- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.781
Rabbim tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin cnm gözün aydınKızlar mesajları tek tek okuyamadım dua eden herkesten Allah razı olsunsaat 22:30 da doğum yaptım çok zor iki gün geçirdim kolay bi doğum olmadı çok şükürki bebeğim sağ salim doğdu Kordon iki kez vücuduna dolanmış şekilde doğdu maalesef solunum sıkıntısı var ilk doğduğunda biraz ağladı ondan sonra sesi çıkmadı bana göstermeden Yenidoğan yoğun bakımına götürdüler bulunduğum araştırma hastanesinde yer yokmuş başka bir hastaneye sevk ettiler 1 hafta küvezde kalacakmış insalllah kuzum iyi olucak dualarınızda bizide unutmayın
Günaydın kızlar, saat 7 de yatışım yapıldı kanlarım alındı. Kurbanlık gibi bekliyorum9-11 arası olacak dediler. İnşallah sizlerede haber vereceğim. Dualarınızı bekliyorum. Çok kalabalık olduğu için ancak yazabildim kusura bakmayın
Gunaydinbugun bizim de gorus gunumuzdu 2.350 gr 45 cm olmus oglusum simdilik her sey yolunda size selamlari var
Canım benim sanada çok geçmiş olsunDün hiç bakamadım buraya, Çarşamba akşamı oğlum zıplayıp kafasını yemek masasına çarptı, açıldı kafası 3 dikiş atıldı, ömrümden ömür gitti, ancak toparlanabildik. Allah kimsenin evladına acı yaşatmasın. Şimdi iyiyiz.
doğumlar olmuş gözünüz aydın kızlaranalı babalı büyüsünler Beyazyasemin @javairia Azraemre inşallah bebişin en kısa zamanda yanına gelir iyi ki normal doğum olmuş hemen toparlar koşar gidersin yanına.
@ugurluceyli sana da çok güzel bir doğum diliyorum canım, sağlıkla al kucağına
Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah cnm güzel haberlerle gelGünaydın kızlar, saat 7 de yatışım yapıldı kanlarım alındı. Kurbanlık gibi bekliyorum9-11 arası olacak dediler. İnşallah sizlerede haber vereceğim. Dualarınızı bekliyorum. Çok kalabalık olduğu için ancak yazabildim kusura bakmayın
İnşallah su gibi geçsin sağlıkla kavuşun bebeğinizleGünaydın kızlar, saat 7 de yatışım yapıldı kanlarım alındı. Kurbanlık gibi bekliyorum9-11 arası olacak dediler. İnşallah sizlerede haber vereceğim. Dualarınızı bekliyorum. Çok kalabalık olduğu için ancak yazabildim kusura bakmayın
aşkım çok ciddi bir şey olmamasına sevindim krem inşallah etki etsinyok soylemedi canim zaten ince tabaka şeklinde az sürüyorum belki o yuzden geç etki edicek
16 aralıkta dogum
Maşşallah baya büyümüş yakışıklı kaçınçı haftadasın cnmGunaydinbugun bizim de gorus gunumuzdu 2.350 gr 45 cm olmus oglusum simdilik her sey yolunda size selamlari var
Bugun 34+1izMaşşallah baya büyümüş yakışıklı kaçınçı haftadasın cnm
Dualarımız sizinle canım tez zamanda bebeğinde küvözden çıkacak inşallahKızlar mesajları tek tek okuyamadım dua eden herkesten Allah razı olsunsaat 22:30 da doğum yaptım çok zor iki gün geçirdim kolay bi doğum olmadı çok şükürki bebeğim sağ salim doğdu Kordon iki kez vücuduna dolanmış şekilde doğdu maalesef solunum sıkıntısı var ilk doğduğunda biraz ağladı ondan sonra sesi çıkmadı bana göstermeden Yenidoğan yoğun bakımına götürdüler bulunduğum araştırma hastanesinde yer yokmuş başka bir hastaneye sevk ettiler 1 hafta küvezde kalacakmış insalllah kuzum iyi olucak dualarınızda bizide unutmayın
Çok geçmiş olsun o korkuyu iyi biliyorum bendeDün hiç bakamadım buraya, Çarşamba akşamı oğlum zıplayıp kafasını yemek masasına çarptı, açıldı kafası 3 dikiş atıldı, ömrümden ömür gitti, ancak toparlanabildik. Allah kimsenin evladına acı yaşatmasın. Şimdi iyiyiz.
doğumlar olmuş gözünüz aydın kızlaranalı babalı büyüsünler Beyazyasemin @javairia Azraemre inşallah bebişin en kısa zamanda yanına gelir iyi ki normal doğum olmuş hemen toparlar koşar gidersin yanına.
