Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Of eşim de dün aynısını dedi canım bebeğin suyu olmaz diyor senden su alacak nerdennalacak diyor bugün 4 tane yarımlık su aldım içeceğim pipetle inş
İç iç ben yanıma tupper'a dolduruyorum öyle yudum yudum içiyorum yanımda olmasa aklıma bile gelmiyor. Sakın içmemezlik yapma doktor bana her gittiğimde su içiyorsun dimi çok önemli diyor.

Kızlar bi de az su içmek de mide bulamtılarını arttırıyor olabilir ben de kendimde öyle hissettim. Bi gün önce az içtiyssm sabahım çok kötü başlıyor

Ben de su içme konusunda baya eksiktim. Şu Stanleyin meşhur pipetli suluklarından aldım her an yanımda taşıyorum günde 2-3 kez onu dolduruyorum içmeyi daha eğlenceli hale getiriyor bence aklınızda olsun

Şimdi ilaç vermezler canım insülin iğnesi veriyolar gebelikte

Prilam 2 tane içiyorum ama aynı yine kusuyorum yine midem tuhaf
Canım doktorum ilaca rağmen kusman olursa diye bana başka bir ilaç önerdi ben dün onu kullanmaya başladım. İstersen doktoruna sorup ilacın dozunu ya da direkt kendisini değiştir belki vücudun bağışıklık kazanmıştır ilaca karşı

Evet düşünüyorum harika o zaman alacağım bende kendime de çocuğuma da yarar
Evet canım bebekler için kesim gerekli diyorlar zaten artık şehirde havalar çok kirli olduğu için. Birde odanın nem oranını ayarlayabiliyorsun bu da avantaj bence

Şimdi ilaç vermezler canım insülin iğnesi veriyolar gebelikte
Yaa öyle mi bunu bilmiyordum. Tanidigim var 6 aylık hamile onda da insülin direnci ve seker yüksek çıkmış seker ilacı kullaniyor o mesela. Bunun bi ayrimi vardir heralde bilemedim su an

Sorayım canım bir dahaki gittiğimde olmadı

Şimdi su içiyorum ya her an kusacak gibiyim ya sakız çiğniyorum biraz o bastırıyor gibi içtiğim suyu da çıkartırsam ne olacak böyle bilmem

Sana çok üzülüyorum canım gerçekten, geçen haftalarda benim de çok bulantım oldu, çok zor bulantı olayı, ne yapsan olmuyor, sürekli ağlıyordum, şükür hafifledi, hafifler inşallah biraz, çok haklısın su bile içemiyorum şimdi içmeye çalışıyorum biraz hayat enerjim yerine geldi, ben de ilaç kullanıyorum tabi hala en azından 2 gündür 1'e düşürdüm şükrediyorum, inşallah seninde hafifler

Amin inşaallah canım ya Allah razı olsun .Çok zorlanıyorum ben de aynı şekilde her şey kokuyor midem bulanıyor yemek yiyorum ardına hemen kusuyorum .inşaallah benim de geçer bir annönce

Ben de su içme konusunda baya eksiktim. Şu Stanleyin meşhur pipetli suluklarından aldım her an yanımda taşıyorum günde 2-3 kez onu dolduruyorum içmeyi daha eğlenceli hale getiriyor bence aklınızda olsun
Ben de aldım ondan eşim diyor bana aldırdın içmiyorsun

Kızlar 11.haftamdayım bugün güzel uyandım bulantım azaldı gibi hisssttim inşallah öğlenden sonra devam etmez size umut olmak için yazıyorum bu bilgiyi
Kızlar bende 10+3 ten bildiriyorum mide bulantıları geçen haftalara göre iyice azaldı. 2. Trimesterde düzeliyoruz hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…