- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.121
Ben de deneyeyim bunu .Benim normalde tansiyonum hep düşük taşıyorum .7-3 8-4 max .Acaba benim de mi ondan oluyorKızLar ya ben halsizim yorgunum diyorum ya o herhalde tansiyon düşüklüğündenmişölçmedim aletim yok ama tuzlu ayran içtim gözüm açıldı 20 dkkaya. Şimdi tansiyon aleti aldıkta arttık düzenli takip etcem benim gibi halsiz hissedenler varsa ayran içip bi denesinler iyi gelip gelmediğini
Canım ilki boştu ikincisi 5haftalikken uzunu 6 haftalıkken Allah kimseye bı DHA göstermesin Rabbim kucagimizi boş brakmasinTamam inşallah kullanacağım canım Allah razı olsun. Kanama kaç gün sürdü ve beta ne zaman sıfırlandı. Sizin düşükler bebek kaç haftalıkken olmuştu
Bebişler listede şöyle eksiklerimiz var tamamlasak güzel olmaz mılistenin belli bi yerinden sonra kese ve kalp atışı için etiket yapmadım. Belli olanlar yine de yazsın ekleyelim
@milan24 kalp atışı
@mrvmsi01 kese, kalp atışı ve beklenen doğum tarihi
@lunariaaa yaş, kese ve beklenen doğum tarihi
@asdaf kalp atışı
@wonderob kalp atışı
@mevsimbahar18 kese
cezerye_ kalp atışı
@sellmin kalp atışı
S Senosi kese ve kalp atışı
@Dogabesmez kese ve kalp atışı
@himadays kalp atışı
@Lovely35 kese ve kalp atışı
@pembe kurklu kese ve kalp atışı
@Zeynobenn kese ve kalp atışı
@Ezmu0810 yaş ve kaçıncı çocuk
@kumsal007 kese
@nsakbra beklenen doğum tarihi
@maalesef 31 yaş ve kaçıncı çocuk
Keseyi 5. haftada gördük 6. hafta kalp atılını duyduk şimdi 10+1 olduk teyzeler
Olabilir canım zArar gelmez tansiyona yaramasa mide bulantına yarar tuzlu tuzlu şifa olur inşallah valla kendime geldim iyi oldu çok moralim bozuluyordu yat yat ..Ben de deneyeyim bunu .Benim normalde tansiyonum hep düşük taşıyorum .7-3 8-4 max .Acaba benim de mi ondan oluyor
İnşallah inşallah canımMerhaba başınız sağolsun çok üzüldüm ama vardır bundan da bir hikmet,sürecinizi olması gerektiği şekilde tamamlayıp yeni gebelik haberinizle bize müjdeyi verin inşallah
Amin amin inşallah, Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize inşallahCanım ilki boştu ikincisi 5haftalikken uzunu 6 haftalıkken Allah kimseye bı DHA göstermesin Rabbim kucagimizi boş brakmasin
KızLar ya ben halsizim yorgunum diyorum ya o herhalde tansiyon düşüklüğündenmişölçmedim aletim yok ama tuzlu ayran içtim gözüm açıldı 20 dkkaya. Şimdi tansiyon aleti aldıkta arttık düzenli takip etcem benim gibi halsiz hissedenler varsa ayran içip bi denesinler iyi gelip gelmediğini
Normal çiftlik günlük süt alıp kaynamaya bırakıyorum kaynadıktan sonra da 20-30 dakika kısık ateşe bırakıyorum altını kapattıktan sonra da maya sıcaklığına ulaşınca probiyotik ve maya ekleyip kavanozlarda mayalıyorum taş gibi oluyor. Kaynattıktan sonra hiç bi sorun yok marketten alınacağına böylesi daha sağlıklı diye düşünüyorumKizlar nasil yogurt yiyorsunuz ?
