- 17 Eylül 2025
- 440
- 703
- 18
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.781
Ben ben bennnBen zaten Aralık öncesi pek doğması taraftarı değilim, 35 haftayla Aralığa gireceğim çünkü canım
Canımm gözün aydın, Allah analı babalı büyütsünKizlar selam cok sukur oglumuza kavustuk, her sey yolundaallah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin, gercek bi mucizeymis
Lohusalik ne garipmiş ağlattı sözlerin rahatladım çok teşekkür ederimZamanla her şey daha da iyiye gidecek canım, çok şükür, hemen süt gelmeyebilir, gelse bile, bebek emmeyebilir, bu sebeple kendini hırpalama ve üzme, anne olmayı öğrenmeye çalışıyoruz, öğrenme aşamasın da tabiki hatalarımız, eksiklerimiz olabilir ki bize tecrübe kazanmaya çalıştırsın, zamanla olacakMis kokulunu hep kokla çok şükür, koyun koyunasınız, amin canım
Bana hep diyordu doktorum suyun fazla sınırda diye şükür bir sıkıntı olmadı sadece hamur fazla yeme diyorduKızlar merhaba bugün tam olarak 36+0 ve ilk nstye girdim 3050 kg ve 48 cm dedi ama 1 hafta 10 gün kadar ilerde dedi ve her zaman gittiğim doktorum değildi ilçe de gidip bilgilerimi kendi doktoruma attım. Suyumun sınıra yaklaştığını söyledi bu da biraz tedirgin etti beni geçen haftaya kadar suyum için normal denmişti . Bu durumu yaşayan var mı acaba aranızda ?
Ayy hadi sağlıkla gelsin canımmGünaydın herkesedün yazamadım, akşam üstü randevum vardı. Günü netleştirdik, 26 Kasım Çarşamba hayırlısıyla sabah 7’de sezaryen doğum yapıcam, 6’da hastanede olmam lazım, ilk doğumum da aynı saatte aynı yerde aynı doktorlaydı, ikinci kez de inş sağlıkla atlatırım süreci Pazartesi günü anestezi ile görüşmeye gidicez. Son Nst çekilecek.
Gözün aydınn allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKizlar selam cok sukur oglumuza kavustuk, her sey yolundaallah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin, gercek bi mucizeymis
Canım şuan gene baktım valla seninki benimkinden çok yüksek acilman olsa hemen dogurursun sen
Canım bana 37+2 de yapıldı. Vajinal istiyorsan bakalım dedi. Ben de kabul ettim. Uygunluğu merak ediyordumKızlar dün gebe okulunda doğum eğitimine katıldım. Çatı muayenesinin kaçıncı haftada yapılacağını merak ettiğim için onu sordum. Ebe çatı muayenesi hala yapılıyor mu diye çok şaşırdı. Dediğine göre sadece açıklık kontrolü yapılıyormuş o da doğum anında yapılır dedi. Kendi doktorumla henüz konuşmadık bunu önümüzdeki çarşamba randevum var belki o zaman bahseder. Benim bildiğim kadarıyla çatı muayenesi vajinal doğum isteyenlere yapılıyor ve öneriliyor. Aranızda yaptıran var mı ve kaçıncı haftada yapıldı ?
Ben de yapılması taraftarıyım açıkçası kemik yapım uygun değilse sezaryene alıştırırım kendimi zamanım varken diye düşünüyorum. Nasıl geçti peki canım ne kadar sürüyorCanım bana 37+2 de yapıldı. Vajinal istiyorsan bakalım dedi. Ben de kabul ettim. Uygunluğu merak ediyordum
38+4 oluyorum o günAyy hadi sağlıkla gelsin canımmkaç haftalık oluyorsun
Gözün aydınn allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
35. Haftaya kadar dinlendim 7/24 yatmadım ama çoğu vaktimi uzanarak geçirdim ev işi yemek falan yapmadım.nidicard/ adalat kullandım progestan fitil kullandım.Çok özürdilerim bu haftaya kadar hep dinlendiniz mi ? Rahim kısalığı için her hangi bi ilaç takviye aldınız mı ? Hep yattınız mı ? Normal rutin hayata devam ettiniz mi?
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsünKizlar selam cok sukur oglumuza kavustuk, her sey yolundaallah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin, gercek bi mucizeymis
Arkadaşım hem çok geçmiş olsun hem de gözünüz aydınSon mesajları okuyamadım. Perşembe günü plansız sezeryan oldum kızlar. Kontrole diye gitmiştim ama bebeğimin kalp atışları düşüyordu nstde düzensiz sancı çıktıkça. Hemen sezeryana aldı doktor. Ağrılarım olduğu için buraya da giremedim yeni kendime geliyorum. Bir yandan gaz sancıları bir yandan sütümü getirmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum beklediğim gibi olmadı çoğu şey ama çok şükür kızıma kavuştum. Doya doya kucaklayamadım daha kendi acımın derdine düştüm süt olayı da üzüyor beni.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar selam cok sukur oglumuza kavustuk, her sey yolundaallah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin, gercek bi mucizeymis
Gözünüz aydın canım, sağlıkla kavuştunuz çok şükür, şansı güzel olsun inşallah Allah size bağışlasınSon mesajları okuyamadım. Perşembe günü plansız sezeryan oldum kızlar. Kontrole diye gitmiştim ama bebeğimin kalp atışları düşüyordu nstde düzensiz sancı çıktıkça. Hemen sezeryana aldı doktor. Ağrılarım olduğu için buraya da giremedim yeni kendime geliyorum. Bir yandan gaz sancıları bir yandan sütümü getirmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum beklediğim gibi olmadı çoğu şey ama çok şükür kızıma kavuştum. Doya doya kucaklayamadım daha kendi acımın derdine düştüm süt olayı da üzüyor beni.
Aşkımm sağlıkla kavuştunuz çok şükürKizlar selam cok sukur oglumuza kavustuk, her sey yolundaallah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin, gercek bi mucizeymis
Çok teşekkürlerArkadaşım hem çok geçmiş olsun hem de gözünüz aydınçok şükür sağ salim kavuştunuz ya, bir an önce sütün de gelir eminim. Kaçıncı haftandaydın
Teşekkürler. İnşallah herkes sağlıkla kucağına alır yavrusunuGözünüz aydın canım, sağlıkla kavuştunuz çok şükür, şansı güzel olsun inşallah Allah size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?