Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben de deneyeyim bunu .Benim normalde tansiyonum hep düşük taşıyorum .7-3 8-4 max .Acaba benim de mi ondan oluyor

Tamam inşallah kullanacağım canım Allah razı olsun. Kanama kaç gün sürdü ve beta ne zaman sıfırlandı. Sizin düşükler bebek kaç haftalıkken olmuştu
Canım ilki boştu ikincisi 5haftalikken uzunu 6 haftalıkken Allah kimseye bı DHA göstermesin Rabbim kucagimizi boş brakmasin

Ben de deneyeyim bunu .Benim normalde tansiyonum hep düşük taşıyorum .7-3 8-4 max .Acaba benim de mi ondan oluyor
Olabilir canım zArar gelmez tansiyona yaramasa mide bulantına yarar tuzlu tuzlu şifa olur inşallah valla kendime geldim iyi oldu çok moralim bozuluyordu yat yat ..

Hep uyuyorum, hep yatıyorum, aynaya bakmaya gücüm yok, saçım başım dağıldı, yani anlamıyorum, bugün 1 kilo daha verdiğimi görüp sinir krizine girip çok ağladım, sürekli kilo veriyorum, bir insanın iştahı sıfır olabilir mi ya, tuzlu ayran ben çok seviyorum, zorla kefir içtim bugün, canım ne alakaysa sosis çekti, yedim 2 tane( en azından canım bir şey çekti diye sevinip eşim yaptı, normalde asla pişirmez), tansiyonum benim de düşük

Buraya da hiç girip bakamıyorum kızlar gerçekten

Normal çiftlik günlük süt alıp kaynamaya bırakıyorum kaynadıktan sonra da 20-30 dakika kısık ateşe bırakıyorum altını kapattıktan sonra da maya sıcaklığına ulaşınca probiyotik ve maya ekleyip kavanozlarda mayalıyorum taş gibi oluyor. Kaynattıktan sonra hiç bi sorun yok marketten alınacağına böylesi daha sağlıklı diye düşünüyorum

Çok üzüldüm, seni çok iyi anlayabiliyorum, ben de aynı süreçlerden geçtim, kürtaj olmuştum, lohusasın ama tuhaf bir lohusalık, Allah sabır versin, ben hemen ayağa kalkmıştım, kürtajdan sonra, güçlü durmuştum( fırtınasını içinde koparmayı başarabilen kadınlardan biri de benim), güzel anne nihayetinde gebe kalabiliyorsun, üzüleceksin, sana üzülme diyemem ama çabuk kalk ayağa, Allah yeniden sağlıklısını nasip eylesin inşallah, kalbim ve dualarım seninle, kaybın için çok üzgünüm

Kızlar selam , 2 gündür zorla 1.5 litre su içiyorum bu içebildiğim max su .yeterli olmaz mı ya .internette 3- 3.5 yazıyor ben o suyu hayatta içemem

Ben de bu kadar anca içebiliyorum, su içmeye bile halim yok şurada iki lafın belini kıracağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum

Canım ben de senin gibiyim aynısı ve çalışıyorum,kızım da var tansiyonumu iki kere ölçtürdüm düşük hiç gücüm yok sıfır halim yok kalkmaya yani öyle bugün bir güç kalktı. Evin işleri vardı hallettim ama inanki eski enerjim 0 üstelik bir kızım var o da 3 yaşında bu durumlar geçicidir umarım ve ben 4 kilo verdim. Mide bulantım çok kötüydü

Canım geçecek inşallah, 5. Aydan sonra daha rahat olcak her şey daha güzel olcak, bu arada kilo vermen ağlanacak bir şey değil bence gayette güzel bir şey çünkü o kilolar sana 6. Aydan sonra geri dönecek oğlumda ben öyle sürekli yatıyordum uyuyordum hatta bir keresinde eve misafir bile kabul etmemiştim uyumak için şimdi ise sürekli hareket halinde.olmaktan o kadar yoruluyorumki keşke yatabilsem, sabah 11 den beri ayaktayız oglumla misafirlerim vardı ve yeni gittiler şimdi oğlumu uyuttum evi toparlayacağim yani bende gebelik nasıl geçiyor anlamıyorum sadece bazen yorgunluktan kalçama sancı giriyir ağırı giriyor

kız aynı şekilim ama sen baya kilo veriyorsun olsum yapcak bişey yok ilk aylar böyle canım bende 2 kilo vermişim

Çok çok teşekkür ederim canım, söylediklerin şifa gibi geldi sanki düşükten hemen sonra kalktım ayağa, yavrumu kendi ellerimizle defnettik. Şimdi hâlâ güçlü durmaya çalışıyorum, en azından anne olabildiğimi öğrenmiş oldum

Ben de 3 kilo verdim, ya bazen onu düşünüyorum ne kadar zor evde bir çocuk daha olması, o da evlat nihayetinde annesin, onu ihmal edemezsin, Allah kolaylık versin canım

İnşallah canım, moralim bozuldu işte ağlayacak bir sebep arıyorum sanırım ona ağladım, bir de var ya ben bir gün sonra iş yerine giyecek olduğum kıyafeti akşamdan ayarlayan, çantam, ayakkabım bakardım şimdi ise değil ayakkabı bırak, terlikle bile gidesim var, aynaya bakınca bu ben miyim diyorum, duşa giremiyorum şampuandan midem bulanıyor, her şey kokuyor şaka gibi gerçekten aslında biliyorum o zaman bekliyorum işte ama hasta olunca insana zamanda geçmiyor

kız aynı şekilim ama sen baya kilo veriyorsun olsum yapcak bişey yok ilk aylar böyle canım bende 2 kilo vermişim

Rapor aldım evdeyim, hep yattım işe gidince en azından zaman geçiyordu şimdi zaman da geçmiyor eşime de üzülüyorum gerçekten adam ne yapsa olmuyor, yemiyorum, içmiyorum, çocuk benden alacağını alıyor biliyorum ama her şeyimi aldı yavrum sanırım, yakında kel kalacağım gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…