- 3 Nisan 2021
- 1.254
- 1.136
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #55.301
Teşekkür ederim canımTesadüfen denk geldim canim mesajına, Osman Özdemir'i öneririm. İlk çocuğum onunla buyudu, ikincisini de götüreceğim insallah
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünKızlar ben dogurdum şükür sezeryan dogumdu kimse bu kadar ağrılı olduğunu söylememişti zor yürüyorum inşallah çabuk toparlarim bebiste bende iyiyiz şükür sütüm bı iki damla geldi ama emmiyor kızlar sürekli uyku modunda kaşık biberonla mama veriyoruz mecbur şuan. Önerisi olan var mı nasıl memeyi tutturacam nasıl sütüm gelecek deli sorular bende
Allah kolaylık versin canımKızlar ben hala aynı durumdayım acilmam aynı sancılarım var aynı durumu yaşayıp sonradan açılması olan anneler var mı
Teşekkür ederim canımAllah kolaylık versin canım
Bebeğin kalp atışları iyi olduğu sürece dozunu artırıyorlar sancının. Bir anda açılma olabilir. İnşallah hızlıca kucağına alırsın bebeğiniKızlar ben hala aynı durumdayım acilmam aynı sancılarım var aynı durumu yaşayıp sonradan açılması olan anneler var mı
Teşekkür ederim inşallah bugün doğururum hem çok korkuyorum hem çok heyecanlıyımBebeğin kalp atışları iyi olduğu sürece dozunu artırıyorlar sancının. Bir anda açılma olabilir. İnşallah hızlıca kucağına alırsın bebeğini
Çok teşekkür ederim geçen hafta kontrolde böyle bir şey yoktu. Bu hafta duyunca biraz moralim bozuldu. Ben de sormak istedimBir tur dolanma normal diye biliyorum, bir sonraki kontrolde açılmış bile olabilir. Benim ilk gebeliğimde iki tur vardı, açılmadı, planlı sezaryen oldum ama bazı doktorlar doğum anına kadar bekliyor. Strese girecek bir durum değil bence.
Gözün aydın canım analı babalı sağlıkla büyüsün bebeğin. Sütünü sağ mutlaka damla damla diye düşünme. Meme reddi geçici bişey. O arada sütün hepten kesilmesinKızlar ben dogurdum şükür sezeryan dogumdu kimse bu kadar ağrılı olduğunu söylememişti zor yürüyorum inşallah çabuk toparlarim bebiste bende iyiyiz şükür sütüm bı iki damla geldi ama emmiyor kızlar sürekli uyku modunda kaşık biberonla mama veriyoruz mecbur şuan. Önerisi olan var mı nasıl memeyi tutturacam nasıl sütüm gelecek deli sorular bende
Hiç korkma canım bebeğinle konuş bol bol. Annesine kavuşmak için uğraşıyor o da. Zor da olsa sonu güzel olacak. Mutlaka sonuca odaklanTeşekkür ederim inşallah bugün doğururum hem çok korkuyorum hem çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim hala açılmam yok sizce bir iki saat içinde olur mu şimdi sancılarım çok yüksekHiç korkma canım bebeğinle konuş bol bol. Annesine kavuşmak için uğraşıyor o da. Zor da olsa sonu güzel olacak. Mutlaka sonuca odaklan
Allah analı babalı büyütsün inşallah cnm gözünüz aydınHerkeze cok tesekkur ederim
yeni dogum yapanlarında gozu aydın Rabbim analı babalı buyutsun insallah
okuyamadim butun mesajları
cok sukur kızım iyi yanımda ama hep uyuyor uyandırmayla cebellesiyoruz ki emzireyim
sarılık 7.3 cikti mama verdiler bol bol emzir diyorlar ama meva hanım mememe geldigi gibi bayılıyor sanki mimik dahi oynamıyor
guzel kızım 37+4 de 3160 gr dogdu
Herkeze cok tesekkur ederim
yeni dogum yapanlarında gozu aydın Rabbim analı babalı buyutsun insallah
okuyamadim butun mesajları
cok sukur kızım iyi yanımda ama hep uyuyor uyandırmayla cebellesiyoruz ki emzireyim
sarılık 7.3 cikti mama verdiler bol bol emzir diyorlar ama meva hanım mememe geldigi gibi bayılıyor sanki mimik dahi oynamıyor
guzel kızım 37+4 de 3160 gr dogdu
Teşekkür ederim hala açılmam yok sizce bir iki saat içinde olur mu şimdi sancılarım çok yüksek
Anladım canım ben şuan Diyarbakır da çalışıyorum diye ora sandımYok canım Ankaradayım, 2021 yılında üye oldum da ondan 21eğer beklerse 25 ine gün verdi Dr, mecburi sezeryan olacak. Sen normali mi bekliyorsun , sen hangi şehirdesin
İyi şükürevet kuzum ben çok şükür iyim kızımda iyi sadece çok minnacık gözümü alamıyom ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?