- 2 Aralık 2023
- 235
- 241
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.981
İç iç ben yanıma tupper'a dolduruyorum öyle yudum yudum içiyorum yanımda olmasa aklıma bile gelmiyor. Sakın içmemezlik yapma doktor bana her gittiğimde su içiyorsun dimi çok önemli diyor.Of eşim de dün aynısını dedi canım bebeğin suyu olmaz diyor senden su alacak nerdennalacak diyorbugün 4 tane yarımlık su aldım içeceğim pipetle inş
Şimdi ilaç vermezler canım insülin iğnesi veriyolar gebelikteAy gercekten öyle yaa. Yani faydasi var tabiki ama alışana kadar rezillik cekiyor insan. Evden cikamiyordum korkudan ishal bas donmesi yüzünden.. biraktim sonra napayim. Mide agrisi bulantisi..
Ama simdi kullan derlerse el mahkum napalim
Canım doktorum ilaca rağmen kusman olursa diye bana başka bir ilaç önerdi ben dün onu kullanmaya başladım. İstersen doktoruna sorup ilacın dozunu ya da direkt kendisini değiştir belki vücudun bağışıklık kazanmıştır ilaca karşıPrilam 2 tane içiyorum ama aynı yine kusuyorum yine midem tuhaf
Evet canım bebekler için kesim gerekli diyorlar zaten artık şehirde havalar çok kirli olduğu için. Birde odanın nem oranını ayarlayabiliyorsun bu da avantaj benceEvet düşünüyorum harika o zaman alacağım bende kendime de çocuğuma da yarar
Philips hakkında bilgin var mı eşim ona bakmış büyük ihtimalle benzer ürünler olurEvet canım bebekler için kesim gerekli diyorlar zaten artık şehirde havalar çok kirli olduğu için. Birde odanın nem oranını ayarlayabiliyorsun bu da avantaj bence
Yaa öyle mi bunu bilmiyordum. Tanidigim var 6 aylık hamile onda da insülin direnci ve seker yüksek çıkmış seker ilacı kullaniyor o mesela. Bunun bi ayrimi vardir heralde bilemedim su anŞimdi ilaç vermezler canım insülin iğnesi veriyolar gebelikte
Sorayım canım bir dahaki gittiğimde olmadıCanım doktorum ilaca rağmen kusman olursa diye bana başka bir ilaç önerdi ben dün onu kullanmaya başladım. İstersen doktoruna sorup ilacın dozunu ya da direkt kendisini değiştir belki vücudun bağışıklık kazanmıştır ilaca karşı
Şimdi su içiyorum ya her an kusacak gibiyim ya sakız çiğniyorum biraz o bastırıyor gibi içtiğim suyu da çıkartırsam ne olacak böyle bilmemSorayım canım bir dahaki gittiğimde olmadı
Şimdi su içiyorum ya her an kusacak gibiyim ya sakız çiğniyorum biraz o bastırıyor gibi içtiğim suyu da çıkartırsam ne olacak böyle bilmem
Amin inşaallah canım ya Allah razı olsun .Çok zorlanıyorum ben de aynı şekilde her şey kokuyor midem bulanıyor yemek yiyorum ardına hemen kusuyorum .inşaallah benim de geçer bir annönceSana çok üzülüyorum canım gerçekten, geçen haftalarda benim de çok bulantım oldu, çok zor bulantı olayı, ne yapsan olmuyor, sürekli ağlıyordum, şükür hafifledi, hafifler inşallah biraz, çok haklısın su bile içemiyorum şimdi içmeye çalışıyorum biraz hayat enerjim yerine geldi, ben de ilaç kullanıyorum tabi hala en azından 2 gündür 1'e düşürdüm şükrediyorum, inşallah seninde hafifler
Ben de aldım ondan eşim diyor bana aldırdın içmiyorsunBen de su içme konusunda baya eksiktim. Şu Stanleyin meşhur pipetli suluklarından aldım her an yanımda taşıyorum günde 2-3 kez onu dolduruyorum içmeyi daha eğlenceli hale getiriyor bence aklınızda olsun
Kızlar bende 10+3 ten bildiriyorum mide bulantıları geçen haftalara göre iyice azaldı. 2. Trimesterde düzeliyoruz hepimiz inşallahKızlar 11.haftamdayım bugün güzel uyandım bulantım azaldı gibi hisssttim inşallah öğlenden sonra devam etmezsize umut olmak için yazıyorum bu bilgiyi
Bende o termostan aldım buz koyuyorum içine biraz, soğuk su daha içilebilir geliyor banaBen de aldım ondan eşim diyor bana aldırdın içmiyorsun
Stanley mucizesiBende o termostan aldım buz koyuyorum içine biraz, soğuk su daha içilebilir geliyor bana
ay bende öyle hissettim gitsin bulantılarKızlar bende 10+3 ten bildiriyorum mide bulantıları geçen haftalara göre iyice azaldı. 2. Trimesterde düzeliyoruz hepimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?