- 3 Kasım 2025
- 71
- 164
- 8
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.581
Gözün aydın canım bebeğini bir an önce kucağına alırsın ve tüm ağrıların geçer inşallahKızlar tek tek yazamadım, teşekkür ederim hepinizesabah 7.24 te doğdu oğlum, ben de 8.30 gibi çıktım ama maalesef kavuşamadık henüz. Ameliyathanede gördüm bir tek, eşim de kucağına almış ama hemşire odasında hala, çocuk doktoru geldi, nefesi hızlıymış ve inlemesi varmış. Röntgen çekildi temiz ama enfeksiyon için kan bakılacak. Süt sağ dedi ama benim çok ağrım var henüz sağamadım enfeksiyon olursa bir hafta en az tedavi edilecek, umarım değildir. Dualarınızı bekliyorum
Merhaba siz listede var mıydınız hatırlayamadım kaçıncı haftadasınızŞöyle bir içten keeeeşke demek istiyorumgünü belli olsaydı nolurdu he nolurdu
Hepinizin doğumuna şahit olcam sona kalcam kesinbelkide ocak ayında 41. Hafta doğurcam asjdhjs
Rabbim kolay doğumlar nasip eylesinKızlar benim de yarın doğumum var sabah yatışim yapilcak, içimde hem mutluluk hem üzüntü hem stres ve korku var ama bir an önce doğurup oğluma kavuşmak istiyorum. Son 3 gündür burun tıkanıklığından dolayı oturarak uyuyorum resmen. Arkamda oğlumu bırakıp gideceğim onun burukluğu var üstümde umarım kardeşini çok sever ilk gördüğünde ne tepki vercek merak ediyorum. Gözlerim bugün hep dolu dolu oğlum sanki hissediyor gibi iki gündür gelip sarılıyor bana. Umarım hepimizinki güzel geçer
Canım benim gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla evinize gitmeyide nasip etsin inşallahKızlar tek tek yazamadım, teşekkür ederim hepinizesabah 7.24 te doğdu oğlum, ben de 8.30 gibi çıktım ama maalesef kavuşamadık henüz. Ameliyathanede gördüm bir tek, eşim de kucağına almış ama hemşire odasında hala, çocuk doktoru geldi, nefesi hızlıymış ve inlemesi varmış. Röntgen çekildi temiz ama enfeksiyon için kan bakılacak. Süt sağ dedi ama benim çok ağrım var henüz sağamadım enfeksiyon olursa bir hafta en az tedavi edilecek, umarım değildir. Dualarınızı bekliyorum
Bebeğini görünce bizi unuttu bence
Çok şükür bebek iyiyse sıkıntı yok inşallah olan da azalır biter vaktinde sağlıkla gelsin geçmiş olsunSag olun arkadaslar bir suru kisi merak etmis simdilik iyiyim cok sukur acilde bakildi aktif kanama gorulmedi ama yuksek enfeksiyon varmis muhtemelen o yuzdendir dediler fitil yazdilar ama gece kullaniliyormus. Ultrasonda bir sey cikmadi nst de yolunda cok sukur ama kanamalari kontrol ediyorum lavaboya girdikce falan geliyor hala peceteye dudtan cikinca da bornozuma falan baya bulasmis bakalim artarsa yine gidicem acile umarim artmaz
İyi olsunlar da unutmuş olsunBebeğini görünce bizi unuttu bence
Geçmiş olsun bir an önce kavuşursun inşallah yavrucağınla, dualarımız sizinleSoran iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederimmaalesef enfeksiyon çıktı kanında, antibiyotik tedavisi başlandı, bir hafta kalacakmış orda. Günde bir kez gidip görme hakkımız var babasıyla. Bugün gittim tekerlekli sandalye kullanarak. Öyle görünce ağladım üzüldüm eşim de ağladı, süt sağmaya çalışıyorum. Allah kimseyi ayırmasın evladından
Merhaaba, tanıdığınız birinin yanına mı gittiniz yoksa bazı yerler oluyor bu amerikada doğum işlerini yürüten.Onlarla iletişim kurarak mı gittiniz?Kizlar selam, daha once soylemistim bi deniycem diye ben iki gun once amerikaya geldim35+2de dogru kiyafet secimi sayesinde pasaporttan gecebildim 12 saat yol + saat farki beni iki gundur aptal etti ama.
Yarin burada doktor kontrolum olacak, cocugumun dogmadan 3.doktoru resmenartik sancilar, agrilar cok fazla korkutmuyor ama yuruyus ve masajlara 36+5ten sonra hiz vermeyi dusunuyorum, dayansin azcik daha. bi buradaki doktora da soracagim tabii.
Benim de karnım yukarda, benim annem de geldi yanıma geçen persembeden beri. Daha dogurmazsin sen diyorAynen öylee, sezaryen olacağım için zaten 20 si gibi doğmuş olur diye düşünüyordum. Kasılmalardan dolayı erken de gelse ben kasım başı hazırdımŞu an hamilelik günlüğünü bitirmek üzereyiz neredeyse Karnım hala havada, ufak tefek şeyler dışında keyfim de yerinde, annem daha doğurmazsın diyor Bugün kontrol günüm bakalım doktor ne diyecek
Senin doktorun ne diyor canım ? Tahminde bulunabiliyor mu?
