Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Cnm bol su iç ve sol tarına uzan bende de oldu doktoruma yazdım bunları yap dedi bebeğin kan akışı daha iyi olıyormuş

Hafif kıpırdıyor canım, hiç olmasa korkarım da, hafif var ama mesela dün çıkacak gibiydi dışarıdan belli oluyordu ama şimdi içeriden ben hissediyorum sanırım sırtıma doğru döndü belime baskı yapıyor

demekki herkeste farklı oluyor, pelvik ağrı yaşamayan ne kadar şanslı gerçekten. Benim otururken hiç sıkıntım yok kalkarken şeyim kırılır gibi ağrıyor, yatarken de öyle bacağımı zaten kaldıramıyorum. Doktor evde olduğuın zamanlarda uzan sürekli demişti alta baskı olmaz hafifler, ben de hiç uzanamam hep oturuyorm ayaklarımı uzatıyorm ama o zaman da baskı yapar altına yine ağrır demişti. Aklınızda bulunsun. Sen de uzan mümkün olduğunca

Tam bu tarif ettiğin gibi sanki modu yok bugün çocuğumun ediyor ama etmiyor gibi, ben stres yapınca o anlıyor, kasılıyorum bu sefer stres yapınca da, hayırlısıyla bir atlatsak şu son haftaları
Bugün dinlenmek istemiştir annesi benimki de dün akşamdan beri sakindi korktum ama düzeldi yeni yeni. Arada bir öyle yaramazlıklar yapıyorlar

Ayy ne kadar da aynıyız kız benm de yarın son buraya kadar iyi dayandık bence, devam edip çalışanlara başarılar
Ya evet, yeterli gerçekten, zor ama ben pazartesi 35 haftalık olacağım, tam izne de o gün başlıyorum
Ay ne güzel ayrılıyorsunuz. Ben sıkıyorum dişimi son güne kadar gitmeye çalışacağım ama gerçekten zorluyor. Fiziksel olarak çok sıkıntım yok ama gece uyuyamadığım için zombi gibi geziyorum bütün gün etrafta

Tabiki bin şükür canım yaa evlatlarımız sağlıklı olsun da.. hergüne şükür..
Aynen kuzum bende öyle diyorum zaten hic degistirmekte istemiyorum tarihleri. Benim zaten epey inisli çıkışlı gectigi icin daha fazla uzatmak da dogru degil demek ki.
26 Kasım teyzesii 26 kasımda sağlıkla dogacak bebegim inşallah

Canım ya cok gecmis olsun, tansiyon sorun gerçekten. Ama neyseki düşmüş sonra şükür tansiyon stresle bağlantılı olumca kontrol etmesi epey zor oluyor.. oy kıyamam annesi stres yapinca minik kuş da kendini dinlenmeye aldi demek ki. Endiselenme kızımız cok iyidir annesi
ay pelvik agrilar... ama dogru başı aşağıda oldugu icin ekstra agriyor zaten benim doktorumda demisti artik daha da fazla ağrı ve baskı hissedersin diye. Dedigin gibi kabullendik o minnosumuzun verdigi agri ile yaşamayı bebislerimiz iyi olsunlar da...

Yosun çorbası mı bayılırım onlarda da süt yaptığı düşünülen sey o demek ki napsinlar
Ay mis gibi yat valla ne güzel. Sakin sakin gecir günlerini. Bebisle ilgilenecek birileri var,istediginde sende ilgilenebiliyorsun,eşinden baska kimseyi de almiyolar kim kucakladi kim öptü derdin de yok oh misss yat artik tavuk suyuna corbayi da evde kendin yaparsin yosuna devam
yok iste duramiyoruz mesela bazen yanlislikla ayakta esofmanimi degistireyim diye bir dalgınlık yapiyorum, kivrana kivrana oturacak bir yer arıyorum çünkü asla tek bacak üstüne basamıyorum. Corap mecbur kaldigimda giymeye uzanip giyebiliyorum anca eşim yanimdaysa o giydiriyor. Ödemim yok simdi yalan yok aman mis gibi gez terlikle

Hic yazmiyorsun dedim heralde doğurdu
Gec kalmissin hızlandır bencede canta ve eksikler isini canım. Anca çünkü nerdeyse 1 haftayi geçiyor çünkü yıka ütüle falan derken. Pelvik ağrılar zor malesef
Kac çıkıyor tansiyonun canım?

Bunaldım canım, bunalmasam devam ederdim işimi çok seviyorum, duygusal bir şekilde ayrılıyorum zaten

Öyle canım sanırım, yeni yeni uyanıyor kendine gelmeye başladı

Yaaaa ayyy çok az kalmışşşş nasıl heyecanlandım sağlıkla gelsin bebişşşş yaaaaaa 37 hafta mı oluyorsun o zaman

Kız biz doğar doğmaz bebeği bağrımıza basalım istiyoruz. Sabaha kadar izlemiştim bebeğimi. Nasıl talep eden olmamış. Sen al bebeni yanına boşver ay bi de doğumdan sonra tavuk suyu çorba getirtmiştim eşime. Kocaman iki kase içmiştim. Aklıma o geldi

Ara sıra yediğinde güzel aslında seviyorum ben ve evet ciddi vitaminli doğumda vücuttan eksilen mineral vitamin vs desteği için ciddi kaliteli çorba ama işte insan bi tavuk sulu çorba falan arıyor öyle zamanda üst üste içince de bıktırıyor artık terlikte olmayacak gibi benim çok fazla ödem oldu ya çorabı bende çoğunlukta mecbur kaldıkça kendim giyiyorum yoksa benide pantolon çorap hep eşim giydiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…