- 16 Eylül 2024
- 5.615
- 5.005
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.081
Rica ederim ne demekYorumlarınız için çok teşekkür ederim, içimi rahatlattı gerçekten.Ben de deneyimimi mutlaka sizinle paylaşırım. Sizin için de
umarım her şey yolunda giderGüzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim
Ben gece yan yatinca uykudan uyaniyorum genelde rahatsizlik hissediyorum. Gündüz de genelde sırtüstü yatiyorum gece deGece istediğin gibi yatabilirsin bu söylediğim gündüz geçerli dedi. Bebek soldan beslendiği için bende çok şaşımıştım
Başınız sağolsun gecmis olsunannabelica ... Canım bebeğimi kaybettim...
Vardır bir bildiği diyelim ama ağrı ve kramplar varken bana pek anlamlı gelmedi. D vit eksikliği de halsizlik vs yapıyor, bağışıklık daha düşük oluyor falan. Siz de bol bol güneşe çıkın mademBenim de eksik ama doktorum ilk 3 ay sadece folik asit dedi. Magnezyumum çok düşüktü kramplarım da vardı ona ragmen magnezyum da vermedi
Canım Rabbim en afiyetli zamanda en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah.annabelica ... Canım bebeğimi kaybettim...
Kızlar Allahın izniyle hiç bir şey olmaz. 3.49 la euthrox 25 mg baslattı dr. 1 ay sonra 0.61 e düstü. Dr ilacı kesmedı tamaen kesersem tekrsr çıkar dedi ve günlük yarıma düşürdü. Bu deger bebek için cok onemlıymıs ve gebelik sonuna kadar kullanacakmısım endiselenmeyelim vardır dr ların bildigiMerhaba geçmiş olsun benim bilgimde şu yönde eğer ki değerler artarsa ilaç dozu da o kadar artıyor.
Benimde şuan t4 2.24
T3 6
TSH ise 0.02 çıktı ne yapacağımı bilmiyorum umarım biran önce düzelir bu sonuçlar
Ay bende göçmeni m sapsarıyım ve gobegımın ust kısmı tuylendi şaka gibiTessekurler dostumben iyice erkege döndüm ama çene tarafım çok kıllandı hiç bu kadar olmazdı ve sivilce çıktı sadece çenede bogazda var mı benim gibi olan
Valla canım genetik testi yaptıralı yil oldu inanki hatırlamıyorum ama bı onceki gebeliğim de bende sadece 4binlik kullanmıştım yeterli gelmemişti bebeğimi kaybetmistim ama doktor sadece bunu kullan dediyse sana yeterli olur şifa olsun inşaallahYaa öylemi bende lekelenme olunca coraspini biraktırdılar tekrar mı başlamak gerekiyor mu acaba ben 4000lik kullaniyor sizin hangi genlerinizde yatkinlik vardi
O zaman bebek te sarı olurAy bende göçmeni m sapsarıyım ve gobegımın ust kısmı tuylendi şaka gibitövbe estağfurullah
Bende bugün öyle oldumKızlar inanılmaz kabus görmeye başladım yaşayan var mı neden boyle
Ben de bugün rüyamda erkek bebeğim olacağını öğreniyordumO zaman bebek te sarı olur
Bende bugün öyle oldum
Kısmet genelde tersi olur derler ama alakası yok bilinçaltı bişey bende seninkini erkek hissediyorumBen de bugün rüyamda erkek bebeğim olacağını öğreniyordum
Kiz benim bu aralar rüyalarım çıkıyorKısmet genelde tersi olur derler ama alakası yok bilinçaltı bişey bende seninkini erkek hissediyorumbaştan beri burdayız ikimiz
Selam canım, hayır hamilelikten değildi iş yoğunluğundan yetememekten bunalmıştım çok korktum acile gittim çok şükür sorunumuz yoktu, evet sanırım bebeğim uyardı beniSelam canım zorluk hamilelikten dolayı mı yoksa başka özel durumların mı oldu üzdün kendini bu kadar ? Bebeğin sinyal vermiş üzme beni diye hiç bir şey onlardan önemli değil üzme kendini bir daha bu kadar
6. Haftamda olmuştu canım ama daha sonra yaşamadım hiç duphaston vermişti doktor devam ettiriyo bırakma dedi bi 10 gün daha kullanıcazOlabilir canım ilaç kullanıyor musun ? İlk defa mı oldu lekelenme
Selam canım, ikisini banada yazdı doktorum bende senin gibiyim onzyd aldım ama kullanmadım hiç çok fazla kusma olursa al yoksa almıycaksın dedi günde birkaç kere oluyo benim prilam alıyorum ama işe yaramıyo gibi bendeSelam kızlar , 7+4 teyim ve inanılmaz mide bulantısı ve sanki tansiyonum düşüyormuş gibi bir hissiyatım var 2 haftadır bu şekilde. Doktorum Prılam Dr ve Onzyd 4mg yazdı. Aranızda kullanan var mı
Amin canım inşallahCanım çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah yine burada tekrardan hamile oldugunu duyarız çok geçmişolsun
Amin canım inşallahBaşınız sağolsun gecmis olsuninşallah sağlıkla yeniden bebek haberlerinizi alırsınız
Amin canım inşallah. Rutin kontrole gitmiştim 15 inde, normalde 9+4 tü ama 7+1 de kalbi durmuş yavrumun. 15 sabahında çok az kanamam vardı leke şeklinde, hastaneye gidene kadar daha da arttı ve adet sancısı gibi ağrılarım başladı. Doktor kürtaj yapalım istersen dedi ama kanamam başladığı için biraz beklemek istedim, akşam eve gelince sağ tarafımdan bir şey koptu sanki, pede düştü kese içinde yavrum, kesesi bozulmamış ama 7 haftada kalmış gelişimi. Şuan hâlâ kanama ağrı devam ediyor, 21 inde kontrole gideceğim inşallahCanım Rabbim en afiyetli zamanda en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah.nasıl öğrendin canım kanaman mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?