Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Gözün aydın arkadaşım sonu güzel olmuş çok şükür

Gözün aydın canım, kavuşmuşsun yavrucuğunla, tebrik ederim Sağlıkla büyüsün inşallah

Azraemre sen ne yaptın canım bir gelişme var mı
Bende bugün saat 1 de emzirmeye gidecem ilk kez kucağıma alıp emziricem bebeğimi çok şükür bugün yada yarın emme durumuna görede taburcu edecekler inşallah

Bende bugün saat 1 de emzirmeye gidecem ilk kez kucağıma alıp emziricem bebeğimi çok şükür bugün yada yarın emme durumuna görede taburcu edecekler inşallah
Ya içim huzur doldu kokusunu çekeceksin doya doya. Şükürler olsun Allah hiç ayırmasın sizi

Ben de hazırladım çoğu şeyi ama kaçta gelir bilmiyorum benim isteğim 40a kalmadan gelmesi

Ayy tarih belli olmuss cok guzel haftasi da sağlıkla gelsin kirazım kızımız
aminnn kuzumm
Harikasın canım ağrıların her bir gün geçecek daha iyi hissedeceksin gözün aydın olsun Allah sizlere bağışlasın canım
Evet hala inanamiyorum sizin saatinizle cumartesi gece yarisi olacak dualarinizi bekliyorum , haber edicem
Dualarımız senle canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz

Maşallah canım gözün aydın olsun Sağlıkla büyüt bebişini

Bitiyor canım az kaldı sabır sen iyi olki bebeğine yarasın bu durum inşallah en kısa zamanda evinizdesiniz

Geldi çok şükür 20 kasım doğumlu oldu iyiyiz ikimizde toparladk
Allah yavrularınızı size bağışlasın kızlar Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…