- 23 Haziran 2025
- 533
- 1.026
- 28
- 34
- Konu Sahibi annabelica
- #52.221
Yaaa sana da maşallah canımAyyy maşallahne kadar tatlışsın canımm
bizim göbekler top gibi
benimkide basketbol topu kadar oldu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa sana da maşallah canımAyyy maşallahne kadar tatlışsın canımm
bizim göbekler top gibi
![]()
Amin inşallah canım benimAyyy maşallahne kadar tatlışsın canımm
bizim göbekler top gibi
Oyy maşallah bebişine sağlıkla kavuş inşallah canımmsenin ilk bebek miydi hatırlayamadım
Evet kuzum pek kilo almadım topu da yakında çıkaracak gibiyimYaaa sana da maşallah canımçok güzelll, kilo da az almış gibisin bacaklar incecik
topu çıkardığın gibi direkt eski haline dönecek gibisin
![]()
Ayy çok heyecanlıEvet kuzum pek kilo almadım topu da yakında çıkaracak gibiyimbugün doktor kontrolümüz vardı 37-38de gelir 40ı beklemez dedi
![]()
Bizde bugün farkına vardık gerçekten her an evde bebek sesi olabilirAyy çok heyecanlıher şey yolunda olduktan sonra gelsin artık bebişler ne zaman isterse
eşime bir kaç gündür diyorum yarın yanımızda küçük bir adam olabilir hazır mısın diye
bakalım küçük toplarımız ne zaman çıkacaklar
![]()
ütü yapıyordur
Canım benim gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar çok şükür kızım dünyaya geldiçok tatlı çok güzel bir his herkes sağlıkla kucağına aldır insallah
sezeryan doğum oldu ben de biraz zorlandılar uyustururken yerini bulmakta bu kisim biraz acılıydı ama korkmayın kısa süreli aci 5-10 saniye falan, bir de kesilirken biraz baskı hissediyorsunuz çok normal korkmayın ben biraz korktum sakinleştirici yaptılar geçti gitti, son bir korku noktası da odaya çıkınca karina bastırıyorlar içerde kan kalmışsa çıksın diye o da kısa süreli gelip geçiyor, şimdi çok şükür iyiyim henüz ayağa kalkmadım bir de ilk kalkış zor diyorlardı bakalım, her şey yolunda mutluyum hafif bir ağrım var ağrı kesiciler zaten kesiyor baya
![]()
37 olmana az kalmış canım, bence artık istediği zaman gelebilir sağlıklaKızlar 36+4 oldum genital bölgede ya da vajinada agrı yaşayan var mı daha bugün doktor tam 40 haftayı doldurmayabilir daha erken gelebilir hazırlıklı ol dedibu haftalarda normal mi bu tip agrılar yada enfeksiyondan dolayımı agrı yasıyorum acaba
canım benim sağlıkla güzellikle bereketiyle gelsin inşallahKızlar bugün benimde kontrolüm vardı
Net doğum tarihimiz 26 Kasım 11.30.
Oğlum sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün
Anestezi doktoru ile falan konuştuk gereken kan tahlillerini verdik detaylarla ilgili konustuk cok heyecanli ve cok duygusal bir gün gecirdimhala ağlayasım geliyor
Hepimiz sağlıkla doğuralım![]()
benim hastane 15 gün kontrol randevusuKızlar artık haftalık gidiyoruz ya hastaneye bir hafta ödüyoruz bir hafta ödemiyoruz geçen hafta cuma gittim bu hafta 38 +1 de gidiyim diye pazartesi gitmek istedim tam 10.gün oluyor o gün para ödermiyiz yoksa 10 gün de mi dahil ödeme aliyorlarmi 10.gunde
aşkım ben biraz yoğunum yazamadım teyzem geldi birkaç günlüğüne bizde kalıyor
ütüleyesim geldiveee SON bitti
ütülencek ve bitiyor herşey hazır![]()
agrı aksam başladı doktor fitil yazdı 3 aksam devam et dedi o da ayrı bir dert yaBen varım canım. Bende de agri oluyor. Hatta bugun o kadar fazla ki o ağrı, adımlarım bile küçüldü bacaklarımı birbirinden çok ayıramıyorum.
Enfeksiyon icinde idrar falan verseydin. Geçmiş olsun canım

geel teyzesi ütüleCanım benim gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah![]()
şansı hep açık olsun
sen nasılsın nasıl hissediyorsun, kaç kilo oldu
37 olmana az kalmış canım, bence artık istediği zaman gelebilir sağlıkla
canım benim sağlıkla güzellikle bereketiyle gelsin inşallah
benim hastane 15 gün kontrol randevusu
aşkım ben biraz yoğunum yazamadım teyzem geldi birkaç günlüğüne bizde kalıyorgöbüşte bu gün çekemedim yarın atacam
seninde göbüş içimizi açtı büyümüş tosun
ütüleyesim geldi![]()
doktorunun numarası varsa yaz bende o haftalarda ufaktan hissediyordum ama devam ediyorsa bir doktora git belkide hormonlardan dolayıda olabilir benim dogum yaklastıgı icin ben evham yaptım sen kafays birsey takmaCanım ben 33+5 teyim. Uzuuuun zamandır vajına kemıgıklerınde agrı hissediyorum. En çok da gece kalkarken. Dr birşey demedi. Umarım normaldır
Kanka ütü benim üstümden geçti sankigeel teyzesi ütülesen nerden böyle ütüden mi geliyosun bacım?
![]()
HAHAHAHKanka ütü benim üstümden geçti sanki![]()
Son düzlük aşko araya bazı şeyler girdi son yarım sepet çamaşır daha kaldıHAHAHAHbitiremedin mi?
Çok kötü kaç aydır böyle bencede doğurana kadar devam edecekOlmaz miii var varr. Bende de nefes yetmeme hali var hala. Bence dogurana kadar gecmeyecek bu![]()
Canım doktorlar bunu neye göre yorumluyor kafası kanala girmiş mi oluyor yoksa tam aşağıda mı oluyor kafasıEvet kuzum pek kilo almadım topu da yakında çıkaracak gibiyimbugün doktor kontrolümüz vardı 37-38de gelir 40ı beklemez dedi
![]()
Hiç artı 15 durmuyor
MaşşallahEvet kuzum pek kilo almadım topu da yakında çıkaracak gibiyimbugün doktor kontrolümüz vardı 37-38de gelir 40ı beklemez dedi
![]()