Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Aynen bence de idrar sor canım yaptır gerekirse, ben daha sonuçlarımı göstermedim randevum haftaya

Ben aldım canım şu an kendim için kullanıyorum. Markası xiaomi buhar özelliğinden memnunum. Güzel bir serinlik veriyor ayrıca içerisi havadar oluyor özellikle kışın kalorifer çalışırken hava çok kuruyor o zaman daha çok işe yarar diye düşünüyorum. Hava temizleme cihazı da kullanıyorum onun da shark markası. Evde kedim olduğu ve mutfak kokusunu güzel çektiği için gayet memnunum. Bazı markalarda hem hava temzileme hem buhar beraber olan cihazlar var ama fiyatı bana çok yüksek gelmişti o yüzden ayrı ayrı almayı tercih ettim

Yaa öyle mi bunu bilmiyordum. Tanidigim var 6 aylık hamile onda da insülin direnci ve seker yüksek çıkmış seker ilacı kullaniyor o mesela. Bunun bi ayrimi vardir heralde bilemedim su an
Allah allah. Bana gebelik öncesi doktor hap vermişti test pozitif çıkar çıkmaz bırak demişti. Neyse bugün doktora gittim yine beğenmedi sonuçlarımı ki bence güzeldi sonuçlarım. Ölçüme diyete ve yürüyüşe devam dedi. Dedim oldu ki insülin kullanmam gerekti bebeğe zararı olur mu. Aksine sana da bebeğe de yararı olur dedi. Bir nebze rahatladım. Doktorum prof ve aşırı titiz hassas bir doktor. Bence değerlerimi o da beğendi bence ama ilerleyen haftalarda şeker daha çok artarmış onu kontrol edebilmek amacıyla bu haftaları daha sıkı denetimle geçiriyor

D-COLEFOR canım vitaminin adı. Neden vermiyorlar acaba tamam ilaç kullanmak belki çok iyi değil ama anne de önemli sonuçta, kustuktan sonra ne anladım gidip ilacı almaktan

kızlar. dün zor bir gün geçirdim baya ağladım gözler hala şiş iş güç derken psikolojim kalmadı daha sonra gece kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm, bugünde biraz kasıkta batmam var kendimi kastığım içindir dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…