Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Doktor istedi aslında ben de devlet hastanesinde yaptırayım dedim bi sürü test istedi e nabizdan baktım glikozu bulamadım o yuzden sordum canim
Belki eksik bakilmistir canim. Ben 3.kan beta artış takibi icin gittigimde devlet hastanesinde dr.un asistani benden toxoplazmalari istemis betahcgyi istememisti bende hic sormam ama o an olacak ya bi sorasim geldi kan tuplerini veren kadina betahcg istemisler degil mi diye, kadinda hatta bakti uçan kuştan betahcg istiyorlar ama senden istememisler demisti geri gidip soyledim tekrar istem yaptı. Alla alla basmıştım ama olmamis dedi istersen yeniden gittiginde söyle

Beta da unutulur mu ya herhalde bana da öyle bisey oldu çünkü yok sağlık ocağı yapıyor mu acaba bunu biliyor musunuz

Beta da unutulur mu ya herhalde bana da öyle bisey oldu çünkü yok sağlık ocağı yapıyor mu acaba bunu biliyor musunuz
Sorma denk gelince boylesi bir durum bile denk geliyor.
Evet bakiliyor. Bende saglik ocaginda baktirdim ama saat 10dan once gidip baktirmak gerekiyor. Hatta bazilari 9.30 dan sonra da almiyor.

Canım biz dyson markasının hem nemlendirici hem temizleyici olanını kullanıyoruz gayet memnunum. Yani geceleri hep burnum tıkanıyordu artık neredeyse hiç olmuyor. Gece modu var gayet sessiz çalışıyor. Her gün kullanıyoruz. Eğer cam açıp evi havalandırdıysam cihazı çalıştırınca hemen algılıyor dışarıdan gelen pis havayı ve ona göre çalışıyor. Eğer düşünüyorsanız tavsiye ederim

Bugün çok daha iyiydim mide bulantım hiç olmadı ve halsizliğimde çok daha azalmış gibiydi kızlar(8+0) nasıl mutlu oldum anlatamam (dün gece bulantı ilacımı içtim tabii ilaca rağmen bile bulantım hatta kusmam olmuştu) yarında şehir dışına gideceğiz daha ailelere söylemedik yüz yüze söyleriz diye düşünmüştük açıkçası korkuyordum kötü olursam diye ama bugün iyi hissedince bi cesaret geldi hadi inşallah bitmiştir artık bulantılar

Naoili yağı canım iç çamaşırına bir iki damlatiyorsun çok güzel temizliyor, ben oğlumda tam 9 ay çektim onu geçiyordu ama.bir daha oluyordu hatta doğuma enfeksiyonlu bile gittim ebe beni çatala yatırıp kontrol ettiğinde cok affedersiniz ama 3 parmak sarı akıntım vardı yani sonra geçti doğumdan sonra

Tamam canim haber ver bana da bakalim ne diyecek. Benimde hba1c 5.7 cikmis tam en üst sınır. Benim insülin direnci 2 ay kadar once verdigim testte yüksekti. Ilac basladi ama ben kullanamadim yan etki yapti.
Ayyy aynenn o ilaç ne iğrenç biley. Seneler önce kullanmıştım zayıfladım baya onunla. Bu yıl tekrar yazdı dr ama asla kullanamadım. Midemi mahvetti

Evet düşünüyorum harika o zaman alacağım bende kendime de çocuğuma da yarar

Ayyy aynenn o ilaç ne iğrenç biley. Seneler önce kullanmıştım zayıfladım baya onunla. Bu yıl tekrar yazdı dr ama asla kullanamadım. Midemi mahvetti
Ay gercekten öyle yaa. Yani faydasi var tabiki ama alışana kadar rezillik cekiyor insan. Evden cikamiyordum korkudan ishal bas donmesi yüzünden.. biraktim sonra napayim. Mide agrisi bulantisi..
Ama simdi kullan derlerse el mahkum napalim

Bizde de bundan var eşimin alerjisi için almıştık. Çok memnunuz

Hepsi farklı şeyler söylüyor perinatologla görüşmedim ama üç farklı doktora sordum 2 si gerek yok 1 İ kullanman lazım dedi
Aynı ama benim pai 4g/4g

Hepsi farklı şeyler söylüyor perinatologla görüşmedim ama üç farklı doktora sordum 2 si gerek yok 1 İ kullanman lazım dedi
Aynı ama benim pai 4g/4g
Bu konuda karari perinatologlara birakmak gerekiyor biraz canim. Onlar daha detayli dosya inceliyor ve detayli muayene de yapiyor.
Bide ekstra testler var yapilan hematoloji de. Ben onlari da yaptırmıştım ve 4 dr görüşü tüm testlerim yapildiktan sonra kan sulandiriciya gerek olmadigi oldu.
Bende onlar ne derse tamam dedim. Insallah dogru olani yapiyoruzdur

Evet içmiyorum günde 1 bardak bile içmiyorum maalesef ben öyle deneyeyim bir ama içince kusuyorum midem bulanıyor .Ben bir serum taktırayım en iyisi .
Canım amniyotik sıvısı azalır bebeğin zorla içmeye çalış. Bebeğin gelişmesi için şart su. Bende zorla içiyorum

Canım amniyotik sıvısı azalır bebeğin zorla içmeye çalış. Bebeğin gelişmesi için şart su. Bende zorla içiyorum
Of eşim de dün aynısını dedi canım bebeğin suyu olmaz diyor senden su alacak nerdennalacak diyor bugün 4 tane yarımlık su aldım içeceğim pipetle inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…