Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar ben dogurdum şükür sezeryan dogumdu kimse bu kadar ağrılı olduğunu söylememişti zor yürüyorum inşallah çabuk toparlarim bebiste bende iyiyiz şükür sütüm bı iki damla geldi ama emmiyor kızlar sürekli uyku modunda kaşık biberonla mama veriyoruz mecbur şuan. Önerisi olan var mı nasıl memeyi tutturacam nasıl sütüm gelecek deli sorular bende

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün ağrılarınız geçecek merak etmeyin. Aerolanın etrafına biraz mama sürüp bebeğinizin memeyi tutmasını sağlayabilirsiniz, ucu yoksa göğüs ucu koruyucu ile de tutturabilirsiniz. Emerse daha çabuk gelir diyorlar, emmezse de söz süt gelmesede sağım yapın, meme uyarılsın, ilk kızımda tirle kullanmıştım, işe yaramıştı. Güle güle büyütün

Kızlar ben hala aynı durumdayım acilmam aynı sancılarım var aynı durumu yaşayıp sonradan açılması olan anneler var mı
Bebeğin kalp atışları iyi olduğu sürece dozunu artırıyorlar sancının. Bir anda açılma olabilir. İnşallah hızlıca kucağına alırsın bebeğini

Çok teşekkür ederim geçen hafta kontrolde böyle bir şey yoktu. Bu hafta duyunca biraz moralim bozuldu. Ben de sormak istedim

Gözün aydın canım analı babalı sağlıkla büyüsün bebeğin. Sütünü sağ mutlaka damla damla diye düşünme. Meme reddi geçici bişey. O arada sütün hepten kesilmesin Bebeğinin adı neydi istersen tabloya ekleyelim

Herkeze cok tesekkur ederim
yeni dogum yapanlarında gozu aydın Rabbim analı babalı buyutsun insallah
okuyamadim butun mesajları
cok sukur kızım iyi yanımda ama hep uyuyor uyandırmayla cebellesiyoruz ki emzireyim
sarılık 7.3 cikti mama verdiler bol bol emzir diyorlar ama meva hanım mememe geldigi gibi bayılıyor sanki mimik dahi oynamıyor
guzel kızım 37+4 de 3160 gr dogdu

Allah analı babalı büyütsün inşallah cnm gözünüz aydın

Gözün aydın canım, maşallah kavuştunuz inşallah emecekte yenidoğan emmiyor herkes zorlandı şükürler olsun kavuştunuz

Yok canım Ankaradayım, 2021 yılında üye oldum da ondan 21 eğer beklerse 25 ine gün verdi Dr, mecburi sezeryan olacak. Sen normali mi bekliyorsun , sen hangi şehirdesin
Anladım canım ben şuan Diyarbakır da çalışıyorum diye ora sandım Bende de bi kolestaz ihtimali var diye bir iki haftaya gelmezse gün belirlicez dedi bekliyorum şuan sadece bakalım sağlıkla alırsın bebişi inşallah kucağına az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…