- 4 Mart 2020
- 1.142
- 1.820
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.841
Evet canım bana antibiyotik Ağrı kesici bide Demir ilacı yazmıştıKızlar doğumdan sonra demir ilacına devam ediliyor mu
Benim de öyle olmuştu. Nişandan 3 gün sonra suni sancı verdi doktorum. Hemen doğum olmayabilir ama aynı gün de oluyor bazılarında. Hastaneye gitmene gerek yok o yüzden. Yarın söylersin doktorunaYok sancı kasılma vs hiçbir şey yok bebişte baya hareketli o yüzden şimdilik hastaneye gitmiyim zaten yarın gidicem diye düşündüm
Benim zaten 41.haftamdi, bir gün önce kontrolüm vardı ve ertesi güne de yeni randevum. Sabah öyle görünce ilk gebeliğim olduğu için panikle Dr u aradım, o da gel dedi o yüzden hemen gittim. Pihtilasmayla ilgili sorunlarım da vardı Dr o yüzden gözümün önünde ol diye hastaneye aldı. Normalde nişan gelince hemen doğum başlamıyormuş zaten, arkadaşım nişanindan 2 gün sonra doğum yaptı mesela.. Dr unuza ulaşabilme bilme imkanınız varsa sorun yinede, onlar daha iyi bilir. Ama panik yapmayın, hemen bebek geliyor demek değil buHastaneye hemen gitmiş miydiniz peki
Bana da antibiyotik ağrı kesici yazdığını hatırlıyorum ama demir kullanmadım sanki. Sonucum mu iyiydi acaba hiç hatırlamıyorum ki. Doktoruma sorayım bakalım gidinceEvet canım bana antibiyotik Ağrı kesici bide Demir ilacı yazmıştı
Yaaa canım benim anca girebildim siteye sağlıkla gelmiş yavrunnn çok sevindimmmKızlar kusura bakmayın yaaa yazamadımannelik yapmaya çalışıyorum
Şükürler olsun yavrum doğdu 2500 gr doğdu şimdi yanımızda şükürler olsun
Çok minnacık size anlatamammesajları okuyamadım en kısa zamanda size yeniden yazmaya da çalışacağım.
Sütüm henüz gelmedi tam anlamıyla birde küçük ve zayıf doğunca direkt mamaya başladık. Aç kalıyor çünkü. Sağdım ama henüz gelmiyor hemşireler ebeler 5 güne kadar dahi gelmeyebilir merak etmeyin dese de anne yüreği işte.
Rabbim hepinize sağ salim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin innnşallahh.
Oğlumun hepinize selamı var
Yazan soran herkese teşekkür ediyorum
Benim de öyle olmuştu. Nişandan 3 gün sonra suni sancı verdi doktorum. Hemen doğum olmayabilir ama aynı gün de oluyor bazılarında. Hastaneye gitmene gerek yok o yüzden. Yarın söylersin doktoruna
Evet dediğin renklerde oluyor benim bu gebeligimde kahverengi gelmişti yapışkan gibiydiHanımlar bu nişan gelmesi denilen şey nasıl oluyor akıntım pembemsi-kırmızımsı geldide bu o mu acaba bilemedim, doktor kontrolüne de yarın 2 de gidicem
Ay hadi hayırlısı olsun canım nişan hakkında bilgim yok muayene sonrası haber ver bizedePamlok Sancı ve su takibi yapayım ben en iyisi İstanbul’da ki doktora 1 kez gittiğim için numarası yok bende almayı unutmuşum, sancı falan olursa acile giderim artık ama inşallah sabaha kadar bekler yavrucağım şuan kendimi hiç hazır hissedemedim
Canım sen nasılsın. Kakasını yaptı mı yağız kuşum nasıl olduYaaa canım benim anca girebildim siteye sağlıkla gelmiş yavrunnn çok sevindimmmo minnak bedeni 20 günde o kadar büyüyecekki benimkinden biliyorum kilo aldıkça yanakları çıkcak dişlerim kamaştı baakk tam ısırılmalık oluyolar sütünde en kısa sürede gelecektir sakın moralini bozma bebeğinin senin o güzel enerjine ihtiyacı var ana oğul bol bol koklaşınnn
Bence bu gece bişey olmayacak ama yarınki muayeneni çok merak ediyorumPamlok Sancı ve su takibi yapayım ben en iyisi İstanbul’da ki doktora 1 kez gittiğim için numarası yok bende almayı unutmuşum, sancı falan olursa acile giderim artık ama inşallah sabaha kadar bekler yavrucağım şuan kendimi hiç hazır hissedemedim
Ay doğru sende yeni gittin oraya. Bence de takip et bakalım kuzum. Yani bende ağrılar olmasına rağmen doktora soruyorum doğurduğunu anlamama ihtimalin yok merak etme diyorPamlok Sancı ve su takibi yapayım ben en iyisi İstanbul’da ki doktora 1 kez gittiğim için numarası yok bende almayı unutmuşum, sancı falan olursa acile giderim artık ama inşallah sabaha kadar bekler yavrucağım şuan kendimi hiç hazır hissedemedim
Ay hadi hayırlısı olsun canım nişan hakkında bilgim yok muayene sonrası haber ver bizede
Bence bu gece bişey olmayacak ama yarınki muayeneni çok merak ediyorumsen uyumaya ve dinlenmeye çalış doğuma enerji lazım
Bana bi tırsma geldiAy doğru sende yeni gittin oraya. Bence de takip et bakalım kuzum. Yani bende ağrılar olmasına rağmen doktora soruyorum doğurduğunu anlamama ihtimalin yok merak etme diyoronun verdiği bu telkinle devam ediyorum hayatıma sende takip et zaten yarınmış randevun orada belli olur
Ben sübliminal değil direk msj yazayım valizini de al yarınBana bi tırsma geldibebişe sübliminal mesajları yolluyorum 1 hafta daha dur içerde diye
yok canım ya hala yapamadıCanım sen nasılsın. Kakasını yaptı mı yağız kuşum nasıl oldu
Bana verdiler canım demir ilacı devam ediyorm ama düzenli edemiyorum bide doğumdan sonra benim b12 yerlerde herşeyi unutuyorum normal mi acabaKızlar doğumdan sonra demir ilacına devam ediliyor mu
Maşallah canım daha iyi olacaksın. Büyük oğluşun gördü mü kardeşini,ne yaptıCanlar ayyy şükür daha iyiyim yürüdükçe açiliyorum sanki daha iyi oluyor, umarım sizde güzel bir şekilde atlatirsiniz.. Ne kadar ağrı sızı çeksek de kokuları her şeye değer
Yaaa nasıl kaçırdım ben çok mutlu oldum ben sağlıkla büyüt İnşanlahKızlar kusura bakmayın yaaa yazamadımannelik yapmaya çalışıyorum
Şükürler olsun yavrum doğdu 2500 gr doğdu şimdi yanımızda şükürler olsun
Çok minnacık size anlatamammesajları okuyamadım en kısa zamanda size yeniden yazmaya da çalışacağım.
Sütüm henüz gelmedi tam anlamıyla birde küçük ve zayıf doğunca direkt mamaya başladık. Aç kalıyor çünkü. Sağdım ama henüz gelmiyor hemşireler ebeler 5 güne kadar dahi gelmeyebilir merak etmeyin dese de anne yüreği işte.
Rabbim hepinize sağ salim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin innnşallahh.
Oğlumun hepinize selamı var
Yazan soran herkese teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?