Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Allahım bir dahaki hamileliğini sağlıcakla gecirmeni nasip etsin bol su tuketmeye devam et canım bide tavsiyem altın otu kaynat iç rahmi temizliyor

Çok üzüldüm canım kaybın için

Doktora ben kese sağdamı soldamı diye sormuştum doktor öyle birşey yok zaten rahim 4- 5 cm Lik bir organ. Bebek tam ortada olur dedi
Ama ultrasonu tutarken ne tarafta tutunca görünüyor bende mesela sağa tutunca keseyi ve bebeği görüyordu

İnşallah amin canım. Soğan suyu içiyorum sürekli
Ben bütün dusuklerim kendim evde yaptım ve hep altın otu ictm hiç kalıntı kalmıyordu rahimde. Yorma kendni sakın şu an lohusa sayiliyorsun iş yapma kanama bitene kdar dinlen Allah'ın izniyle bı dahakinde daha güzel geçer gebeliğin geçmiş olsun canım

Allah razı olsun canım benim inşallah iyi olacak her şey

Kızlar merhaba 2 Mayıs'ta doktora gittim 7+2 de kalp atışını duyduk doktor 5 hafta sonra gel dedi şuan 9+3 teyiz sizce de 5 hafta çok uzun bir süre değil mi

Kızlar merhaba 2 Mayıs'ta doktora gittim 7+2 de kalp atışını duyduk doktor 5 hafta sonra gel dedi şuan 9+3 teyiz sizce de 5 hafta çok uzun bir süre değil mi
Bana da aynısını dedi ama sonrasında iki kere daha gittim hatta haftaya yeniden gitmeyi düşünüyorum sen de istediğin zaman gidip görebilirsin canım benim

Kizlar nasil yogurt yiyorsunuz ?
Ben normalde yakınımda iyi bir süt markasi var ciftlikten getiriyorlar ordan aliyordum ama arastirdim biraz normal pastörize sütten yogurt yiyin diyorlar hamilelere. Geçen yaptım onu da normal paket sütten tadını pek sevmedim. Jersey alsam diyorum aslında. O da yasak mi acaba. Sizler nasil yogurt tuketiyorsunuz

Tamam inşallah kullanacağım canım Allah razı olsun. Kanama kaç gün sürdü ve beta ne zaman sıfırlandı. Sizin düşükler bebek kaç haftalıkken olmuştu

Canım benim marketten aldığım 3lt Jersey süt üzerinde pastörize olduğu yazıyor ve onunla yoğurt yapıyorum. İçindekiler kısmında yazıyor. Yine de 15-20dk kaynatıyorum ama. Yani Jersey sütlerin de pastörize olanı var marketlerde
Ne yaptın gittin mi bugün doktora canım?

Bende daha önce çiftlik süt alıyordum ama artık pastörize günlük süt alıyorum ondan yapıyorum bimde var mavi şişe birde altın süt diye geçiyor ikisini karıştırıp yapıyorım çok güzel oluyor.

Tamam inşallah kullanacağım canım Allah razı olsun. Kanama kaç gün sürdü ve beta ne zaman sıfırlandı. Sizin düşükler bebek kaç haftalıkken olmuştu
Merhaba başınız sağolsun çok üzüldüm ama vardır bundan da bir hikmet,sürecinizi olması gerektiği şekilde tamamlayıp yeni gebelik haberinizle bize müjdeyi verin inşallah

KızLar ya ben halsizim yorgunum diyorum ya o herhalde tansiyon düşüklüğündenmiş ölçmedim aletim yok ama tuzlu ayran içtim gözüm açıldı 20 dkkaya. Şimdi tansiyon aleti aldıkta arttık düzenli takip etcem benim gibi halsiz hissedenler varsa ayran içip bi denesinler iyi gelip gelmediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…