- 24 Kasım 2015
- 2.172
- 2.143
- 133
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.701
O sırada 30+1 olup da midemden kaçış yolu arayan bebem ve son aylar daha kuvvetli tekmelerle nasıl geçecek telaşesi saran bir benBen geçenlerde hareket etmiyor diye girdiğim krizleri hatırladım
Kız şu an için demiyorum daha 18/19 haftalikkenO sırada 30+1 olup da midemden kaçış yolu arayan bebem ve son aylar daha kuvvetli tekmelerle nasıl geçecek telaşesi saran bir ben
Ay 1 saat önce falan girip yazdigim ilk gebe miyimmmm??? mesajina baktim‘midemiz bulanıyor, nasıl geçecek bu günler’ derken bebişlere kavuştuğumuz zamanlar geldi ne çabuk geçtidoğuranlara Rabbim sağlıklı sıhhatli mutlu ömürler nasip etsin
Kız buraya gebemiyim yazacağına kan vereydin yaAy 1 saat önce falan girip yazdigim ilk gebe miyimmmm??? mesajina baktimgercekten nerden nereye ya 2025 full hamileydik sanki
Heee anladım kuzucum . Ay gerçekten benim de içimi kaldırıyor bazen. Şuan işteyim oturuyorum mesela; kendisi bacağımla bikini bölgemin birleştiği yeri parmaklıyor an itibariyleKız şu an için demiyorum daha 18/19 haftalikkenkriz geçiriyordum hareket etmiyor diye, şimdi hareketleri midemi bulandırıyor maşallahı var
Şimdiden gösteriyor hünerlerini oğlanHeee anladım kuzucum . Ay gerçekten benim de içimi kaldırıyor bazen. Şuan işteyim oturuyorum mesela; kendisi bacağımla bikini bölgemin birleştiği yeri parmaklıyor an itibariyle
Hahshshsh ilk bi evde test yapmistim negatifti yarim saat sonra falan iki cizgiye donunce sok olmustumKız buraya gebemiyim yazacağına kan vereydin ya
HDJSJDJAJZHAHS sen cok yaramaz bi kadinsinŞimdiden gösteriyor hünerlerini oğlan
Utanmıyor da küçücük çocuğumu hayal dünyasına alet etmeyeHDJSJDJAJZHAHS sen cok yaramaz bi kadinsin
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın, sağlıkla huzurla büyütün inşallahannabelica kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz ama bir türlü yazma fırsatım olmadı telfonu alamadım elime
Epidural sezeryan oldum çok güzel geçti lüften korkmayın endişelenmeyin
Şimdi biraz ağrılarım var o kdar
En kısa zamanda detaylı güzel şeyleri anlatıcam sizlere
Canım benim doktorum 37 itibariyle başlattıKızlar ben de 35+1 günlük hamileyim. Kanala girmesi için merdiven hareketleri vs. ne zaman başlamam gerekli sizce? Normal doğum istiyorum ama bakalım bunun için olan hareketleri ne zaman yapmak gerekir
Yaa ne güzelllBnde dün doğum yaptm
Sağol aşkımmm amin insallahAllah size bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah
Amin canım Allah razı olsunMaşallah canım gözün aydın olsun Sağlıkla büyüt bebişini
Sağol canım benim sizlerde sağlıkla kavuşacaksınızGözün aydın canım, kavuşmuşsun yavrucuğunla, tebrik ederimSağlıkla büyüsün inşallah
Sağol canım benimGözün aydın arkadaşımsonu güzel olmuş çok şükür
Ayyy çok çok sevindim arkadaşımkızlar Bebişimi ilk kez kucakladım emzirdim çok şükür Allah'ımakşam 7 de tekrar gidicem inşallah doktorlada görüştük Pazar günü kan tahlili yapacaklarmış sonuçlar temiz çıkarsa taburcu edecekler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?