• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Merhaba kızlar bende bebişime kavuştum darısı başınıza. Haftalık kontrole gittiğimde kordon dolanması olması sebebi ile bebeğin kalp atışlarında yavaşlama olduğu için acil sezeryana aldılar. Çok şükür kavuştuk ikimizde iyiyiz. Allah en yakın zamanda sizleride kurtarsın 🤲💗
Gözün aydın arkadaşım 🌸 sonu güzel olmuş çok şükür 🫠

Merhaba kızlar bende bebişime kavuştum darısı başınıza. Haftalık kontrole gittiğimde kordon dolanması olması sebebi ile bebeğin kalp atışlarında yavaşlama olduğu için acil sezeryana aldılar. Çok şükür kavuştuk ikimizde iyiyiz. Allah en yakın zamanda sizleride kurtarsın 🤲💗

Gözün aydın canım, kavuşmuşsun yavrucuğunla, tebrik ederim 🥹🥰 Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻 😍

Azraemre Azraemre sen ne yaptın canım bir gelişme var mı ❤️
Bende bugün saat 1 de emzirmeye gidecem 😍 ilk kez kucağıma alıp emziricem bebeğimi çok şükür 🥹 bugün yada yarın emme durumuna görede taburcu edecekler inşallah 😍

Bende bugün saat 1 de emzirmeye gidecem 😍 ilk kez kucağıma alıp emziricem bebeğimi çok şükür 🥹 bugün yada yarın emme durumuna görede taburcu edecekler inşallah 😍
Ya içim huzur doldu kokusunu çekeceksin doya doya. Şükürler olsun Allah hiç ayırmasın sizi 🥰🙏

Canım bende öyle salladım yapmadım işleri son kontrolde bebişim kanala yerleşmiş nstde de sancı çıktı 🤣 eve gelip hemen eksikleri sipariş verip kıyafetleri yıkamaya başladık 🤣 ben kurutmaya da attığım için hızlı gidiyor yarısı bitti bile. Bel ve kasık ağrısı da geceleri olmaya başladı regl olacak gibi. Benim oğlan aceleci biraz erken gelecek gibii

Ohhh harika haberler 😍 miss kokulunla bol bol vakit geçir annesii bizim yerimize de öp kokla 😍

Kuzu yukarda da yazdım bebiş 40 haftayı beklemeyecek gibi duruyor hazırlıkları hızlandırdık senin nasıl gidiyor
Ben de hazırladım çoğu şeyi ama kaçta gelir bilmiyorum benim isteğim 40a kalmadan gelmesi

Ayy tarih belli olmuss😍 cok guzel haftasi da sağlıkla gelsin kirazım kızımız 🙏💗
:KK68: :KK68:aminnn kuzumm
annabelica annabelica kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz ama bir türlü yazma fırsatım olmadı telfonu alamadım elime
Epidural sezeryan oldum çok güzel geçti lüften korkmayın endişelenmeyin
Şimdi biraz ağrılarım var o kdar
En kısa zamanda detaylı güzel şeyleri anlatıcam sizlere
Harikasın canım ağrıların her bir gün geçecek daha iyi hissedeceksin 🥰 gözün aydın olsun Allah sizlere bağışlasın canım🥰🥰
Evet hala inanamiyorum sizin saatinizle cumartesi gece yarisi olacak dualarinizi bekliyorum , haber edicem 🩵
Dualarımız senle canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz 🥰🥰

Maşallah canım gözün aydın olsun Sağlıkla büyüt bebişini🥰🥰

Geldi çok şükür 🥰 20 kasım doğumlu oldu iyiyiz ikimizde toparladk☺️
annabelica annabelica kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz ama bir türlü yazma fırsatım olmadı telfonu alamadım elime
Epidural sezeryan oldum çok güzel geçti lüften korkmayın endişelenmeyin
Şimdi biraz ağrılarım var o kdar
En kısa zamanda detaylı güzel şeyleri anlatıcam sizlere
Allah yavrularınızı size bağışlasın kızlar 😍 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏

Back
X