Ben normalde yakınımda iyi bir süt markasi var ciftlikten getiriyorlar ordan aliyordum ama arastirdim biraz normal pastörize sütten yogurt yiyin diyorlar hamilelere. Geçen yaptım onu da normal paket sütten tadını pek sevmedim. Jersey alsam diyorum aslında. O da yasak mi acaba. Sizler nasil yogurt tuketiyorsunuz
Amin canım inşallah. Rutin kontrole gitmiştim 15 inde, normalde 9+4 tü ama 7+1 de kalbi durmuş yavrumun. 15 sabahında çok az kanamam vardı leke şeklinde, hastaneye gidene kadar daha da arttı ve adet sancısı gibi ağrılarım başladı. Doktor kürtaj yapalım istersen dedi ama kanamam başladığı için biraz beklemek istedim, akşam eve gelince sağ tarafımdan bir şey koptu sanki, pede düştü kese içinde yavrum, kesesi bozulmamış ama 7 haftada kalmış gelişimi. Şuan hâlâ kanama ağrı devam ediyor, 21 inde kontrole gideceğim inşallah
Kızlar selam , 2 gündür zorla 1.5 litre su içiyorum bu içebildiğim max su .yeterli olmaz mı ya .internette 3- 3.5 yazıyor ben o suyu hayatta içemem
1 bardak bile içmiyordun, buna şükürKızlar selam , 2 gündür zorla 1.5 litre su içiyorum bu içebildiğim max su .yeterli olmaz mı ya .internette 3- 3.5 yazıyor ben o suyu hayatta içemem
Canım ben de senin gibiyim aynısı ve çalışıyorum,kızım da var tansiyonumu iki kere ölçtürdüm düşük hiç gücüm yok sıfır halim yok kalkmaya yani öyle bugün bir güç kalktı. Evin işleri vardı hallettim ama inanki eski enerjim 0 üstelik bir kızım var o da 3 yaşında bu durumlar geçicidir umarım ve ben 4 kilo verdim. Mide bulantım çok kötüydüHep uyuyorum, hep yatıyorum, aynaya bakmaya gücüm yok, saçım başım dağıldı, yani anlamıyorum, bugün 1 kilo daha verdiğimi görüp sinir krizine girip çok ağladım, sürekli kilo veriyorum, bir insanın iştahı sıfır olabilir mi ya, tuzlu ayran ben çok seviyorum, zorla kefir içtim bugün, canım ne alakaysa sosis çekti, yedim 2 tane( en azından canım bir şey çekti diye sevinip eşim yaptı, normalde asla pişirmez), tansiyonum benim de düşük
Buraya da hiç girip bakamıyorum kızlar gerçekten
Canım geçecek inşallah, 5. Aydan sonra daha rahat olcak her şey daha güzel olcak, bu arada kilo vermen ağlanacak bir şey değil bence gayette güzel bir şey çünkü o kilolar sana 6. Aydan sonra geri dönecekHep uyuyorum, hep yatıyorum, aynaya bakmaya gücüm yok, saçım başım dağıldı, yani anlamıyorum, bugün 1 kilo daha verdiğimi görüp sinir krizine girip çok ağladım, sürekli kilo veriyorum, bir insanın iştahı sıfır olabilir mi ya, tuzlu ayran ben çok seviyorum, zorla kefir içtim bugün, canım ne alakaysa sosis çekti, yedim 2 tane( en azından canım bir şey çekti diye sevinip eşim yaptı, normalde asla pişirmez), tansiyonum benim de düşük
kız aynı şekilim ama sen baya kilo veriyorsun olsum yapcak bişey yok ilk aylar böyle canımHep uyuyorum, hep yatıyorum, aynaya bakmaya gücüm yok, saçım başım dağıldı, yani anlamıyorum, bugün 1 kilo daha verdiğimi görüp sinir krizine girip çok ağladım, sürekli kilo veriyorum, bir insanın iştahı sıfır olabilir mi ya, tuzlu ayran ben çok seviyorum, zorla kefir içtim bugün, canım ne alakaysa sosis çekti, yedim 2 tane( en azından canım bir şey çekti diye sevinip eşim yaptı, normalde asla pişirmez), tansiyonum benim de düşük
Çok çok teşekkür ederim canım, söylediklerin şifa gibi geldi sankiÇok üzüldüm, seni çok iyi anlayabiliyorum, ben de aynı süreçlerden geçtim, kürtaj olmuştum, lohusasın ama tuhaf bir lohusalık, Allah sabır versin, ben hemen ayağa kalkmıştım, kürtajdan sonra, güçlü durmuştum( fırtınasını içinde koparmayı başarabilen kadınlardan biri de benim), güzel anne nihayetinde gebe kalabiliyorsun, üzüleceksin, sana üzülme diyemem ama çabuk kalk ayağa, Allah yeniden sağlıklısını nasip eylesin inşallah, kalbim ve dualarım seninle, kaybın için çok üzgünüm
Canım ben de senin gibiyim aynısı ve çalışıyorum,kızım da var tansiyonumu iki kere ölçtürdüm düşük hiç gücüm yok sıfır halim yok kalkmaya yani öyle bugün bir güç kalktı. Evin işleri vardı hallettim ama inanki eski enerjim 0 üstelik bir kızım var o da 3 yaşında bu durumlar geçicidir umarım ve ben 4 kilo verdim. Mide bulantım çok kötüydü
Canım geçecek inşallah, 5. Aydan sonra daha rahat olcak her şey daha güzel olcak, bu arada kilo vermen ağlanacak bir şey değil bence gayette güzel bir şey çünkü o kilolar sana 6. Aydan sonra geri dönecekoğlumda ben öyle sürekli yatıyordum uyuyordum hatta bir keresinde eve misafir bile kabul etmemiştim uyumak için şimdi ise sürekli hareket halinde.olmaktan o kadar yoruluyorumki keşke yatabilsem, sabah 11 den beri ayaktayız oglumla misafirlerim vardı ve yeni gittiler şimdi oğlumu uyuttum evi toparlayacağim yani bende gebelik nasıl geçiyor anlamıyorum sadece bazen yorgunluktan kalçama sancı giriyir ağırı giriyor
kız aynı şekilim ama sen baya kilo veriyorsun olsum yapcak bişey yok ilk aylar böyle canımbende 2 kilo vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?