Canım bu süreci çarçabuk atlatın inşallah Allah tez zamanda kavuştursun sizi ne desek yüreğine su serpemeyiz ama lütfen çok yıpratma kendiniSoran iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederimmaalesef enfeksiyon çıktı kanında, antibiyotik tedavisi başlandı, bir hafta kalacakmış orda. Günde bir kez gidip görme hakkımız var babasıyla. Bugün gittim tekerlekli sandalye kullanarak. Öyle görünce ağladım üzüldüm eşim de ağladı, süt sağmaya çalışıyorum. Allah kimseyi ayırmasın evladından
Soran iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederimmaalesef enfeksiyon çıktı kanında, antibiyotik tedavisi başlandı, bir hafta kalacakmış orda. Günde bir kez gidip görme hakkımız var babasıyla. Bugün gittim tekerlekli sandalye kullanarak. Öyle görünce ağladım üzüldüm eşim de ağladı, süt sağmaya çalışıyorum. Allah kimseyi ayırmasın evladından
Hoşgelmiş canım sağlıkla büyüsün inşallahEvet erken doğurdum ,7 Kasım da geldi oğlum
İkinci doğumu olacaklarımız hep bunu düşünüyoruz sanırım canım. Ben de çok duygusalım. Kızımla baş başa son günlerim olduğunu bilmek boğazımı düğüm düğüm yapıyor. Ama kardeş sahibi oldukları için şanslılar. İlk başlarda zor olabilir kıskançlıklar illaki olacak. Ama uzun vadede emin ol doğru bir karar verdiğimizi anlayacağızKızlar benim de yarın doğumum var sabah yatışim yapilcak, içimde hem mutluluk hem üzüntü hem stres ve korku var ama bir an önce doğurup oğluma kavuşmak istiyorum. Son 3 gündür burun tıkanıklığından dolayı oturarak uyuyorum resmen. Arkamda oğlumu bırakıp gideceğim onun burukluğu var üstümde umarım kardeşini çok sever ilk gördüğünde ne tepki vercek merak ediyorum. Gözlerim bugün hep dolu dolu oğlum sanki hissediyor gibi iki gündür gelip sarılıyor bana. Umarım hepimizinki güzel geçer
Kuzum mesajını okuyup cevap yazamadım gün içinde. Bebeğini alıp eve dönememek seni üzüyor ama sonuçta çaresiz dert değil ya ona şükredelim. Kısa bir süre sonra kucağına alıp doya doya koklayacaksın emzireceksin. Dualarımız seninleKızlar tek tek yazamadım, teşekkür ederim hepinizesabah 7.24 te doğdu oğlum, ben de 8.30 gibi çıktım ama maalesef kavuşamadık henüz. Ameliyathanede gördüm bir tek, eşim de kucağına almış ama hemşire odasında hala, çocuk doktoru geldi, nefesi hızlıymış ve inlemesi varmış. Röntgen çekildi temiz ama enfeksiyon için kan bakılacak. Süt sağ dedi ama benim çok ağrım var henüz sağamadım enfeksiyon olursa bir hafta en az tedavi edilecek, umarım değildir. Dualarınızı bekliyorum
İyi hissetmene sevindim canım. Kilosu da gelişimi de güzel bebeğinin. En hayırlı zamanda gelir inşallahBende piskolojik olarak bugun daha hazirim cok sukur
sancilar hep serumla durduruluyor tansiyon yuksek hala hastanedeyim 35+6 olduk 37 olsa super olurdu ama olmasa da yapcak birsey yok hazirm arrik bakalm kızım ne zaman gelicek
insallah canimHoşgelmiş canım sağlıkla büyüsün inşallah
İkinci doğumu olacaklarımız hep bunu düşünüyoruz sanırım canım. Ben de çok duygusalım. Kızımla baş başa son günlerim olduğunu bilmek boğazımı düğüm düğüm yapıyor. Ama kardeş sahibi oldukları için şanslılar. İlk başlarda zor olabilir kıskançlıklar illaki olacak. Ama uzun vadede emin ol doğru bir karar verdiğimizi anlayacağız
Kuzum mesajını okuyup cevap yazamadım gün içinde. Bebeğini alıp eve dönememek seni üzüyor ama sonuçta çaresiz dert değil ya ona şükredelim. Kısa bir süre sonra kucağına alıp doya doya koklayacaksın emzireceksin. Dualarımız seninle
İyi hissetmene sevindim canım. Kilosu da gelişimi de güzel bebeğinin. En hayırlı zamanda gelir inşallah
Geçmiş olsun en kısa sürede bebişine kavuşursun inşallahSoran iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederimmaalesef enfeksiyon çıktı kanında, antibiyotik tedavisi başlandı, bir hafta kalacakmış orda. Günde bir kez gidip görme hakkımız var babasıyla. Bugün gittim tekerlekli sandalye kullanarak. Öyle görünce ağladım üzüldüm eşim de ağladı, süt sağmaya çalışıyorum. Allah kimseyi ayırmasın evladından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?