- 15 Ağustos 2024
- 2.561
- 5.279
- 78
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.681
Gözün aydın arkadaşımMerhaba kızlar bende bebişime kavuştum darısı başınıza. Haftalık kontrole gittiğimde kordon dolanması olması sebebi ile bebeğin kalp atışlarında yavaşlama olduğu için acil sezeryana aldılar. Çok şükür kavuştuk ikimizde iyiyiz. Allah en yakın zamanda sizleride kurtarsın
Merhaba kızlar bende bebişime kavuştum darısı başınıza. Haftalık kontrole gittiğimde kordon dolanması olması sebebi ile bebeğin kalp atışlarında yavaşlama olduğu için acil sezeryana aldılar. Çok şükür kavuştuk ikimizde iyiyiz. Allah en yakın zamanda sizleride kurtarsın
Bende bugün saat 1 de emzirmeye gidecem
Ya içim huzur doldu kokusunu çekeceksin doya doya. Şükürler olsun Allah hiç ayırmasın siziBende bugün saat 1 de emzirmeye gidecemilk kez kucağıma alıp emziricem bebeğimi çok şükür bugün yada yarın emme durumuna görede taburcu edecekler inşallah
Bende bugün saat 1 de emzirmeye gidecemilk kez kucağıma alıp emziricem bebeğimi çok şükür bugün yada yarın emme durumuna görede taburcu edecekler inşallah
Çok şükür 1 haftadır bu günü bekliyordum yere göğe sığamıyorumYa içim huzur doldu kokusunu çekeceksin doya doya. Şükürler olsun Allah hiç ayırmasın sizi
Sağol canımmm çok şükürHarika bir haber bu canım, çok şükür
Ben de hazırladım çoğu şeyi ama kaçta gelir bilmiyorum benim isteğim 40a kalmadan gelmesiCanım bende öyle salladım yapmadım işleri son kontrolde bebişim kanala yerleşmiş nstde de sancı çıktıeve gelip hemen eksikleri sipariş verip kıyafetleri yıkamaya başladık ben kurutmaya da attığım için hızlı gidiyor yarısı bitti bile. Bel ve kasık ağrısı da geceleri olmaya başladı regl olacak gibi. Benim oğlan aceleci biraz erken gelecek gibii
Ohhh harika haberlermiss kokulunla bol bol vakit geçir annesii bizim yerimize de öp kokla
Kuzu yukarda da yazdım bebiş 40 haftayı beklemeyecek gibi duruyor hazırlıkları hızlandırdık senin nasıl gidiyor
Ayy tarih belli olmusscok guzel haftasi da sağlıkla gelsin kirazım kızımız
Harikasın canım ağrıların her bir gün geçecek daha iyi hissedeceksinannabelica kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz ama bir türlü yazma fırsatım olmadı telfonu alamadım elime
Epidural sezeryan oldum çok güzel geçti lüften korkmayın endişelenmeyin
Şimdi biraz ağrılarım var o kdar
En kısa zamanda detaylı güzel şeyleri anlatıcam sizlere
Dualarımız senle canım seninde güzel haberlerini bekliyoruzEvet hala inanamiyorum sizin saatinizle cumartesi gece yarisi olacak dualarinizi bekliyorum , haber edicem
Maşallah canım gözün aydın olsun Sağlıkla büyüt bebişiniMerhaba kızlar bende bebişime kavuştum darısı başınıza. Haftalık kontrole gittiğimde kordon dolanması olması sebebi ile bebeğin kalp atışlarında yavaşlama olduğu için acil sezeryana aldılar. Çok şükür kavuştuk ikimizde iyiyiz. Allah en yakın zamanda sizleride kurtarsın
Teşekkür ederizGözün aydın arkadaşım, dünyaya hoş geldi miniko
Bitiyor canım az kaldı sabır sen iyi olki bebeğine yarasın bu durumBende bugün saat 1 de emzirmeye gidecemilk kez kucağıma alıp emziricem bebeğimi çok şükür bugün yada yarın emme durumuna görede taburcu edecekler inşallah
Çok şükür ufak tefek ağrılar var ama evladıma kavuşmuşumGözün aydın canım sağlıkla anneli babalı büyüsün inşallahbebis iyi sen iyiysen hersey yolunda demektir
Bnde dün doğum yaptm20. Kasım canım 3.250gr doğdu
İnşallah canım Göktuğ koydkHoşgelmiş güzel bebek dünyamıza. Sağlıkla büyüsün inşallahAdını ne koydunuz
LANSINOH Organik Göğüs Ucu Balmı 60ml - Fiyatı, YorumlarıKızlar gögüs kremi mi doğumdan önce kullanmayı öneriyorlar sizler hangi marka aldınız hangisi daha iyi
Allah size bağışlasın analı babalı büyütsün inşallahSağol canım iyiki Allah korudu yavrumu. Sizlerde sağlıkla kucağınıza alacaksınız. Ne muhteşem bir duygu.
Geldi çok şükür20 kasım doğumlu oldu iyiyiz ikimizde toparladk
Allah yavrularınızı size bağışlasın kızlarannabelica kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz ama bir türlü yazma fırsatım olmadı telfonu alamadım elime
Epidural sezeryan oldum çok güzel geçti lüften korkmayın endişelenmeyin
Şimdi biraz ağrılarım var o kdar
En kısa zamanda detaylı güzel şeyleri anlatıcam sizlere
Ben geçenlerde hareket etmiyor diye girdiğim krizleri hatırladım‘midemiz bulanıyor, nasıl geçecek bu günler’ derken bebişlere kavuştuğumuz zamanlar geldi ne çabuk geçtidoğuranlara Rabbim sağlıklı sıhhatli mutlu ömürler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?