Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Canım benim saglikla bebegini kucagina almissindir inşallah dualarim seninle. En güzel en mutlu günün bugün

Gunaydin bugun bizim de gorus gunumuzdu 2.350 gr 45 cm olmus oglusum simdilik her sey yolunda size selamlari var
Oy maşallah sende bizden oglusuna selam söyleseydin
Kontrolde yine sancı çıkıyor, çok şükür paşamız iyi
Canim bebisin iyi olmasina sevindim. Sancı icin birsey diyorlar mi peki gönderdiler mi eve

Oy çok geçmiş olsun canım okuyunca içim cız etti çocukluk kazalarından çok korkarım Allah korumuş,sende korkmuşsun çok çok geçmiş olsun

Kızlar geçen hafta ki kontrolümde kızmın boyu 49 çıkmıştı yedigon kıyafetler 50 nasıl olucak anlamadım şuan 35 hafta olduk 38 daha da var boyu uzun olucak dedi doktorum
Canım benim de öyleydi 48 cm idi dedim bu 52'yi geçer o zaman ama 2 haftada 49 olmuş 35+5'te.
Bir de kıyafetler omuzdan ya sorun olmaz bence sadece kısa süreli giyerler

Günaydın canımm
Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

İnş ya teşekkürler cnm

Kızlarrrrr 9:55 te kızım dünyaya geldi. Henüz koklayamadım ama durumunun iyi olduğunu söylediler. Bende şimdi kendime gelebildim. Çok panik yaptım, tansiyonum 16ya çıktı çok üşüdüm.ama şimdi biraz daha iyiyim şükür. Henüz uyuşukluğum devam ediyor. Kızımı getirdiklerinde sizede atacağım

Kızlar merhaba yorumlarınıza ihtiyacım var şu an 36+4 üz şükürler olsun her şey yolunda bebeğimi normal doğurmak istiyorum fakat çok gazla miyom var bebeğin etrafında doktorum kararı bana bıraktı sezeryan yaparsam milyonlarını alırım dedi normal doğumda bebek dar bir yerden çıkacak miyom sayın çok fazla ve 33 yaşındayım 2 yıl denenler sonucunda hamile kaldım ilerleyen zamanlarda hamile kalmamın zorlaşma ihtimalini göz önünde bulundurmamı istedi. Normal doğum sonrası miyomdan kaynaklı çok fazla kanamamda olabilirmiş. İstersen normal doğum sonrası ameliyatla alırız milyonlarını ama aynı sezeryan gibi olur kapalı yapılan yerlerde var fakat miyom sayın fazla falan dedim kızlar sizce ne yapmalıyım lütfen deneyimli biri varsa bana yol gösterebilir mi
AdChoices
ADVERTISING​

Oyy canım benimm saglikla kavusmussun ya şükürler olsun
Geçmiş olsun gözün aydın
Bebegin küvözde mi kuzu ?
Sende kendine geleceksin azcik zaman ver kendine canım benim.

Merhaba, bence vajinal dogumda özellikle ısrar etmeni gerektiren bir durum yok, sezeryan ile hem daha kolay bir dogum yapacagini soylemis doktorun hemde miyomlarini da alacagini söylemiş. Vajinal dogumda hem fazla kanama riskin varmis hemde dogumdan sonra yeniden miyom ameliyati olacakmissin.
Benim fikrim sezeryan ile dogum yapıp ayni zamanda da miyomlarini aldırman.
Miyom gebeligi zorlaştıran bir durum okuduğum kadarıyla. Geçmiş olsun canım

Kızlar geçen hafta ki kontrolümde kızmın boyu 49 çıkmıştı yedigon kıyafetler 50 nasıl olucak anlamadım şuan 35 hafta olduk 38 daha da var boyu uzun olucak dedi doktorum
Yenidoğan 52 cm değil miydi canım. Benim kızım 51 doğmuştu hastane çıkışı giyebildi. Birkaç kez giyebildik o ayrı

Yazalı baya olmuş Dr a gittin mi canım şimdi nasılsın
Evet canım gittim doktora. Nstye bağladı sancı çıktı mı bilmiyorum ama oturduğum yerde yenidoğan yoğun bakım yok merkeze araştırmaya ya da şehir hastanesine git bugün dedi.
Sanırım sancı yok ya da bir iki defa çıktı bilmiyorum ama karnım çok sert doktor da sert olduğu için sancın çıkabilir dedi. Bir de önceki doğumum sezaryen bu karnımın sertliği dikişlere zarar verebilirmiş bunu da ilk defa duydum. Ne yapsam bilemiyorum

Canım dr un yönlendirmelerini dikkate al şuan sancı olmasa bile ilerleyen günlerde seni sıkıntıya sokabilir dr kontrolünde olmakta fayda var. Önceki sezeryanın üzerinden ne kdr zamn geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…