Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Ay deli ediyorlar insanı yok başucuna soğana iğne batır koy yok ekmek koy. Valla bunları görünce yemin ettim lahusa birini görürsem nasılsın iyi misin diye sorup geçicem ya afiyet bal şeker olsun oğluşunada. Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Valla en son dediğin gibi yapacağım. Daha lahısalığın 10. Gününde zıvanadan çıktım bazende şeytan diyor içinde ne varsa söyle sonra ben lahusayım dersin diyor

Günaydın yine bol kemik ağrıları bir güne başladık. Pelvik bölgesindeki kemiklerim çok ağrıyor ve kasıklarımda sürekli baskı ve elektrik çarpması gibi bir his var sizde durumlar nasıl ? Sanki bacaklarım zor birleşiyor gibi kemikler zorlanıyor acaba doğum yakın mı ondan mı olur

Bu saatten sonra doğuma kadar ağrılarla baş edicez gibi geliyor benimde sabah kalktığımda kasıklarım ağrıyor sanki günlerce tuvaletimi tutmuşum gibi bi ağrı, sırtım zaten ağrıyor

Aynı durum bendede var canım sütüm bazen yetmiyor geceleri mama veriyorum günde bir kere bazen sütüm yetiyor vermiyorum anne sütüyle büyüsün inşallah mamaya alışmaz yok bizimde gelin 3 ay sonrası bebeği emmemeye başladı mamaya geçti oyle tek tük vere vere e napayım bebeğim doymuyosa aç mı kalsın napayım yani sabır çeke çeke Allahtan annem bu düşüncede değil çünkü bende böyleymişim hem anne sütü hem mama yemişim annem yanımda destekçi oluyor söylenenlere karşı o yüzden biraz rahatm ben ama az kaldı bende bi laf sokucam ama ne zaman bilmiyorum
Allah bize sabır versin her anlamda

Kızlar bi yardımınıza ihtiyacım var oğlum 3 gündür kakasını yapamıyo gaz ve çiş var ama ilk banyo sonrası üşüttümü ne yapamıyo yada biz fazla mı abartıyoruz anlamadım mama verince yapıyodu baya güzel sonrası yok geçen yine yapar diye mama verdik bu seferde yapmadı 3.gün bugün geceleri uyuyamıyo ıkınmaktan zeytinyağla masajda yaptık yok olmuyo sizin bildiğiniz başka bi yöntem var mı

Anne sütüne ya da mamaya polifenollü zeytinyağı bir iki damla karıştırdığında hemen işe yarıyor canım. Prematüre bebeklere genelde kabız olmadan öneriyorlar sen yine de araştır tabi ki

Aynen öyle Allah bize sabır versin ben yaktım gemileri laf söylicemde ne böyle okkalı bişey arıyorum dumur olsun soran herkez kız sepide sen miydin hazır cevap olan kv karşı. Bacım önerini bekliyorum bi destek at bana

Anne sütüne ya da mamaya polifenollü zeytinyağı bir iki damla karıştırdığında hemen işe yarıyor canım. Prematüre bebeklere genelde kabız olmadan öneriyorlar sen yine de araştır tabi ki
Sağol canım bi deneyeyim olmadı yarında sağlık ocağına gidicem hemşiresine sorayım inşallah işe yarar ya ıkına ıkına bi hal oldu çok rahatsız değil ama uykuları bölük börçük olmaya başladı

Ah kuzum kıyamam ya :/ arkadaşımın bebeği yaşamıştı yakın zamanda dr tavsiyesiyle şunu almıştı. Ravla Yumuşak İçim Yüksek Polifenollü Naturel Sızma Zeytinyağı -250ml - Fiyatı, Yorumları
Bende ne olur ne olmaz favorilere eklemiştim

Canım sen yöntem niye arıyorsun doktoru ara sor bence. Allah korusun insan 3 gün tuvalete çıkamasa nolur bence hemen doktorunu ara

Kanka bu niyeymiş
kızlar günaydın,
epidural yaptıracak mısınız? ben normal doğumdan çok korkuyorum
konuşacam bu gün bu konuyu artısı eksisiyle doktorla
Valla gülüp geçiyorsun ama ısrarla cvp istiyorlar. 2 günde bir aynı soruda sorulmaz
okurken ben bile gülemedim düşün
kanka hazır cevap kesin bu ikisi sirinm K _Kestane_

Canım ne kadar kötü yorum yapsada takılma belliki sıkıntıda etkiliyor sütünü ondan azalmıştır suyu çok iç süt varmı diye soranlara da yogurtmu yapacan niye soruyon de

Kızlarr doktor 32 de çalışabilir raporu vermek için ekstra bir muayene ediyor mu nst falan istiyor mu neye bakarak çalışabilir veriyor acaba?
Yok canım ek bir şey istemiyor direkt soruyor çalışacak mısın diye
Ya canım valla öyle gereksiz gereksiz cevaplar veriyorlar ki birde. Uzak dursunlar diyorum eşime oda söylüyor. Biz dişlerimizi fırçaladık diyorlar hani ne söylersen söyle kötü olmadan olmuyor
Canım çözüm çok basit kötü ol o zaman
kızlar günaydın,
Günaydın arkadaşım, ben dayanabildiğim yere kadar dayanıp gidişata göre yaptırırım diye düşünüyorum
Canım hiç denemedim ama arkadaşım bunu çok önermişti ben de aldım, tabi önce doktoruna bir danış
Kanka bu niyeymiş

Ben direkt ellerinden alırım, lafımı da hiç esirgemem ister benim ailem olsun ister eşimin ailesi. Çok isteyen varsa buyursun doğursun o fikirlerini kendi çocuğunda uygulasın ben fikir sormadan kimse fikrini beyan etmesin.
Benim çocuğum>>>> onların "kötü gelin- kötü kız" damgasından. Kaldı ki benim kayınvalidemler de annemler de sen en iyisini bilirsin araştırıyorsun o kadar modundalar. Aksi olursa da şayet önce çocuğumu ve kendimi düşünür çekinmem lafımı söylemekten

kızlar günaydın,
Benim de korkum var, günüm yaklaştığı için daha da panikliyorum. Kendimi epidural ile sakinleştiriyorum. Böyle bir imkanım varken kullanacağım bir aksilik olmaz ise. Doktorla detaylı değil de 30 yıllık ebe vardı onunla konuştum. Bu çok iyi bir imkan, bakanlığın ücretsiz yapması lazım, her kadın faydalanabilmeli, biz sürekli cimere falan yazıyoruz dedi. Sırf korkudan kadınlar sezaryen istiyor, hiç gerek yok aslında dedi.
Sen de kendini epidural ile sakinleştir. Böyle bir seçeneğin olması insanı rahatlatıyor. Ha belki ihtiyaç bile olmaz, o an istemeyiz vs ama sırf korkudan sezaryene dönmeye gerek yokmuş ona ikna oldum.

Kanka bu niyeymiş

Kız ne bilim soğan ne alaka bide diyor ortadan 2ye böl öyle yap. Soğan kokucaz sabahlara kadar kafamız iyi olacak eşim ardahanlı varsa oralardan birileri sorsunlar bakalım amaç neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…