- 30 Aralık 2024
- 88
- 91
- 3
- 32
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.001
O zaman bu defa atayım bir
12 haftayı geçsin gönderinO zaman bu defa atayım bir bak benimkine
Ay evet ya bende öyleyim kan sulandırıcı yapıyormuş sanırım bu üşümeyiKızlar şuan hava 30 derece ve ben üşüyorum. Eşim klima acıyor ben hırka giyiyorum. Pencere bıle açtırmıyorum. Sizler de üşüyor musunuz?
Aynen bence de idrar sor canım yaptır gerekirse, ben daha sonuçlarımı göstermedim randevum haftayaKandan crp enfeksiyin degerine bakiyorlar, benimde kan sayimlarimda , eritrosit nötrofil ve monosit degerlerinde minik 0.1 ile 0.3 arasında yukseklikler cikmis. Ama idrar vermedim. Soracagim alirlarsa idrarda da baktircam enfeksiyon mu var ne var. Ilac veridler mi sana
Yaa o mu yapıyormuş, hiç bilmiyordum.Ay evet ya bende öyleyim kan sulandırıcı yapıyormuş sanırım bu üşümeyi
Ben aldım canım şu an kendim için kullanıyorum. Markası xiaomi buhar özelliğinden memnunum. Güzel bir serinlik veriyor ayrıca içerisi havadar oluyor özellikle kışın kalorifer çalışırken hava çok kuruyor o zaman daha çok işe yarar diye düşünüyorum. Hava temizleme cihazı da kullanıyorum onun da shark markası. Evde kedim olduğu ve mutfak kokusunu güzel çektiği için gayet memnunum. Bazı markalarda hem hava temzileme hem buhar beraber olan cihazlar var ama fiyatı bana çok yüksek gelmişti o yüzden ayrı ayrı almayı tercih ettimKızlar hava nemlendirme cihazı almayı düşünüyor musunuz ya da alıp etkisini gördünüz mü? Bakıyorum bir kaç cihaz da 2 si bir arada olan var ama çevremde çok kullanan duymadım almak istiyorum ama gereksiz alışveriş yapmakta istemiyorum
Allah allah. Bana gebelik öncesi doktor hap vermişti test pozitif çıkar çıkmaz bırak demişti. Neyse bugün doktora gittim yine beğenmedi sonuçlarımı ki bence güzeldi sonuçlarım. Ölçüme diyete ve yürüyüşe devam dedi. Dedim oldu ki insülin kullanmam gerekti bebeğe zararı olur mu. Aksine sana da bebeğe de yararı olur dedi. Bir nebze rahatladım. Doktorum prof ve aşırı titiz hassas bir doktor. Bence değerlerimi o da beğendi bence ama ilerleyen haftalarda şeker daha çok artarmış onu kontrol edebilmek amacıyla bu haftaları daha sıkı denetimle geçiriyorYaa öyle mi bunu bilmiyordum. Tanidigim var 6 aylık hamile onda da insülin direnci ve seker yüksek çıkmış seker ilacı kullaniyor o mesela. Bunun bi ayrimi vardir heralde bilemedim su an
D-COLEFOR canım vitaminin adı. Neden vermiyorlar acaba tamam ilaç kullanmak belki çok iyi değil ama anne de önemli sonuçta, kustuktan sonra ne anladım gidip ilacı almaktanVitaminin adı ne canım ? Benim de inanılmaz hazımsızlık ve gaz problemim var. Hangi doktora sorsam yapacak bir şey yok dedi. Bütün ilaç vermeyen doktorlar bana denk geldi galibabulantı için bile vermedi ancak kusarsam verirmiş
D-COLEFOR benimki canımcoledan mı kullanıyorsun canım
Ben de aynı arada üşüme geliyor arada titreme allak bullak etti beni bu hamişlikKızlar şuan hava 30 derece ve ben üşüyorum. Eşim klima acıyor ben hırka giyiyorum. Pencere bıle açtırmıyorum. Sizler de üşüyor musunuz?
Kız 10 haftalık olmaz mı12 haftayı geçsin gönderin
Kurtarmıyor demekkiKız 10 haftalık olmaz mı
Kız rengine bakck zaten 12 haftada nub bakılıyor bildigim kadarıylaKurtarmıyor demekki
Kız rengine bakck zaten 12 haftada nub bakılıyor bildigim kadarıyla
Al benden o kadar uykum var uyuyamıyorum halsizim yatıyorum faydadan etmiyor unutmuşum diğer hamilelgimde mi böyle ydi dyeAy allahım uykum var uyuyamıyorum, halsizim yatıyorum ama dinlenemiyorum bu nedir bu
Bugün 10 uncu haftaya girdik şükür saglıklı geçinde şu hamilelik benim pek bulantı falan çekmedim ama şu baş dönmesi halsizlik uykulu halim dışarıda nda belli oluyor artıktmm tmm sen gönder 10 haftada ben bakarım rengine
Valla ben kendimi çok enerjik hatırlıyorum ama çalıştığımdan mıydı acaba, yatcak yerr bulamayınca belki kuyruğu dik tuttumAl benden o kadar uykum var uyuyamıyorum halsizim yatıyorum faydadan etmiyor unutmuşum diğer hamilelgimde mi böyle ydi dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?