- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.521
Cnm bol su iç ve sol tarına uzan bende de oldu doktoruma yazdım bunları yap dedi bebeğin kan akışı daha iyi olıyormuşSağ ol canım, evet sanırım öyle yapmak istedi, korkuttu beni, hiç hareket etmiyor değil de. Az hareket ediyor mesela düne göre bu sefer telaşa kapılıyorum, kontrolüm de Pazartesi eğer içim rahat etmezse hafta sonu gideceğim, beklemeyeceğimŞu an hareket ediyor ama güçlü değil işte
Ayy ne kadar da aynıyız kız benm de yarın sonEvet canım, ben de gece dönerken çok zorlanıyorumEvet canım, yarın son, artık ayrılıyorum Sen çalışıyor musun
Aslında yerleri azaldığı için çok hareket etmiyor gibiler hani dalgalanma hafif titreşim vs bile hareketten saymak gerekiyormuş benimkide 2gün önce aşırı hareketsizdi gece uyandım bi tedirgin oldum gittim çikolata yiyip su içtim uzanıp biraz bekledim kıpırtı olunca rahatladım. Sende öyle bi dene çok hissetmiyorsan zaten yedikten 15-20dk sonra kıpırdanıyorlar ama çok tereddüt ediyorsan doktora git tabi
Ayy ne kadar da aynıyız kız benm de yarın sonburaya kadar iyi dayandık bence, devam edip çalışanlara başarılar
Cnm bol su iç ve sol tarına uzan bende de oldu doktoruma yazdım bunları yap dedi bebeğin kan akışı daha iyi olıyormuş
demekki herkeste farklı oluyor, pelvik ağrı yaşamayan ne kadar şanslı gerçekten. Benim otururken hiç sıkıntım yok kalkarken şeyim kırılır gibi ağrıyor, yatarken de öyle bacağımı zaten kaldıramıyorum. Doktor evde olduğuın zamanlarda uzan sürekli demişti alta baskı olmaz hafifler, ben de hiç uzanamam hep oturuyorm ayaklarımı uzatıyorm ama o zaman da baskı yapar altına yine ağrır demişti. Aklınızda bulunsun. Sen de uzan mümkün olduğuncaMisal bendede çok fazla gece dönemiyorum ağrıdan ağlayacağım yani sırf o ağrının korkusuna saatlerce aynı pozisyonda yatıyorum ne zaman uyuştu bi tarafım öyle dönüyorum ki gündüz bile bi kanepeye oturayım azıcık arkaya yaslanayım desem ağrı hemen vuruyor alttan sağ tarafta bişey yok ama sol taraf mahvediyor açıkçası.
+1 benimki de öylee ben de hep sağıma yatarım, sola yatınca tık yokBenim çocikim sağa yatınca daha çok kıpırdıyor amahep öyleydi başından beri
ben de cumartesi alıcam raporu acaba pazartesiden itibaren verir mi kiYa evet, yeterli gerçekten, zor ama ben pazartesi 35 haftalık olacağım, tam izne de o gün başlıyorum
Bugün dinlenmek istemiştir annesi benimki de dün akşamdan beri sakindi korktum ama düzeldi yeni yeni. Arada bir öyle yaramazlıklar yapıyorlarTam bu tarif ettiğin gibi sanki modu yok bugün çocuğumunediyor ama etmiyor gibi, ben stres yapınca o anlıyor, kasılıyorum bu sefer stres yapınca da, hayırlısıyla bir atlatsak şu son haftaları
Ayy ne kadar da aynıyız kız benm de yarın sonburaya kadar iyi dayandık bence, devam edip çalışanlara başarılar
Ay ne güzel ayrılıyorsunuz. Ben sıkıyorum dişimi son güne kadar gitmeye çalışacağım ama gerçekten zorluyor. Fiziksel olarak çok sıkıntım yok ama gece uyuyamadığım için zombi gibi geziyorum bütün gün etraftaYa evet, yeterli gerçekten, zor ama ben pazartesi 35 haftalık olacağım, tam izne de o gün başlıyorum
Tabiki bin şükür canım yaa evlatlarımız sağlıklı olsun da.. hergüne şükür..Eevet yaa pelvik ağrılar bazılarında daha fazla oluyormuş o da bizi buldu neyse buna da şükür diyelimYok bence de kuzu doktorun vardır bildiği boşver, sağlıcakla doğsun da kollarında besler büyütürsün zaten riske hiç gerek yok Ayın kaçıydı senin doğum sanki 6 lı bişeydi
Canım ya cok gecmis olsun, tansiyon sorun gerçekten. Ama neyseki düşmüş sonra şükürGünaydın kızlar
Güzel bir gün geçirelim inşallah
Dün biraz tansiyon sorunuyla uğraştım buralara bakamadımtansiyonum yükseldi, şükür düştü akşam, bu sefer de hareketleri azaldı yavrumun korkuttu beni biraz Yani annelik delilik cidden insan her şeyden korkuyor Sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza inşallah
Bende de pelvik ağrı var kızlar,demet1374 geceleri çok zorlanıyorum, doktoruma sordum ama başı orada ağrı olacak dedi, baskı yapıyor ve tuvalete götürür sürekli dedi kabullendim ağrıyı
