- 25 Ağustos 2025
- 391
- 654
- 18
- 36
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.221
Kanka soğana iğne falan bir tür ritüel gibi hissettimKız ne bilim soğan ne alakabide diyor ortadan 2ye böl öyle yap. Soğan kokucaz sabahlara kadar kafamız iyi olacak eşim ardahanlı varsa oralardan birileri sorsunlar bakalım amaç neymiş
Göğüs ucu küçükse, hassassa veya ilk zamanlar bebek tutmakta zorlanıyorsa bunu kullanın diyor ebeler ben de aldım ekledim çantasına süt olur ama ucu tutamazsa veya acır diye emziremezsem diye bi korktum açıkçasıKızlar bu silikon uclardan alan var mı? Türkiye'den sipariş vereceğim ona gore. Ve Bu markadan mi almalıyım?
Bu emzirme için galiba, kalkan da süt biriksin diye mi? Bende sadece gümüş kapak varLANSINOH Göğüs Ucu Koruyucu 20mm 2'li - Fiyatı, Yorumları
LANSINOH Göğüs Ucu Koruyucu 20mm 2'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hamilelikte soğan'dan igrendim kokusu burnuma geldi iğrenç valla odadan çıkıp girince mhvolur insanKanka soğana iğne falan bir tür ritüel gibi hissettim
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Canım beim yaaa. Bana da sürekli doğunca emzir çok önemli diyip duruyorlar. Çok fena sıkıldım bu muhabbetten. Birde senin daha iyi günlerin lafını duyunca ağzının üstüne vurasım geliyor. Kv bile her gördüğünde sen doğunca görürsün diyor. Ama karar verdim. Lohusalığa verip ağzıma geleni söylicem. Ben üzüleceğime onlar üzülsün. Adım da cadı gelin olsun umrumda değilSelam kızlarrrr bir konudan müzdaripim deneyimliler yada benim gibi ilk bebeği olanlara olacaklara bir sorum var. Şimdi herkez sütün var mı sütün var mı diye sorup duruyor. Buda beni geriyor açıkçası. Ve normalde olan sütüm dün ve bugün azaldıbugün artık birine niye sordun ki bildiğin süt anne mi var dedim eşimin teyzesi bu arada. Yok kızım inşallah sütle büyütürsün mamayla değil diyor. Eşimde diyor ki sana şimdi herşey kötü geliyor bak kötü bişey demedi ki inşallah sütünle büyüt diye dua ediyor diyor böyle soranlara öyle bi şey bulalım ki sonra bütün sülale gelin bize böyle söyledi bidaha kimse bu geline süt sormasın diye dedikodumuzu yapsınlar arkamızdan ya yeto yeto yeto daraldım ya
Canım bak daha çok küçük daha erken üzülüyorum diye diye bu haftaya geldinBizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Çok duygusal ve çok heyecanlıyımsağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim
Dualarınızı bekleriz.
Sağlıcakla sorunsuzca kucağına alacaksın inşallah bıcırığıBizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Çok duygusal ve çok heyecanlıyımsağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim
Dualarınızı bekleriz.
Bende yapmadımm 37+4, doktor normal doğum için bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik dedi bende bekliyorum bakalımKızlar günaydın. Çoğu kişi Aralık gelmeden doğum yaptı sanki :) Doğum yapmayan var mıtek ben kalmışım gibi hissediyorum
Sütün var mı diye sorarlarsa mememi uzatıp çok var emcen mi diyim bari bende ahahahsjsAynen öyle Allah bize sabır versinben yaktım gemileri laf söylicemde ne böyle okkalı bişey arıyorum dumur olsun soran herkez kız sepide sen miydin hazır cevap olan kv karşı. Bacım önerini bekliyorum bi destek at bana
Aşkoo nasıl gidyor hazırlıklarBizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Dualarınızı bekleriz.
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğiniBizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Dualarınızı bekleriz.
Ay inş dualarımız senle sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin RabbimBizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Dualarınızı bekleriz.
Ben iki oğlumda da kestirmedim kestirince çok sert telli oluyor dediler iyikide kestirmemişim ipek gibi saçları var kızımda kestirmeyi düşünmüyorum kestirenlerde var çevremde saçları çok sert telliKızlar şu an online gebe okulundayım, yenidoğan saç kazıtma hakkında konuşuyoruz
Sizce gerekli mi? Daha gür çıkmasını sağlıyor mu gerçekten? Erkek bebekler için kazıtması kolay ama kızım için bilemedimben yeni doğduğunda saçlı olmasını çok isterim, kazıtırsam allah bilir kaç aya uzar
Su gibi geçsin doğumun Sağlıkla gelsin inşallahBizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Dualarınızı bekleriz.
Biz iyiyiz canım sen iyimisin yarın doğum saat kaç gibi olucakKızlar giremedim doğru düzgün nasılsınız herkes iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?