- 16 Eylül 2024
- 5.611
- 4.999
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.961
Belki eksik bakilmistir canim. Ben 3.kan beta artış takibi icin gittigimde devlet hastanesinde dr.un asistani benden toxoplazmalari istemis betahcgyi istememistiDoktor istedi aslında ben de devlet hastanesinde yaptırayım dedim bi sürü test istedi e nabizdan baktım glikozu bulamadım o yuzden sordum canim
Beta da unutulur mu yaBelki eksik bakilmistir canim. Ben 3.kan beta artış takibi icin gittigimde devlet hastanesinde dr.un asistani benden toxoplazmalari istemis betahcgyi istememistibende hic sormam ama o an olacak ya bi sorasim geldi kan tuplerini veren kadina betahcg istemisler degil mi diye, kadinda hatta bakti uçan kuştan betahcg istiyorlar ama senden istememisler demisti geri gidip soyledim tekrar istem yaptı. Alla alla basmıştım ama olmamis dedi istersen yeniden gittiginde söyle
Sorma denk gelince boylesi bir durum bile denk geliyor.Beta da unutulur mu yaherhalde bana da öyle bisey oldu çünkü yok sağlık ocağı yapıyor mu acaba bunu biliyor musunuz
Canım biz dyson markasının hem nemlendirici hem temizleyici olanını kullanıyoruz gayet memnunum. Yani geceleri hep burnum tıkanıyordu artık neredeyse hiç olmuyor. Gece modu var gayet sessiz çalışıyor. Her gün kullanıyoruz. Eğer cam açıp evi havalandırdıysam cihazı çalıştırınca hemen algılıyor dışarıdan gelen pis havayı ve ona göre çalışıyor. Eğer düşünüyorsanız tavsiye ederimKızlar hava nemlendirme cihazı almayı düşünüyor musunuz ya da alıp etkisini gördünüz mü? Bakıyorum bir kaç cihaz da 2 si bir arada olan var ama çevremde çok kullanan duymadım almak istiyorum ama gereksiz alışveriş yapmakta istemiyorum
Tamam canim yarin gidecektim zaten ona göre bi giderimSorma denk gelince boylesi bir durum bile denk geliyor.
Evet bakiliyor. Bende saglik ocaginda baktirdim ama saat 10dan once gidip baktirmak gerekiyor. Hatta bazilari 9.30 dan sonra da almiyor.
Naoili yağı canım iç çamaşırına bir iki damlatiyorsun çok güzel temizliyor, ben oğlumda tam 9 ay çektim onu geçiyordu ama.bir daha oluyordu hatta doğuma enfeksiyonlu bile gittim ebe beni çatala yatırıp kontrol ettiğinde cok affedersiniz ama 3 parmak sarı akıntım vardı yani sonra geçti doğumdan sonraKarbonatlı su çok iyi geliyor. Günde 1 litre karbonatlı su için rahatlatıyor bebeğe bir zarara olur mu onu bilmiyorum canım. Ben hamilelikten önce de çok sık enfeksiyon olurdum. Anladığım anda hemen içerdim bol bol çok iyi gelirdi
Ayyy aynenn o ilaç ne iğrenç biley. Seneler önce kullanmıştım zayıfladım baya onunla. Bu yıl tekrar yazdı dr ama asla kullanamadım. Midemi mahvettiTamam canim haber ver bana da bakalim ne diyecek. Benimde hba1c 5.7 cikmis tam en üst sınır. Benim insülin direnci 2 ay kadar once verdigim testte yüksekti. Ilac basladi ama ben kullanamadim yan etki yapti.
Evet düşünüyorum harika o zaman alacağım bende kendime de çocuğuma da yararCanım biz dyson markasının hem nemlendirici hem temizleyici olanını kullanıyoruz gayet memnunum. Yani geceleri hep burnum tıkanıyordu artık neredeyse hiç olmuyor. Gece modu var gayet sessiz çalışıyor. Her gün kullanıyoruz. Eğer cam açıp evi havalandırdıysam cihazı çalıştırınca hemen algılıyor dışarıdan gelen pis havayı ve ona göre çalışıyor. Eğer düşünüyorsanız tavsiye ederim
Ay gercekten öyle yaa. Yani faydasi var tabiki ama alışana kadar rezillik cekiyor insan. Evden cikamiyordum korkudan ishal bas donmesi yüzünden.. biraktim sonra napayim. Mide agrisi bulantisi..Ayyy aynenn o ilaç ne iğrenç biley. Seneler önce kullanmıştım zayıfladım baya onunla. Bu yıl tekrar yazdı dr ama asla kullanamadım. Midemi mahvetti
Bizde de bundan var eşimin alerjisi için almıştık. Çok memnunuzCanım biz dyson markasının hem nemlendirici hem temizleyici olanını kullanıyoruz gayet memnunum. Yani geceleri hep burnum tıkanıyordu artık neredeyse hiç olmuyor. Gece modu var gayet sessiz çalışıyor. Her gün kullanıyoruz. Eğer cam açıp evi havalandırdıysam cihazı çalıştırınca hemen algılıyor dışarıdan gelen pis havayı ve ona göre çalışıyor. Eğer düşünüyorsanız tavsiye ederim
O zaman bu defa atayım bir bak benimkineYok valla gerçekten bu zamana kadar hep doğru çıktı
Hangi ilacı kullanıyorsun bulantı ilaçları sayesinde azalıyor kendine eziyet etmeValla ben de sabah mis gibi uyanmıştım .Şuan akşam yediğim her şey burnumdan geldi resmen ne zaman geçecek bu bulantı kusma
Hepsi farklı şeyler söylüyor perinatologla görüşmedim ama üç farklı doktora sordum 2 si gerek yok 1 İ kullanman lazım dediCanim benim pai 4g/5g yaziyor, mthfr 1298c homozigot mutant çıktı.
Ama ilac yada igneye gerek yok kanamayi tetikler geçmişte kanama öyküsü oldugu icin bende dedi dr.
Hematoloji bölümü ve perinatolog lar karar veriyor kullanip kullanmayacagina. Sen görüştün mü ikisiyle ?
Bu konuda karari perinatologlara birakmak gerekiyor biraz canim. Onlar daha detayli dosya inceliyor ve detayli muayene de yapiyor.Hepsi farklı şeyler söylüyor perinatologla görüşmedim ama üç farklı doktora sordum 2 si gerek yok 1 İ kullanman lazım dedi
Aynı ama benim pai 4g/4g
Prilam 2 tane içiyorum ama aynı yine kusuyorum yine midem tuhafHangi ilacı kullanıyorsun bulantı ilaçları sayesinde azalıyor kendine eziyet etme
Canım amniyotik sıvısı azalır bebeğin zorla içmeye çalış. Bebeğin gelişmesi için şart su. Bende zorla içiyorumEvet içmiyorum günde 1 bardak bile içmiyorum maalesef ben öyle deneyeyim bir ama içince kusuyorum midem bulanıyor .Ben bir serum taktırayım en iyisi .
Of eşim de dün aynısını dedi canım bebeğin suyu olmaz diyor senden su alacak nerdennalacak diyorCanım amniyotik sıvısı azalır bebeğin zorla içmeye çalış. Bebeğin gelişmesi için şart su. Bende zorla içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?