• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kizlar merak ettigim bisey var bebek hastaneden cikinca direkt oto koltuguna koyuluyor mu onda mi getiriliyor eve yoksa koydugumuz pusetle mi getiriliyor. Bebek arabasinin pusetine koyucaz dimi 🤣
Evet canım bebek arabasının puset kısmı kullanılıyor 🥰 ilk 6 ay ile 12 ay arası oto koltuğu olarkta o kısım kullanılıyor

Ay deli ediyorlar insanı 🤬 yok başucuna soğana iğne batır koy yok ekmek koy. Valla bunları görünce yemin ettim lahusa birini görürsem nasılsın iyi misin diye sorup geçicem ya 😵‍💫 afiyet bal şeker olsun oğluşunada. Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin 🤲
Sabır diliyorum canım kendini iyi hissediyorsan gönder gitsinler ya zorlanırsın belki ama mental olarak çok daha iyi olursun

Kızlar bu silikon uclardan alan var mı? Türkiye'den sipariş vereceğim ona gore. Ve Bu markadan mi almalıyım?
Bu emzirme için galiba, kalkan da süt biriksin diye mi? Bende sadece gümüş kapak var
Ben sadece göğüs kalkanı aldım canım o da iki işlevli hem yara olduğunda onarıyor hemde sütü topluyor. Silikon uçları her bebekte kabul etmiyor.kalkan almadysan önceliğin o olsun bence avent aldım ben

Günaydın 🫶🏻 yine bol kemik ağrıları bir güne başladık. Pelvik bölgesindeki kemiklerim çok ağrıyor ve kasıklarımda sürekli baskı ve elektrik çarpması gibi bir his var 😔 sizde durumlar nasıl ? Sanki bacaklarım zor birleşiyor gibi kemikler zorlanıyor acaba doğum yakın mı ondan mı olur
Dün benimde elektrik çarpıyor hissi oldu hep. Geceleri de bel ve kasık ağrısı oluyor regl ağrısı gibi rahmin hazırlanma süreci böyle oluyormuş 🤷‍♀️
Selam kızlar, öncelikle doğum yapan bütün arkadaşlarımı kutluyorum allahım analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin🌺 çok şükür grubumuzda erken doğum olsa bile bebişlerimiz sağlıklı ve çok büyük problemlerle karşılaşmadılar. Bazı arkadaşlarımızın bebişleri bir süre yoğun bakım süreci gördü ve çoğu sağlıkla evine döndü. Darısı biz doğurmayı bekleyenlere inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻
Benim küçük bir sorum var çekmece içi organizer alan arkadaşlarım organizerleri nasıl temizlediniz bugün geldi kargodan fakat bi kötü kokuyorlar makineye atsam atamam içinde karton var sert dursun diye koymuşlar bezle falan mı silmem lazım temizleyenler nasıl temizledi acaba?
Ben ikeadan aldım hepsini de kısa programda yıkadım bişey olmadı canım ama sirkeli suyla da silebilirsin
Kızlar göğüs pedi mi göğüs kalkanı mı hangisini alayım bazı yerlerde de hiç birine gerek yok diyorlar işime yaramayan bir şey almak istemiyorum ya siz ne yaptınız
Gögüs pedi ve kalkanının görevi farklı ben ikisini de aldım

Kızlar şu an online gebe okulundayım, yenidoğan saç kazıtma hakkında konuşuyoruz
Sizce gerekli mi? Daha gür çıkmasını sağlıyor mu gerçekten? Erkek bebekler için kazıtması kolay ama kızım için bilemedim 🥲 ben yeni doğduğunda saçlı olmasını çok isterim, kazıtırsam allah bilir kaç aya uzar
Ben sadece sünnet diye yapmıştım canım yoksa gür çıktığı falan yok:)
Ama kestirirsende kış bebeği zaten hep bere oluyor kafada hızlıda uzuyor endişe etme ha birde kestikten sonra yeni saç rengi daha açık tonluk çıkıyor 🥰

Enfeksiyon kaynaklı antibiyotik kullanan kızlar crp değeriniz kaç çıkmıştı ?
Ben 2,5 gün kullandım canım benimki sabah akşamdı. CRP değerim 50 çıkmıştı. Kendimde birşey yoktu ama boğazlarım çok ağırıyordu allaha şükür iki güne toparladım şikayetin geçince antibiyotiği kes demişti doktorum. Kendimi iyi hissedince tekrar CRP verdim 6 küsüre düşmüştü bıraktım akşamına içmedim.

