen gorebilecek misin yarin
kaşıntılarım devam ediyor kıl kökü iltihabı dedi cildiye doktoru antibiyotik krem yazdı onu kullanıyorum canımEnn büyük duam o yönde sağlıklı olsun sağlıkla dogsun da annesinin kuzusudogduktan sonra sürekli kucakta meme saati yapcaz napalim paşamla
Evet canım cok haklısın cigerleri gelişsin sağlıklı olsun bol bol emmek istesin gerisini hallederiz Allahın izniyle
Evet ya maşallah tüm bebisler 2kilolarda dogdu hepsi de cok iyi.
Sen nasılsın canım nasil geciyor
Gözünüz aydın canım eminim bebeğin hızlıca toparlayacak dualarımız sizinleKızlar mesajları tek tek okuyamadım dua eden herkesten Allah razı olsunsaat 22:30 da doğum yaptım çok zor iki gün geçirdim kolay bi doğum olmadı çok şükürki bebeğim sağ salim doğdu Kordon iki kez vücuduna dolanmış şekilde doğdu maalesef solunum sıkıntısı var ilk doğduğunda biraz ağladı ondan sonra sesi çıkmadı bana göstermeden Yenidoğan yoğun bakımına götürdüler bulunduğum araştırma hastanesinde yer yokmuş başka bir hastaneye sevk ettiler 1 hafta küvezde kalacakmış insalllah kuzum iyi olucak dualarınızda bizide unutmayın
Canım benim öncelikle gözünüz aydin sag salim kucağınıza almışsınız burdan sonrasi minik savaşçı güzel yavrunda sen merak etme. Hersey yolunda ilerler saglikla 1 haftayi küvözde gecirip annesinin kucagina gelir o. Dualarımız seninle ve bebeginleKızlar mesajları tek tek okuyamadım dua eden herkesten Allah razı olsunsaat 22:30 da doğum yaptım çok zor iki gün geçirdim kolay bi doğum olmadı çok şükürki bebeğim sağ salim doğdu Kordon iki kez vücuduna dolanmış şekilde doğdu maalesef solunum sıkıntısı var ilk doğduğunda biraz ağladı ondan sonra sesi çıkmadı bana göstermeden Yenidoğan yoğun bakımına götürdüler bulunduğum araştırma hastanesinde yer yokmuş başka bir hastaneye sevk ettiler 1 hafta küvezde kalacakmış insalllah kuzum iyi olucak dualarınızda bizide unutmayın
Krem ne zaman etki edecekmis canim peki doktor birsey dedi mi onunla alakali olarak ?kaşıntılarım devam ediyor kıl kökü iltihabı dedi cildiye doktoru antibiyotik krem yazdı onu kullanıyorum canım
kızım iyi cok sükür
hazırlıklarda tamam zamanını bekliyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?