Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine benim bebeğimde kilosu zayıf gidiyor doktor kilo alımı durursa doğuma alırız dedi bende şu an 37+4 üm ama haftan iyi bak babylove da 37. Haftada doğum yaptı bebişi çok şükür yanına geldi bebeklerin küveze girme durumu hiç belli olmuyor haftasını tam doldurmuş bir bebekte de enfeksiyon gibi bir durum olursa küveze giriyor mesela bence güzel düşün güzel şeyler olsun bende sen gibi bebeğim 2 hafta geriden geldiği için bu endişeyi yaşadım ama kiloya takılma inşallah sağlıkla doğsun 2 kilo üstü bebekler genelde küveze girmiyor solunumu herşeyi sağlıklıysa daha haftaya biraz daha kilo alır bebişin inşallah

Canım çok geçmiş olsun sezeryana lütfen takılma bu üzüleceğn en son şey çoğumuz sezeryan oluyoruz olacağız.küvez konusuda hiç belli olmuyor kilo ve haftadan bağımsız ilerleyebiliyor rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun inşallah

Canım hastanede takipte olman çok iyi. 37. Hafta da gayet güzel ben 35+1 de ani bir şekilde doğum yaptım ciğer geliştirici iğne de yapıldı.benim bebeğim küveze girmedi seninki de girmez gelişimini tamamlamıştır. Sen stres yapma haftan çok iyi

Tamam canım teşekkür ederim. Çok sıkar mı 1 beden küçük diye düşünmüştümde. Zaten kendi bedenimi alırsamda bi anlamı kalmaz. Doğru 1 beden küçük alınmalı

bu son haftalar dikkat etmem gerek benim 36+0 oldum 18 kilo almışım toplam da daha almamam lazım bebekte 3 kilo olmuş
Valla bende de şeker çıkmıştı 6. Aydan sonra diyet yaptım hep. Şeker çıkmasaydı bizim sülalede fix 25 kg alıyorlar her doğumda yüksek ihtimalle bende öyle olurdum sende dikkat et çok almamaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…