• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
tek ayak mıııı nooo asla duramıyorum zaten 😂 yani benm için doğum şekli farketmez aslında ama gidip 39-40 a kadar da beklemek istemiyorum açıkcası, doktor da çok normalci bir doktor, tekrar konuşayım en iyi dediğin gibi 39 u bekleyemem derim 😂
Sende aynısın benimle cidden 😳 pelvik agri yasayanlarin demek ki sikayetleri ortak oluyormus..
De de bencede. Cok fazla ertelemeye de gerek yok. Bende bi ara 1 hafta daha ertelesek mi dedim de sonra vardir Allahın bir bildigi dedim doktoruma itiraz etmedim 😍

Sende aynısın benimle cidden 😳 pelvik agri yasayanlarin demek ki sikayetleri ortak oluyormus..
De de bencede. Cok fazla ertelemeye de gerek yok. Bende bi ara 1 hafta daha ertelesek mi dedim de sonra vardir Allahın bir bildigi dedim doktoruma itiraz etmedim 😍
Eevet yaa pelvik ağrılar bazılarında daha fazla oluyormuş o da bizi buldu neyse buna da şükür diyelim :anneadayı: Yok bence de kuzu doktorun vardır bildiği boşver, sağlıcakla doğsun da kollarında besler büyütürsün zaten riske hiç gerek yok 😍 Ayın kaçıydı senin doğum sanki 6 lı bişeydi

Arkadaşlar merhaba bilmediğimden soruyorum sezeryandan sonra üstümüz başımızda çok kan veya kanama oluyor mu. Lohusa geceliği alacağım beyaz mı mavimi alsam karar veremiyorum. Doğum yapan arkadaşlar bilgilendirirse veya siz ne tercih ettiniz

Kizz yok ne etkilemesi, benim göğüslerim normalde de büyüktür gebelikte daha da büyüyor normal olarak ama oğlumu 3 ay emzirebildim sütüm olmadı bir türlü hatta hiç unutmamam eşim demişti ki, memeler büyük ama içi boş foss demişti de çok zoruma gitmişti sinirlenmiştim😡 yani siz stres yapmayın bol bol sütünüz olur inşAllah ❤️
Insallah senin de bu gebelikte bol bol olur askim esine burdan biraz sovdum affet beni 🫢

Günaydın kızlar😍

Güzel bir gün geçirelim inşallah🥹
Dün biraz tansiyon sorunuyla uğraştım buralara bakamadım 🥲 tansiyonum yükseldi, şükür düştü akşam, bu sefer de hareketleri azaldı yavrumun korkuttu beni biraz 😕 Yani annelik delilik cidden insan her şeyden korkuyor🥹 Sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza inşallah 🙏🏻

Bende de pelvik ağrı var kızlar, demet1374 demet1374 geceleri çok zorlanıyorum, doktoruma sordum ama başı orada ağrı olacak dedi, baskı yapıyor ve tuvalete götürür sürekli dedi 🥲 kabullendim ağrıyı 🥹

Günaydın kızlar😍

Güzel bir gün geçirelim inşallah🥹
Dün biraz tansiyon sorunuyla uğraştım buralara bakamadım 🥲 tansiyonum yükseldi, şükür düştü akşam, bu sefer de hareketleri azaldı yavrumun korkuttu beni biraz 😕 Yani annelik delilik cidden insan her şeyden korkuyor🥹 Sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza inşallah 🙏🏻
Gecmis olsun canimmm minis biraz dinlenmek istemistir 😍

Gecmis olsun canimmm minis biraz dinlenmek istemistir 😍

Sağ ol canım, evet sanırım öyle yapmak istedi, korkuttu beni, hiç hareket etmiyor değil de. Az hareket ediyor mesela düne göre bu sefer telaşa kapılıyorum, kontrolüm de Pazartesi eğer içim rahat etmezse hafta sonu gideceğim, beklemeyeceğim 🥲 Şu an hareket ediyor ama güçlü değil işte 🫩