Selam kızlar, öncelikle doğum yapan bütün arkadaşlarımı kutluyorum allahım analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin🌺 çok şükür grubumuzda erken doğum olsa bile bebişlerimiz sağlıklı ve çok büyük problemlerle karşılaşmadılar. Bazı arkadaşlarımızın bebişleri bir süre yoğun bakım süreci gördü ve çoğu sağlıkla evine döndü. Darısı biz doğurmayı bekleyenlere inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻
Benim küçük bir sorum var çekmece içi organizer alan arkadaşlarım organizerleri nasıl temizlediniz bugün geldi kargodan fakat bi kötü kokuyorlar makineye atsam atamam içinde karton var sert dursun diye koymuşlar bezle falan mı silmem lazım temizleyenler nasıl temizledi acaba?
ben arkadaşlarımın tavsiyesiyle sirkeli su ile sleepyle gectim hepsinin üstünden

Kızlar şu an online gebe okulundayım, yenidoğan saç kazıtma hakkında konuşuyoruz
Sizce gerekli mi? Daha gür çıkmasını sağlıyor mu gerçekten? Erkek bebekler için kazıtması kolay ama kızım için bilemedim 🥲 ben yeni doğduğunda saçlı olmasını çok isterim, kazıtırsam allah bilir kaç aya uzar
javairia javairia kırmızı parmak görünce şaşırdım bi an.. yanlış bir şey mi sordum acaba? Sadece düşüncelerinizi merak etmiştim😊

Ben sadece sünnet diye yapmıştım canım yoksa gür çıktığı falan yok:)
Ama kestirirsende kış bebeği zaten hep bere oluyor kafada hızlıda uzuyor endişe etme ha birde kestikten sonra yeni saç rengi daha açık tonluk çıkıyor 🥰
Tecrübeli birinden cevap almak süper oldu, teşekkür ederim canım❤️ açık tonlu saç severiz😋

javairia javairia kırmızı parmak görünce şaşırdım bi an.. yanlış bir şey mi sordum acaba? Sadece düşüncelerinizi merak etmiştim😊
Ayy yok ben de ona yanıt yazıyordum tamamını anca okudum yazıların. Yanlış değil fikir olarak kazıtma gerekli değil bence anlamında ben kazıtmayı düşünmem olarak yaptım yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum🌸🌸

Ayy yok ben de ona yanıt yazıyordum tamamını anca okudum yazıların. Yanlış değil fikir olarak kazıtma gerekli değil bence anlamında ben kazıtmayı düşünmem olarak yaptım yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum🌸🌸
Ay yok ne özrü ben sadece çok yanlış bir düşünce mi diye kendimi sorguladım🙈🫶🏻
Çok aradayım, en iyisi doğumdan sonra karar vermek, hem ne belli kızımın saçlı doğacağı🤣

Kızlar herkese merhaba, birşey sormak istiyorum kapı süsü yaptıran arkadaşlar nerden hangi siteden ne kadara yaptırdınız acaba görsel ve link paylaşabilir misiniiz?

Ay yok ne özrü ben sadece çok yanlış bir düşünce mi diye kendimi sorguladım🙈🫶🏻
Çok aradayım, en iyisi doğumdan sonra karar vermek, hem ne belli kızımın saçlı doğacağı🤣
Korkuma ifadeyi geri aldım 😅 kimseyle tatsızlık yaşamak istemem☺️☺️
Benimki saçlı doğdu da kıyamam ki ben onun ipek saçlarını kesmeye 😍😍 eminim siz de kıyamazsınız görünce 😍🫠🫠

Kızlar herkese merhaba, birşey sormak istiyorum kapı süsü yaptıran arkadaşlar nerden hangi siteden ne kadara yaptırdınız acaba görsel ve link paylaşabilir misiniiz?
Arkadaşımın hediyesiydi fiyat bilmiyorum ama şuradan yaptırdı

Bunlar da benim beeğenip kaydettiklerim

Eklentiler

• IMG_6483.webp
    IMG_6483.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 7
Back
X