Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Canım hoşgeldin.
Kese kaç hafta+kaç günlük görüldü
Kalp atışı kaç hafta+kaç günlük duyuldu
Bebeğin cinsiyeti
Tahmini doğum tarihi
Hoşbuldum
Yaş 31
3. Çocuk
Kese 4+5
Kalp atışı 6+4
Cinsiyet erkek
Tahmini doğum tarihi 26.12.2025

Hanımlar sındırgıda ki artçılardan dolayı Annemlerin evinde İstanbul’da doğum yapmaya karar verdim bizim aralık annelerinde medipol mega ya da medipol Bahçelievler’e giden var mı? doktor önerisi olan varsa öneri üzerine gideyim hiç bilmiyorum burda ki doktorları

Hayırlısı olsun canım senin adına ben medipol bahçelievlere gidiyorum derya hoca bu konuda çok iyi ama ben ona gitmemiştim çok yoğun diye sonradan pişman oldum ama değiştirmedim, Seymin hocaya gidiyorum o da iyi eli çabuk tek sorunu fazla dinlememesi

Teşekkür ederimmm bi bakayım derya hocaya

Canım benimde doktorum 26 yada 27 hafta civarı 34 mm ölçmüştü bana erken doğum riskin var demisti bende cok şaşırmıştim progestan başladı bana daha o haftalarda şuan hala kullanıyorum

Burnumu açabildim boğazıma lavabo-aç döküp üstüne de kaynar çay içsem düzelcek gibi djndfkmekd
Ahahahah ıhlamur daha iyi bir seçenek olabilir
Canım benimde doktorum 26 yada 27 hafta civarı 34 mm ölçmüştü bana erken doğum riskin var demisti bende cok şaşırmıştim progestan başladı bana daha o haftalarda şuan hala kullanıyorum
benimde 25-26. Haftalarda 27 mm ölçmüştü doktorum sınır 25 onun üzerinde olması yeterli dedi rahim ağzın kapalı bir problem yok dedi hatta. Doktorum perinatolog 34 e nasıl erken doğum diyorlar ay ben çok şaşırıyorum hangi bilgi doğru şimdi

Aynen canım insanın kafası karışıyor bu yüzden dikkat ettim hep ilk erken doğum deyince bende şok olmuştum biraz araştırdım da 34 mm gayet iyi bir değer aslında ve zaten hafta ilerledikçe kisalmasi normal diye okumuştum bende

Hayırlı olsun, güle güle kullanın Eller serbest olanı mi aldınız?

Hayırlı olsun, güle güle kullanın Eller serbest olanı mi aldınız?
Çok teşekkür ederim
Yok ben eller serbest olanı degil elektrikli olani aldım.
Biraz yorumlara falan bakınca cekim gücünün daha iyi oldugunu gördüm.
Eller serbestte de cok fazla aktif olunmasi durumunda makinenin işlevinin tam etkili olmadığını okudum.
Tabiki tercih meselesi ama. Ben elektrikliyi özellikle çekim gücü dolayısıyla tercih ettim

Kızlar hesabımı kapatmaya karar verdim bu süreçte yardımlarınız için teşekkür ederim hakkınızı helal edin bu siteye içimi dökmek için giriyordum bu grup dışındaki bazı insanlar konuları çok farklı yerlere çekti hepiniz bebeklerinizi sağlıkla büyütün dualarım sizinle

canım ne oldu biri bişey mi dedi?

Birde ordan desene
bol bol ıhlamur basacan kanka geçmiş olsun
Evet dinlenmek güzel toparlar ama burun tıkalı olunca da uyunmuyor ki
derdimi uyandırma
ya nereye gidiyorsun daha gece hepimizin bebekleri gelince burda gaz sancısı partileri yapacaktık

Birde ordan desene

bol bol ıhlamur basacan kanka geçmiş olsun

derdimi uyandırma

ya nereye gidiyorsun daha gece hepimizin bebekleri gelince burda gaz sancısı partileri yapacaktık
canım ne oldu biri bişey mi dedi?
Canımı sıkan bir olayı yazdım insanlar çok farklı yerlere çekti gerçekten çok canım sıkıldı bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…