Canımm en kısa zamanda bebişinle buluşacaksın inşallahKızlar mesajları tek tek okuyamadım dua eden herkesten Allah razı olsunsaat 22:30 da doğum yaptım çok zor iki gün geçirdim kolay bi doğum olmadı çok şükürki bebeğim sağ salim doğdu Kordon iki kez vücuduna dolanmış şekilde doğdu maalesef solunum sıkıntısı var ilk doğduğunda biraz ağladı ondan sonra sesi çıkmadı bana göstermeden Yenidoğan yoğun bakımına götürdüler bulunduğum araştırma hastanesinde yer yokmuş başka bir hastaneye sevk ettiler 1 hafta küvezde kalacakmış insalllah kuzum iyi olucak dualarınızda bizide unutmayın
Çok çok geçmiş olsun canım yaa gerçekten anlık oluyor galiba önlemek kolay değil böyle kazalarıDün hiç bakamadım buraya, Çarşamba akşamı oğlum zıplayıp kafasını yemek masasına çarptı, açıldı kafası 3 dikiş atıldı, ömrümden ömür gitti, ancak toparlanabildik. Allah kimsenin evladına acı yaşatmasın. Şimdi iyiyiz.
Hadi sağlıkla gelsin minişinnGünaydın kızlar, saat 7 de yatışım yapıldı kanlarım alındı. Kurbanlık gibi bekliyorum9-11 arası olacak dediler. İnşallah sizlerede haber vereceğim. Dualarınızı bekliyorum. Çok kalabalık olduğu için ancak yazabildim kusura bakmayın
Maşallahhh deniz kuzusuGunaydinbugun bizim de gorus gunumuzdu 2.350 gr 45 cm olmus oglusum simdilik her sey yolunda size selamlari var
Canım kıyafetteki boy omuzdan ayağa ölçülüyor o yüzden endişelenme olur kıyafetler ama kısa süre giyerKızlar geçen hafta ki kontrolümde kızmın boyu 49 çıkmıştı yedigon kıyafetler 50 nasıl olucak anlamadım şuan 35 hafta olduk 38 daha da varboyu uzun olucak dedi doktorum
Beybim iki doktora paralel gidiyorumCanımm en kısa zamanda bebişinle buluşacaksın inşallahyoğun bakımda hemencecik toparlayıp annesinin kucağına gelecek
Çok çok geçmiş olsun canım yaa gerçekten anlık oluyor galiba önlemek kolay değil böyle kazaları
Hadi sağlıkla gelsin minişinn
Maşallahhh deniz kuzusudoktor değiştirdin galiba kuzum memnun musun doktorundan
Canım kıyafetteki boy omuzdan ayağa ölçülüyor o yüzden endişelenme olur kıyafetler ama kısa süre giyer
İyi canım şimdi, yarasına karışmasın diye uğraşıyoruzCanım benim sanada çok geçmiş olsunşimdi nasıl oğluş?
Sağol canım benimCanımm en kısa zamanda bebişinle buluşacaksın inşallahyoğun bakımda hemencecik toparlayıp annesinin kucağına gelecek
Çok çok geçmiş olsun canım yaa gerçekten anlık oluyor galiba önlemek kolay değil böyle kazaları
Hadi sağlıkla gelsin minişinn
Maşallahhh deniz kuzusudoktor değiştirdin galiba kuzum memnun musun doktorundan
Canım kıyafetteki boy omuzdan ayağa ölçülüyor o yüzden endişelenme olur kıyafetler ama kısa süre giyer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?