Yosun çorbası mıKesinlikle o kadar güzel bişey ki stres olmayı gerektirecek hiçbir sebep bırakmıyorlar dışardan ziyaretçide yasak bu arada doğum yapıncada odaya doluşacak insan yoksadece eşe izin veriliyor o kadar. Ama anneyle bebeği biraz ayrı tutuyorlar o biraz garip geldi hani istersen 24saat odanda tutabilirsin ama bunu talep eden henüz olmadı dediler. Belli saatlerde beslenme için getiriyorlarmış ama onun dışında anne dinlensin diye bebeği bebeklerin olduğu odada tutuyorlarmış. Herşey iyi güzelde tavuk suyuna çorba vs verselerdi yemekte hergün hergün yosun çorbası bayar kv’de bolca yosun almış bir ay hergün yosun çorbası içmen lazım diye
Ay siz bide tek ayak durup iş mi yapıyodunuz?ben pantolonun solunu giysem sağı azıcık kaldırıp giyemiyorum bırak ayakta giymeyi otururken zorlanıyorum çorabı falanda zorla kanepede oturup teker teker ayağımı yukarda tutup giyiyorum aşırı zorluyor bide ayak nasıl ödem olduysa artık eski çoraplarımda tam olmuyor ayakkabı zaten giymiyorum heryere terlikle
Hic yazmiyorsun dedim heralde doğurduYok canım doğurmadık dahaarada bir korkmuyor değilim bu aralar kasılmalarım çok arttı. Çarpıntım da var normale göre tansiyonum yüksek seyrediyor. Son trimester birazcık zorlayacak gibi duruyor şimdilik. Çantamı ve bebişin kıyafetlerini şimdiye kadar hazırlamadığım için pişmanım çünkü ağırlaştım. Burda da hep konuşulmuştu ağırlaşınca zor diye ama bu kadar etkileyeceğini düşünmedim bel ağrısı pelvik ağrılar fenaymış
ben de cumartesi alıcam raporu acaba pazartesiden itibaren verir mi kipazar 35 oluyorum, 1 gün varmış aramızda
Ay ne güzel ayrılıyorsunuz. Ben sıkıyorum dişimi son güne kadar gitmeye çalışacağım ama gerçekten zorluyor. Fiziksel olarak çok sıkıntım yok ama gece uyuyamadığım için zombi gibi geziyorum bütün gün etrafta
Canım ya cok gecmis olsun, tansiyon sorun gerçekten. Ama neyseki düşmüş sonra şükürtansiyon stresle bağlantılı olumca kontrol etmesi epey zor oluyor.. oy kıyamam annesi stres yapinca minik kuş da kendini dinlenmeye aldi demek ki. Endiselenme kızımız cok iyidir annesi
ay pelvik agrilar... ama dogru başı aşağıda oldugu icin ekstra agriyor zaten benim doktorumda demisti artik daha da fazla ağrı ve baskı hissedersin diye. Dedigin gibi kabullendik o minnosumuzun verdigi agri ile yaşamayı bebislerimiz iyi olsunlar da...
Yaaaa ayyy çok az kalmışşşş nasıl heyecanlandımTabiki bin şükür canım yaa evlatlarımız sağlıklı olsun da.. hergüne şükür..
Aynen kuzum bende öyle diyorum zaten hic degistirmekte istemiyorum tarihleri. Benim zaten epey inisli çıkışlı gectigi icin daha fazla uzatmak da dogru degil demek ki.
26 Kasım teyzesii26 kasımda sağlıkla dogacak bebegim inşallah
Kız biz doğar doğmaz bebeği bağrımıza basalım istiyoruz. Sabaha kadar izlemiştim bebeğimi. Nasıl talep eden olmamış. Sen al bebeni yanına boşverKesinlikle o kadar güzel bişey ki stres olmayı gerektirecek hiçbir sebep bırakmıyorlar dışardan ziyaretçide yasak bu arada doğum yapıncada odaya doluşacak insan yoksadece eşe izin veriliyor o kadar. Ama anneyle bebeği biraz ayrı tutuyorlar o biraz garip geldi hani istersen 24saat odanda tutabilirsin ama bunu talep eden henüz olmadı dediler. Belli saatlerde beslenme için getiriyorlarmış ama onun dışında anne dinlensin diye bebeği bebeklerin olduğu odada tutuyorlarmış. Herşey iyi güzelde tavuk suyuna çorba vs verselerdi yemekte hergün hergün yosun çorbası bayar kv’de bolca yosun almış bir ay hergün yosun çorbası içmen lazım diye
Ara sıra yediğinde güzel aslında seviyorum ben ve evet ciddi vitaminli doğumda vücuttan eksilen mineral vitamin vs desteği için ciddi kaliteli çorba ama işte insan bi tavuk sulu çorba falan arıyor öyle zamandaYosun çorbası mıbayılırım onlarda da süt yaptığı düşünülen sey o demek ki napsinlar
Ay mis gibi yat valla ne güzel. Sakin sakin gecir günlerini. Bebisle ilgilenecek birileri var,istediginde sende ilgilenebiliyorsun,eşinden baska kimseyi de almiyolar kim kucakladi kim öptü derdin de yok oh misss yatartik tavuk suyuna corbayi da evde kendin yaparsin yosuna devam
yok iste duramiyoruz mesela bazen yanlislikla ayakta esofmanimi degistireyim diye bir dalgınlık yapiyorum, kivrana kivrana oturacak bir yer arıyorum çünkü asla tek bacak üstüne basamıyorum. Corap mecbur kaldigimda giymeye uzanip giyebiliyorum anca eşim yanimdaysa o giydiriyor. Ödemim yok simdi yalan yok aman mis gibi gez terlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?