- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.801
Canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğineKızlar dogum yapanlarımıza hayırlı olsun Rabbim sag salim eve gitmeyi de nasip etsin inşallahben de 3 gündür hastanedeyim buraya fotograf atmıştım hatirlarsaniz ayağımın kizardigi ve sistigi enfeksiyon ve idrarda protein cikti eğer artarsa gebelik zehirlenmesine dönebilir dedi o yüzden kontrol altındayım ve bu durumdan ötürü bebegimde de 2 haftalik kadar gelişim geriliği olduğu için haftaya doğum planlayalim dedi 37. Haftamda oluyorum ama korkuyorum hic olmazsa 38 olsaydim ve bebeğim hala makat gelis buyuk ihtimal sezeryan olacak hep normal düşündüğüm için bu da üzüyor beni sizce küveze girme gibi bir durum olur mu 37. Haftada ciğer geliştirici yapacak mısınız dedim hayir haftan iyi dedi
bu son haftalar dikkat etmem gerek benim 36+0 oldum 18 kilo almışım toplam da daha almamam lazım
Canım çok geçmiş olsun sezeryana lütfen takılma bu üzüleceğn en son şey çoğumuz sezeryan oluyoruz olacağız.küvez konusuda hiç belli olmuyor kilo ve haftadan bağımsız ilerleyebiliyor rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun inşallahKızlar dogum yapanlarımıza hayırlı olsun Rabbim sag salim eve gitmeyi de nasip etsin inşallahben de 3 gündür hastanedeyim buraya fotograf atmıştım hatirlarsaniz ayağımın kizardigi ve sistigi enfeksiyon ve idrarda protein cikti eğer artarsa gebelik zehirlenmesine dönebilir dedi o yüzden kontrol altındayım ve bu durumdan ötürü bebegimde de 2 haftalik kadar gelişim geriliği olduğu için haftaya doğum planlayalim dedi 37. Haftamda oluyorum ama korkuyorum hic olmazsa 38 olsaydim ve bebeğim hala makat gelis buyuk ihtimal sezeryan olacak hep normal düşündüğüm için bu da üzüyor beni sizce küveze girme gibi bir durum olur mu 37. Haftada ciğer geliştirici yapacak mısınız dedim hayir haftan iyi dedi
Canım hastanede takipte olman çok iyi. 37. Hafta da gayet güzel ben 35+1 de ani bir şekilde doğum yaptım ciğer geliştirici iğne de yapıldı.benim bebeğim küveze girmedi seninki de girmez gelişimini tamamlamıştır. Sen stres yapma haftan çok iyiKızlar dogum yapanlarımıza hayırlı olsun Rabbim sag salim eve gitmeyi de nasip etsin inşallahben de 3 gündür hastanedeyim buraya fotograf atmıştım hatirlarsaniz ayağımın kizardigi ve sistigi enfeksiyon ve idrarda protein cikti eğer artarsa gebelik zehirlenmesine dönebilir dedi o yüzden kontrol altındayım ve bu durumdan ötürü bebegimde de 2 haftalik kadar gelişim geriliği olduğu için haftaya doğum planlayalim dedi 37. Haftamda oluyorum ama korkuyorum hic olmazsa 38 olsaydim ve bebeğim hala makat gelis buyuk ihtimal sezeryan olacak hep normal düşündüğüm için bu da üzüyor beni sizce küveze girme gibi bir durum olur mu 37. Haftada ciğer geliştirici yapacak mısınız dedim hayir haftan iyi dedi
Olsun sen içini ferah tut kuzu kilo alınır iyi olsun daSagol canim kilosu 2100 gramdi 3 gün önceminyon biraz
Canım hastanede bikaç kere ölçtüler yüksek çıktı. Ben evde hiç ölçmedimYa ben bunu merak ediyordum. Şeker bitiyor direkt dimi. Ne istersek yiyebiliyor muyuz hemen
Ben komple korse giyeceğim canım. Bel korsesi gibi olanlardan değilYok canım zaten korse dikişe değmiyor üst kısma takmış oluyorsun
Tamam canım teşekkür ederim. Çok sıkar mı 1 beden küçük diye düşünmüştümde. Zaten kendi bedenimi alırsamda bi anlamı kalmaz. Doğru 1 beden küçük alınmalı1 beden küçük aldım benim için çok rahat oldu karnı toparladığı için daha rahat hareket ettim ama herkes de farklı olabilir. ben hastaneden çıktıkdan 2 yada 3 gün sonra taktım yine öyle yapacağım yoksa elim karnımda tutarak yürüyordum
Valla bende de şeker çıkmıştı 6. Aydan sonra diyet yaptım hep. Şeker çıkmasaydı bizim sülalede fix 25 kg alıyorlar her doğumdabu son haftalar dikkat etmem gerek benim 36+0 oldum 18 kilo almışım toplam da daha almamam lazım bebekte 3 kilo olmuş
Bi süre daha devam edebiliyor sanırım ama ben de ölçmeyeceğim sanırım bilmek istemiyorumCanım hastanede bikaç kere ölçtüler yüksek çıktı. Ben evde hiç ölçmedimyoktur diye ümid ediyorum
Kısa tayt gibi olanlardan mı canım? Pentide var hatta ilk ondan giymiştim bende ama doğum yaz olunca sıcaklayıp diğerlerine geçmiştim:)Ben komple korse giyeceğim canım. Bel korsesi gibi olanlardan değil
Benim doktorum edeceğiz demişti kuzuKızlar doğumdan sonra demir ilacına devam ediliyor mu
Evet canım benim doktorum devam dedi 3 ay dahaKızlar doğumdan sonra demir ilacına devam ediliyor mu
Amin sepide’m, sağolaşkım çok şükür bak her şey yavaş yavaş yoluna giriyor, Allah kavuştursun bir an önce inşallah
Evet kuzu ediliyorKızlar doğumdan sonra demir ilacına devam ediliyor mu
Evet canımKızlar doğumdan sonra demir ilacına devam ediliyor mu
Ben de sorunca devam edeceğiz dedi, ilk gebeliğimde de devam etmiştimKızlar doğumdan sonra demir ilacına devam ediliyor mu
13 tane kalmış kutuda. 13 gün içinde doğurursam almayayım diyordumBenim doktorum edeceğiz demişti kuzu
Bende bu bilgi hiç kalmamış yaEvet canım benim doktorum devam dedi 3 ay daha
Benimkide bitmek üzereydi bugün aldım tekrar hiçte sevmiyorum demir içmeyi13 tane kalmış kutuda. 13 gün içinde doğurursam almayayım diyordum
Bende bu bilgi hiç kalmamış yasağol kuzum ben elimdeki bitince alayım madem tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?