@Handan2212 Sunsun9 Sunsun9
Kızlar siz nerdesiniz. Sesiniz yok hic dogumlar başladı sessiz kalmayın doğurdu sanıyoruz vallahi 🌸
Yok canım doğurmadık daha 😂 arada bir korkmuyor değilim bu aralar kasılmalarım çok arttı. Çarpıntım da var normale göre tansiyonum yüksek seyrediyor. Son trimester birazcık zorlayacak gibi duruyor şimdilik. Çantamı ve bebişin kıyafetlerini şimdiye kadar hazırlamadığım için pişmanım çünkü ağırlaştım. Burda da hep konuşulmuştu ağırlaşınca zor diye ama bu kadar etkileyeceğini düşünmedim 😔 bel ağrısı pelvik ağrılar fenaymış

Bende de pelvik ağrı var kızlar, demet1374 demet1374 geceleri çok zorlanıyorum, doktoruma sordum ama başı orada ağrı olacak dedi, baskı yapıyor ve tuvalete götürür sürekli dedi 🥲 kabullendim ağrıyı 🥹
İlk başlarda korkmuştm erken doğurcam diye, etrafımda kimsede olmamıştı çünkü, sonra sizlerden de duyunca öyle rahatladım ki 🌸 ben de sordum kuzu doktora normal dedi direkt zaten bazılarında kaslar fazla gevşiyor ondan ağrı oluyor pozisyon kaynaklı dedi. Dönerken ağlayasım geliyor geceleri resmen 🥹 Artık az kaldı kızçeler sabreden dervişler erecez muradımıza inşallah 😍 sen işe devam ediyor musun canım?

Yok canım doğurmadık daha 😂 arada bir korkmuyor değilim bu aralar kasılmalarım çok arttı. Çarpıntım da var normale göre tansiyonum yüksek seyrediyor. Son trimester birazcık zorlayacak gibi duruyor şimdilik. Çantamı ve bebişin kıyafetlerini şimdiye kadar hazırlamadığım için pişmanım çünkü ağırlaştım. Burda da hep konuşulmuştu ağırlaşınca zor diye ama bu kadar etkileyeceğini düşünmedim 😔 bel ağrısı pelvik ağrılar fenaymış
kız hazırlaa hazırla hiç mi korkun olmadı ya bir anda gelirse diye ayy panik atağım tuttu 😂 yardıma gelelim hemen 😂

Sağ ol canım, evet sanırım öyle yapmak istedi, korkuttu beni, hiç hareket etmiyor değil de. Az hareket ediyor mesela düne göre bu sefer telaşa kapılıyorum, kontrolüm de Pazartesi eğer içim rahat etmezse hafta sonu gideceğim, beklemeyeceğim 🥲 Şu an hareket ediyor ama güçlü değil işte 🫩
Kuzu bazen öyle oluyor yaa önceki gün ben de korktum az hareket ediyordu karmına falan da ağrı girmişti gitsem mi acaba dedim, ertesi gün de tam tersiydi çok hareketliydi. Demekki modu yokmuş diye düşündüm, tabi dinlemek lazım her belirtiyi ama iyi düşün :KK200:

İlk başlarda korkmuştm erken doğurcam diye, etrafımda kimsede olmamıştı çünkü, sonra sizlerden de duyunca öyle rahatladım ki 🌸 ben de sordum kuzu doktora normal dedi direkt zaten bazılarında kaslar fazla gevşiyor ondan ağrı oluyor pozisyon kaynaklı dedi. Dönerken ağlayasım geliyor geceleri resmen 🥹 Artık az kaldı kızçeler sabreden dervişler erecez muradımıza inşallah 😍 sen işe devam ediyor musun canım?

Evet canım, ben de gece dönerken çok zorlanıyorum 😟 Evet canım, yarın son, artık ayrılıyorum 🥲 Sen çalışıyor musun

Kuzu bazen öyle oluyor yaa önceki gün ben de korktum az hareket ediyordu karmına falan da ağrı girmişti gitsem mi acaba dedim, ertesi gün de tam tersiydi çok hareketliydi. Demekki modu yokmuş diye düşündüm, tabi dinlemek lazım her belirtiyi ama iyi düşün :KK200:

Tam bu tarif ettiğin gibi sanki modu yok bugün çocuğumun 😔 ediyor ama etmiyor gibi, ben stres yapınca o anlıyor, kasılıyorum bu sefer stres yapınca da, hayırlısıyla bir atlatsak şu son haftaları

Back
X