Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Benim cennette bir meleğim var, 1 ay öptüm, kokladım, toprağa verdim, eşim tabutunu taşırken o kadar dik duruyordu ki, arkadaşlarımız onun o dik duruşuna gıpta etmiştiler, biz de öyle, çok zor, evladının selasını duyan bir anneyim ben, o gün eşim defnettikten sonra, ellerine sarılmıştım, yüzümde yaş olduğu için yüzüm çamur olmuştu, toprağıyla, yavrumun toprağını yüzüme sürmüştüm, gözyaşım bitti, yavrum geri gelmedi ama o yüzden hayata dönmek zorundasın, bizler özel anneleriz, lütfen çok ağla, çok üzül ama ayağa kalk Kalbim seninle...

Kızlar ciddi anlamda halsizim birkaç gündür o kadar keyfim yok ki hiçbir şey yapasım yok gören depresyonda sanır. Ağzımda da çok acı buruk bi tat var sanki gripmişim gibi ama grip değilim. Normal mi bu durum ? Geçtiğimiz haftalarda çok iyiydim birden böyle oldu anlayamadım. Hamilelikten mi bu ? Ben doğru düzgün belirtim olmayınca hep öyle gidecek sandım ne güzel rahat hamilelik geçireceğim heralde diyordum.

Arkadaşlar merhabalar,

Geçen gün yazmıştım. Bugün bir şey danışmak istiyorum. 9 haftalık hamileyim. En son Folic asitim bitmişti doktor eczanede alabilirsiniz sorun yok dedi. Bende Folicus kullanıyordum. O gün eczanede yokmuş bende önerdiğini başka bir markada olur dedim. Çünkü 1 ay daha kullanacağım. Bana Folbiol diye bir marka verdi. Ancak bir tuhaflık hissediyorum. Zaten midem çok feci, hayat kalitem yerlerdeydi ama bu ilacı içince mide bulantım artıyor. Olduğumdan çok daha kötü oluyorum. Bu ilacı kullanıp bunları yaşayan var mı? Eczane devletin önerdiği ilaç denilince bir duraksadım ama almış bulundum.

Ahhh içimi yaktınız Rabbim ferahlık versin kalplerimize, cennette bizi bekliyor olacak yavrularımız

iyi yapmıssın canım evde kal az dinlen bişey yiyemesende uzan az ekşi meyve tüket o bile iyi gelio bılantıyı alıyor en azından

Canım bana da doktorum aynısını söyledi peynir yoğurt bunları pastörize al dedi. Çiğ sütten insana geçen brusella(hayvan hastalığı ) geçme ihtimali yüksekmiş bu da düşüğe sebep oluyormuş o yüzden uyarıyorlar. Kendin yaparsan yoğurdu uzun süre kaynat.

Yaklaşık 3 aydır bende kullanıyorum folbiol bi yan etkisi yok canım. Yani bende bi etki yaratmadı

Yaklaşık 3 aydır bende kullanıyorum folbiol bi yan etkisi yok canım. Yani bende bi etki yaratmadı
Mg olarak yüksek, yarım kullanın felan diyenler olmuş ama emin olamadım. Doktoruma da ulaşamadım. Danışıcam inşallah ama cidden kötü hissettiriyor Folicus da bunu yaşamamıştım. Kendimi takip ediyorum ilacı içtikten yaklaşık 1 saat sonra kötü olmaya başlıyorum. Bir gün denemek için içmedim bir sıkıntım olmadı. Ben en iyisi görüşüp değiştireyim. Belki bana etki etmiştir.

Jersey ya da normal fark etmez pastörize şişe sütler var denedin mi? Hatta istersen organikleri de var Orvital’in falan. Çiğ süt riskli evet, kaynatınca da besin değeri düşüyor ama ben şu an çiğ sütten yapıyorum. Hazır yediğim de oluyor. Çok takılmıyorum ama oğluma ek gıdaya başlarken dediğim şişe pastörize sütlerden yapıyordum.

Gebelikten önce folbiol kullanıyorduk, gebelik başlayınca dozun düşmesi lazım, eğer özel bir durumunuz yoksa. Folbiol 5 mg, gebelikte kullanılan 400 mcg (mikrogram)

Prilam etki etmiyorsa başka ilaç veriyorlarmış, sordun mu hiç doktora? Bu şekilde hayat kaliten çok düşmüş. Hoş benimki de iyi sayılmaz ama ilaçla ayaktayım.

Bu arada yattıkça yatasım geliyor benim de, kafamı kaldıramıyorum, iyice halsizleşiyorum. Kendimi zorlayıp dışarı çıkarsam iyiyim ama, gören numara yaptığımı sanır evde de kendimi zorlayıp iş güç yaptığım zaman daha iyi hissediyorum. Mümkünse evde durmayın, eşinle çıkın yürüyüş yapın bir şeyler için, bebek eşyası bakın. Hareket iyi gelecektir.

Ah bu yazdıkların yüreğimi dağladı, ağlattı beni. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın

Gebelikte ağız tadı değişiyor normaldir diye düşünüyorum. Ablam ağzımda metal tadı oluyor diyordu, hamile olduğunu ordan anlıyormuş.

Gebelikten önce folbiol kullanıyorduk, gebelik başlayınca dozun düşmesi lazım, eğer özel bir durumunuz yoksa. Folbiol 5 mg, gebelikte kullanılan 400 mcg (mikrogram)
Evet folibolun mg yüksek o hapla ilgili ben çok şeyler duydum bence kullanmayın çünkü folik asitin fazlası da zarar, hala eczanelerin bu hapı vermesine şaşırıyorum yani, ben ocean marka kullanıyorum kendi doktorum başka vermişti ama piyasada çok çeşidi var oğlumda cok araştırdım buna karar vermiştim içeriği temiz ve doğal öneririm

Arkadaşın daha önce kullandığına baktım, onda da düşük miktar var. Nasıl muadil olarak folbiol verilmiş ben de anlamadım. Sanırım çalışanlar olaya çok hakim değil, eczacının verdiğini düşünmüyorum. I Ilce28 canım doktora ulaşamadıysan onu kullanma istersen, başka eczaneden kendi kullandığını al yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…