Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Rabbim tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin cnm gözün aydın

Hayırlısıyla çıkarsın inşallah canım, dualarımız seninle

Canım benim sanada çok geçmiş olsun şimdi nasıl oğluş?

Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah cnm güzel haberlerle gel

İnşallah su gibi geçsin sağlıkla kavuşun bebeğinizle Dualarımız sizinle

Azraemre canım benim, sağlıkla doğumunu yaptın gözünüz aydın bebeğiniz artık dünyaya geldi Allah analı babalı büyütsün inşallah bir an önce Civan bey adı gibi toparlanıp annesine kavuşacak inşallah

Dualarımız sizinle canım tez zamanda bebeğinde küvözden çıkacak inşallah

Çok geçmiş olsun o korkuyu iyi biliyorum bende Allahım evlatlarımızı görünür görünmez tüm kazalardan korusun

Canımm en kısa zamanda bebişinle buluşacaksın inşallah yoğun bakımda hemencecik toparlayıp annesinin kucağına gelecek
Çok çok geçmiş olsun canım yaa gerçekten anlık oluyor galiba önlemek kolay değil böyle kazaları
Hadi sağlıkla gelsin minişinn
Gunaydin bugun bizim de gorus gunumuzdu 2.350 gr 45 cm olmus oglusum simdilik her sey yolunda size selamlari var
Maşallahhh deniz kuzusu doktor değiştirdin galiba kuzum memnun musun doktorundan
Kızlar geçen hafta ki kontrolümde kızmın boyu 49 çıkmıştı yedigon kıyafetler 50 nasıl olucak anlamadım şuan 35 hafta olduk 38 daha da var boyu uzun olucak dedi doktorum
Canım kıyafetteki boy omuzdan ayağa ölçülüyor o yüzden endişelenme olur kıyafetler ama kısa süre giyer

Beybim iki doktora paralel gidiyorum bu biraz daha tahliller vs konusunda dikkatli takip ediyor icim rahat ediyor

Sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…