- 10 Şubat 2025
- 442
- 1.045
- 28
- 26
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.981
Çıktık canım cuma günü çok şükür şimdide evde uyum sağlamaya çalışıyoruz birbirimize hiç vaktim olmadı yazmaya geceleri uykular haram oldu şuanlık tabi inşallah düzene girer.
İnşallah canım inşallah geçecek. Yoksa gidişatım hiç iyi değilCanım benim hepsi geçecek sen dinlenince sütünde rahat gelecek lütfen bunun bir süreç olduğunu bu günleri atlatmanız gerektiğini kabul et rahatlamaya çalış dua edeceğim sana şimdi her şey senin ve onun sağlıklı olması için yapılıyor şu anda Rabbim şifa versin sana da sabır versin üzüldükçe hormonların süt gelmesine izin vermez vücudunu dinlendirmek zorundasın kendin ve miniğin için dikkat et lütfen
İnşallah arkadaşım.Kuzum arkadaşımın bebeği de böyle 1 hafta enfeksiyondan dolayı kuvözde kalmıştı. Hastanede olduğu günler çok kötüydü tabi ama şimdi aklına bile gelmiyor. Oğlu 2,5 yaşında şu an çok sağlıklı bir bebeklik geçirdi. Bebeğini kucağına alacaksın sonuçta sadece biraz ertelenmiş oldu. Biliyorum zor ama geçecek. Allah çaresiz dert vermesin enfeksiyon çok yaygın ve çözümü olan bir problem. Kendini yıpratma nolur. Unutup gideceksin bu günleri
Amin canım amin. Rabbim hiç kimseyi bununla sınamasınCanım benim kendini bu kadar fazla üzmen sütünü de etkiliyor olabilir mibenim arkadaşımın da böyle birsey gelmisti başına ama enfeksiyon tedavisi bitince kucagina alıp evine geldi simdi bebisi kocaman yurumeye bile başladı. Su an cok zor geliyordur eminim ki sana ama bu yaşadıklarınız gececek güzel kızını kucağınıza alıp çıkacağınız günün cok yakın bunu hep kendine tekrar et. Lutfen kendine de güzel bak. Bol su icmeyi ihmal etme süt icinde güzel beslen olur mu Allahım yavrucuguna saglik sizinde kalbinize ferahlık versin
Canım benim Allahım güç kuvvet versin yavruna da size de. Lütfen bebegin icin birazcik daha sakin olmaya çalış. Gercekten hem süt miktarin artacak,hemde bu yasadiginiz sey gecici onu bilmek sana da iyi gelecek belki.Amin canım amin. Rabbim hiç kimseyi bununla sınamasın4 parmak mesafesindesin ama dokunamıyorsun normal şartlarda ne engel olabilirki. Düşünmek bile çıldırmaya yetiyor
Ayyy arkadaşım o iki damla sütü 2 elimle taşıyorum bişey olur akar yere düşer diye buna nasıl dayandın ne yaptınCanım benim aynı durumu bende yaşadım seni o kadar iyi anlıyorum ki iyi olacak inşallah bebeğin sağ sağlim kucağına alacaksın benim oğlumuda cuma günü taburcu ettiler süpriz bi şekilde. Çıkmadan bi kaç gün öncesi antibiyotik vermişlerdi ağzında hortum vardı bende ilk 3 gün sırıngayla 2 damla süt götürüyordum Allahıma şükür şuan herşey düzeldi 8 gün yoğun bakımda kaldı bebeğim sende içini ferah tut ona iyi gelecek verilen ilaçlar en kısa sürede toparlayacaktır. çıkmasına yakın seni anne bebek uyumu için emzirmeye çağırırlar ben bir gün hastanede kaldım sonrası taburcu olduk. İnşallah sizde iyi olacaksınız canım benim dualarım sizinle
Amin canım aminCanım benim Allahım güç kuvvet versin yavruna da size de. Lütfen bebegin icin birazcik daha sakin olmaya çalış. Gercekten hem süt miktarin artacak,hemde bu yasadiginiz sey gecici onu bilmek sana da iyi gelecek belki.
Amin canım benim Allahım herkesi tüm bebisleri ve anne babalarini korusun
Selinnnn çok merak ettik seni. Şükürler olsun bu uykusuz gecelereÇıktık canım cuma günü çok şükür şimdide evde uyum sağlamaya çalışıyoruz birbirimize hiç vaktim olmadı yazmaya geceleri uykular haram oldu şuanlık tabi inşallah düzene girer.
Mis kokulumu doya doya kokluyorum artık şükür kavuştuk hiç bitmeyecek sandım ama bitti Allahıma şükürler olsuno kadar zıpır ki anne karnınaki gibi bi dakika durmuyo inşallah büyüdükçe sakinleşir ( benim hayalller )
Günaydın canım güzel haftalar olsun harbiden gobusler olay derecedeGünaydın forumun en büyük göbüşlü kadınlarıharika bir haftamız olsun. Planlı 2 doğumumuz var bu hafta. Bakalım sürprizler de olacak mı. Heyecanlı bir haftaya girdik
Canimmmm üzme artık kendini lütfen bebeğin de sende iyisiniz alıcaksın kucağına böyle kendini üzme motive ol tabiki zordur insan kucağına alıp dönmeyi ister ama iyi olması için dayan sen çok güçlüsün bir adımcık kaldı öyle düşünAyyy arkadaşım o iki damla sütü 2 elimle taşıyorum bişey olur akar yere düşer diye buna nasıl dayandın ne yaptınbeni bugün taburcu edecekler nasıl gideceğim hiç bilmiyorum
Bende de var canım bağırsakların ve böbreklerin son çırpınışlarıYa kızlar iki gündür geceleri sadece adet olur gibi belden ağrı giriyo doğum sancısı konusunda tecrübeliyim yani öyle bir ağrı degil de acaba tuvalete gitmiyoruz diyemi agriyogaz sancısı falanmi oluyo yalancı sancıda olabilir de uzun sürüyor bu kadar olurmu bilmiyom
İnşallah canım ama gecmezsede doğum yapak bişi ommmaşBende de var canım bağırsakların ve böbreklerin son çırpınışlarıkarnını belini sıcak tutmaya çalış hava da soğudu ona bağlıyorum ben geçer inşallah
En kötü doğum yaparız di mi haklısın vallaa amaannnİnşallah canım ama gecmezsede doğum yapak bişi ommmaş
Bende de oluyor canım şiddetini arttırmadığı için çok üstünde durmadımYa kızlar iki gündür geceleri sadece adet olur gibi belden ağrı giriyo doğum sancısı konusunda tecrübeliyim yani öyle bir ağrı degil de acaba tuvalete gitmiyoruz diyemi agriyogaz sancısı falanmi oluyo yalancı sancıda olabilir de uzun sürüyor bu kadar olurmu bilmiyom
Canım nasıl farkediyosun ödemi cokmu şişiyor benim ayağım tombik ya edemiyorum hiç farkGünaydın kızlar
bende çok şükür el ve ayak ödemi haric daha bel ağrısı vs şeyler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?