- 4 Mart 2020
- 1.115
- 1.725
- 133
- Konu Sahibi annabelica
- #52.721
Çok sağol canımmm çekmez miyim doya doya izledim kokladımAyyy çok çok sevindim arkadaşımdoya doya kokusunu içine çekseydin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canımmm çekmez miyim doya doya izledim kokladımAyyy çok çok sevindim arkadaşımdoya doya kokusunu içine çekseydin
![]()
Ben de öyle yapayım olmadıCanım benim doktorum 37 itibariyle başlattı
ayy çok şükür yaa içimiz rahatladıkızlar Bebişimi ilk kez kucakladım emzirdim çok şükür Allah'ımakşam 7 de tekrar gidicem inşallah doktorlada görüştük Pazar günü kan tahlili yapacaklarmış sonuçlar temiz çıkarsa taburcu edecekler inşallah
![]()
kızlar Bebişimi ilk kez kucakladım emzirdim çok şükür Allah'ımakşam 7 de tekrar gidicem inşallah doktorlada görüştük Pazar günü kan tahlili yapacaklarmış sonuçlar temiz çıkarsa taburcu edecekler inşallah
![]()
Her gün yapıyor musun kuzum birde referans aldığın video ya da görsel var mı? Ben hindistan cevizi yağıyla mı yapsam dedim tecrübelerinden faydalanmak isterim![]()
Ay bu çok efor annecim
Gebe okulunda anlattılarAy bu çok efor annecim![]()
Bu türlüsünü ilk kez duydum
Teşekkür ederimm
Adıyla yaşasın canım çok güzel isimİnşallah canım Göktuğ koydk![]()
Şeftali yiyordukBen geçenlerde hareket etmiyor diye girdiğim krizleri hatırladım![]()
Aralık garanti gibi o zaman ay süper haber kuzumGünaydın kızlar 2.Nst'de güzel gecti sancı 0
bebeğin 3kg aşya yukarı oldu dedi doktor ve birdahaki Nst randevumu 1.Aralıka verdi![]()
Canim tansiyon ihmal edilecek ya da ertelenecek bi konu degil benceAy kızlar benim bu son hafta çektiğim nedir ya, iki gündür tansiyonum 13 8 de kaldı hatta 13 9 sonra şekerim yemek yedikten sonra aniden yükseliyor 230 Lara falan sonra düşüyor 120 lere ve en kötüsü ise bütün aile grip olduk bende dahil, doktoruma söylesem biliyorum hemen alır beni ameliyata ama şu an bu hastalıklar varken de ben istemiyorum haftaya kadar dayanacagim mecbur ama başım çatlıyor ağrıdan ve ben 2 saattir oğlumla parktayimumarım bu sıkıntılar bebeğime zarar vermez
Kızlarr hiç yapamayanlar, yapmayanlar için de ebe zeytinyağı sürün her gün yeter dedi. Şahsen ben yapmak istemiyorum, o yüzden zeytinyağı ile nemlendirme kısayolunu benimsedimAy bu çok efor annecim![]()
Canım çok geçmiş olsun, bence doktoruna bilgi vermelisin, şekerin baya yüksek çıkıyormuş çünkü. Ben olsam riske atmazdımAy kızlar benim bu son hafta çektiğim nedir ya, iki gündür tansiyonum 13 8 de kaldı hatta 13 9 sonra şekerim yemek yedikten sonra aniden yükseliyor 230 Lara falan sonra düşüyor 120 lere ve en kötüsü ise bütün aile grip olduk bende dahil, doktoruma söylesem biliyorum hemen alır beni ameliyata ama şu an bu hastalıklar varken de ben istemiyorum haftaya kadar dayanacagim mecbur ama başım çatlıyor ağrıdan ve ben 2 saattir oğlumla parktayimumarım bu sıkıntılar bebeğime zarar vermez
evet adminim ya hayaller gercek olsunAralık garanti gibi o zaman ay süper haber kuzum![]()
Biraz dinlenince 12 8 e düştü canım şükür şimdi kontrol edicem yine yükselirse doktoruma söyleyeceğim ama sanırım yorgunlukt etkiliyorCanim tansiyon ihmal edilecek ya da ertelenecek bi konu degil benceacil bi doktora gorunmelisin diye dusunuyorum. Belki de duzenleyebilirler.
Bas agrisinin yaninda baska bi sikayetin var mi?
Valla canım şimdi ölçtüm 223 olmuş yine çıkmiş anlamadım yaniCanım çok geçmiş olsun, bence doktoruna bilgi vermelisin, şekerin baya yüksek çıkıyormuş çünkü. Ben olsam riske atmazdımsağlıkla kucağına al da erken geç fark etmez
tam olarak kaçsın bugün?