Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Gözün aydın canım bebeğini bir an önce kucağına alırsın ve tüm ağrıların geçer inşallah Allah analı babalı büyütsün

Şöyle bir içten keeeeşke demek istiyorum günü belli olsaydı nolurdu he nolurdu
Hepinizin doğumuna şahit olcam sona kalcam kesin belkide ocak ayında 41. Hafta doğurcam asjdhjs
Merhaba siz listede var mıydınız hatırlayamadım kaçıncı haftadasınız

Rabbim kolay doğumlar nasip eylesin

Canım benim gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla evinize gitmeyide nasip etsin inşallah

Çok şükür bebek iyiyse sıkıntı yok inşallah olan da azalır biter vaktinde sağlıkla gelsin geçmiş olsun

Soran iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim maalesef enfeksiyon çıktı kanında, antibiyotik tedavisi başlandı, bir hafta kalacakmış orda. Günde bir kez gidip görme hakkımız var babasıyla. Bugün gittim tekerlekli sandalye kullanarak. Öyle görünce ağladım üzüldüm eşim de ağladı, süt sağmaya çalışıyorum. Allah kimseyi ayırmasın evladından

Geçmiş olsun bir an önce kavuşursun inşallah yavrucağınla, dualarımız sizinle

Merhaaba, tanıdığınız birinin yanına mı gittiniz yoksa bazı yerler oluyor bu amerikada doğum işlerini yürüten.Onlarla iletişim kurarak mı gittiniz?

Benim de karnım yukarda, benim annem de geldi yanıma geçen persembeden beri. Daha dogurmazsin sen diyor geçen hafta sadece nst çekildi sancı falan yoktu.yarin kan idrar bakılacak ve yine nst. Doktor her an hazırlıklı ol diyor sadece. Düzenli sancım olursa ya da suyum gelirse diye bekliyorum.kasilma oluyor sürekli ama sancı az var hatta nstde hiç çıkmıyor nerdeyse

Canım bu süreci çarçabuk atlatın inşallah Allah tez zamanda kavuştursun sizi ne desek yüreğine su serpemeyiz ama lütfen çok yıpratma kendini

Canım geçmiş olsun, süreç çok hızlı geçsin inşallah, bir an önce yavrunla kavuş, amin İnşalah Allah kimseyi ayırmasın, çok zor

Evet erken doğurdum ,7 Kasım da geldi oğlum
Hoşgelmiş canım sağlıkla büyüsün inşallah
İkinci doğumu olacaklarımız hep bunu düşünüyoruz sanırım canım. Ben de çok duygusalım. Kızımla baş başa son günlerim olduğunu bilmek boğazımı düğüm düğüm yapıyor. Ama kardeş sahibi oldukları için şanslılar. İlk başlarda zor olabilir kıskançlıklar illaki olacak. Ama uzun vadede emin ol doğru bir karar verdiğimizi anlayacağız
Kuzum mesajını okuyup cevap yazamadım gün içinde. Bebeğini alıp eve dönememek seni üzüyor ama sonuçta çaresiz dert değil ya ona şükredelim. Kısa bir süre sonra kucağına alıp doya doya koklayacaksın emzireceksin. Dualarımız seninle
Bende piskolojik olarak bugun daha hazirim cok sukur
sancilar hep serumla durduruluyor tansiyon yuksek hala hastanedeyim 35+6 olduk 37 olsa super olurdu ama olmasa da yapcak birsey yok hazirm arrik bakalm kızım ne zaman gelicek
İyi hissetmene sevindim canım. Kilosu da gelişimi de güzel bebeğinin. En hayırlı zamanda gelir inşallah

insallah canim
dogurdum aldm kucagima iyiz yazmakta nasip olsun hepimize

Geçmiş olsun en kısa sürede bebişine kavuşursun inşallah neden oluyormuş acaba su mu azalmıştı ki? Böyle de soruyorum kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…