Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Rica ederim ne demek geri dönüşlerinizi güzel haberlerinizi bekliyorum
Çok teşekkür ediyorum amiiinn inşallah saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi inşallah

Gece istediğin gibi yatabilirsin bu söylediğim gündüz geçerli dedi. Bebek soldan beslendiği için bende çok şaşımıştım
Ben gece yan yatinca uykudan uyaniyorum genelde rahatsizlik hissediyorum. Gündüz de genelde sırtüstü yatiyorum gece de sağa yatilmasi iyi degil diye biliyorum ben sadece sağ taraftaymis galiba ana damar beslendigi bebisimizin O sebeple.

Benim de eksik ama doktorum ilk 3 ay sadece folik asit dedi. Magnezyumum çok düşüktü kramplarım da vardı ona ragmen magnezyum da vermedi
Vardır bir bildiği diyelim ama ağrı ve kramplar varken bana pek anlamlı gelmedi. D vit eksikliği de halsizlik vs yapıyor, bağışıklık daha düşük oluyor falan. Siz de bol bol güneşe çıkın madem

Kızlar Allahın izniyle hiç bir şey olmaz. 3.49 la euthrox 25 mg baslattı dr. 1 ay sonra 0.61 e düstü. Dr ilacı kesmedı tamaen kesersem tekrsr çıkar dedi ve günlük yarıma düşürdü. Bu deger bebek için cok onemlıymıs ve gebelik sonuna kadar kullanacakmısım endiselenmeyelim vardır dr ların bildigi

Tessekurler dostum ben iyice erkege döndüm ama çene tarafım çok kıllandı hiç bu kadar olmazdı ve sivilce çıktı sadece çenede bogazda var mı benim gibi olan
Ay bende göçmeni m sapsarıyım ve gobegımın ust kısmı tuylendi şaka gibi tövbe estağfurullah

Selam kızlar , 7+4 teyim ve inanılmaz mide bulantısı ve sanki tansiyonum düşüyormuş gibi bir hissiyatım var 2 haftadır bu şekilde. Doktorum Prılam Dr ve Onzyd 4mg yazdı. Aranızda kullanan var mı

Yaa öylemi bende lekelenme olunca coraspini biraktırdılar tekrar mı başlamak gerekiyor mu acaba ben 4000lik kullaniyor sizin hangi genlerinizde yatkinlik vardi
Valla canım genetik testi yaptıralı yil oldu inanki hatırlamıyorum ama bı onceki gebeliğim de bende sadece 4binlik kullanmıştım yeterli gelmemişti bebeğimi kaybetmistim ama doktor sadece bunu kullan dediyse sana yeterli olur şifa olsun inşaallah

Kısmet genelde tersi olur derler ama alakası yok bilinçaltı bişey bende seninkini erkek hissediyorum baştan beri burdayız ikimiz
Kiz benim bu aralar rüyalarım çıkıyor inşaallah sağlıkla gelsin bebişler de gerisi hiç önemli değil sen ne hissediyorsun belirtiler ne durumda

Selam canım, hayır hamilelikten değildi iş yoğunluğundan yetememekten bunalmıştım çok korktum acile gittim çok şükür sorunumuz yoktu, evet sanırım bebeğim uyardı beni

Selam kızlar , 7+4 teyim ve inanılmaz mide bulantısı ve sanki tansiyonum düşüyormuş gibi bir hissiyatım var 2 haftadır bu şekilde. Doktorum Prılam Dr ve Onzyd 4mg yazdı. Aranızda kullanan var mı
Selam canım, ikisini banada yazdı doktorum bende senin gibiyim onzyd aldım ama kullanmadım hiç çok fazla kusma olursa al yoksa almıycaksın dedi günde birkaç kere oluyo benim prilam alıyorum ama işe yaramıyo gibi bende

Canım Rabbim en afiyetli zamanda en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah. nasıl öğrendin canım kanaman mı oldu
Amin canım inşallah. Rutin kontrole gitmiştim 15 inde, normalde 9+4 tü ama 7+1 de kalbi durmuş yavrumun. 15 sabahında çok az kanamam vardı leke şeklinde, hastaneye gidene kadar daha da arttı ve adet sancısı gibi ağrılarım başladı. Doktor kürtaj yapalım istersen dedi ama kanamam başladığı için biraz beklemek istedim, akşam eve gelince sağ tarafımdan bir şey koptu sanki, pede düştü kese içinde yavrum, kesesi bozulmamış ama 7 haftada kalmış gelişimi. Şuan hâlâ kanama ağrı devam ediyor, 21 inde kontrole gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…