Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145

Hayatta hep olumlu şeyler söylemeyi severim, kelimelerin enerjisine inanıyorum, şu süreçte onu da kaybettim, bazen diyorum buraya mesela sürekli yazıyorum, olumsuz şeyler, acaba burada olan arkadaşlarımın ruhu kararıyor mudur? Bu da beni endişelendiriyor, hiç sevmem sürekli negatif cümleler kurmaya, hayat enerjisi olan insanlara da kötü enerji gönderiyorum, hamilelikte her şey kafama takılıyor gel bir de buna yan şimdi 🥲🤦‍♀️🥹 İnanıyorum bir gün gelip, kızlarrr bugün çok iyiyim, gezmeye gittim, şunu aldım, bunu yedim, çok lezzetliydi diye de paylaşacağım şeyler olacak 🥰

Hayatta hep olumlu şeyler söylemeyi severim, kelimelerin enerjisine inanıyorum, şu süreçte onu da kaybettim, bazen diyorum buraya mesela sürekli yazıyorum, olumsuz şeyler, acaba burada olan arkadaşlarımın ruhu kararıyor mudur? Bu da beni endişelendiriyor, hiç sevmem sürekli negatif cümleler kurmaya, hayat enerjisi olan insanlara da kötü enerji gönderiyorum, hamilelikte her şey kafama takılıyor gel bir de buna yan şimdi 🥲🤦‍♀️🥹 İnanıyorum bir gün gelip, kızlarrr bugün çok iyiyim, gezmeye gittim, şunu aldım, bunu yedim, çok lezzetliydi diye de paylaşacağım şeyler olacak 🥰
Ne kadar hassas birisin :KK74: sen birde bunlara takılıp üzme kendini bu da bir süreç ve gececek bir can oluşuyor kolay mı ama az kaldı dediklerinin hepsi olacak merak etme canım 🥰

Günaydın kızlar, ben de karinda agrilar başladı önceden bıçak saplanır gibiydi şimdi kramp gibi bıçak böyle boylu boyunca keser gibi internetten baktım normal diyor rahim genişlemesinden olur diyor insallah öyle bir şeydir, cumartesi fetal için kan verdim güzel sonuçlar çıkar umarım 🙏 🥰sizlerde durumlar nasıl gidiyor
Günaydın canım🥰 Dünden beri benimde belim,karnıma değişik ağrılar girip çıkıyor.Miğde yanmasını zaten var akşam 9 da uyumuşum hep yorgun uykusuz gibiyim bu hafta daha hissettirdi kendini😊.Umarım bi sıkıntı yoktur kızımdan sonra çok ara verdiğim için unutmuşum herşeyi 🤭

Günaydın canım🥰 Dünden beri benimde belim,karnıma değişik ağrılar girip çıkıyor.Miğde yanmasını zaten var akşam 9 da uyumuşum hep yorgun uykusuz gibiyim bu hafta daha hissettirdi kendini😊.Umarım bi sıkıntı yoktur kızımdan sonra çok ara verdiğim için unutmuşum herşey
uyku çok garip gerçekten bebek gibi aniden uykuya dalıyorum 😄 deneyimli annesin yine de masallah 🥹

Günaydın kızlar, ben de karinda agrilar başladı önceden bıçak saplanır gibiydi şimdi kramp gibi bıçak böyle boylu boyunca keser gibi internetten baktım normal diyor rahim genişlemesinden olur diyor insallah öyle bir şeydir, cumartesi fetal için kan verdim güzel sonuçlar çıkar umarım 🙏 🥰sizlerde durumlar nasıl gidiyor
Hangi firmaya verdin canım

Hayatta her şey olumlu ilerlemiyor ki canım bazen hastalanırız enerjimiz olmaz hatta depresif bile olabiliriz hepsi normal bence. Hiç öyle düşünme kimseyi kötü etkilemiyorsun aksine her şey çok pozitif, iyi gibi gösterildiği zaman yanlış. Çünkü bu sefer ben niye bunları yapamıyorum diye düşünüp insana eksiklik hissettiriyor en güzeli olduğu gibi yaşayıp her şeyi paylaşabilmek. İnşallah en kısa sürede eski enerjine kavuşursun canım ama şu an kendini bunları yaşadığın için de suçlama 🥰

Rennie şurup var canım elimde ondan bir ölçek alıyorum bazen yemeklerden sonra ama öyle aman aman bir rahatlama olmuyor. Doktoruma soracağım bakalım. Gerçekten keyif kaçırıyor mide rahatsızlığı. Ki ben yemek yemeyi aşırı seviyorum. Büyük bi boşluğa düştüm böyle 🤣🤣
Rennie den başka bir şey vereceğini sanmıyorum ama bir sor bakalım. Sabredelim 12-13 haftadan sonra kurtuluruz mide şikayetlerinden 🥹 yemek yemeyi ben de çok severim başlı başına bir aktivite benim için 😅

Günaydınnn
Kontrol neydi nasıl bir şeydi 🤪 hâla daha çok var gitmeme allahtan arada devlet hastanesinde kaçamak yapmışım 🤣
Benim de 10 hazirana randevu verdi ama 29 mayısa devletten kaçamak randevusu aldım aynı şekilde 😂 tarama ve kan testlerini devlette yaptıracağım diye ordan da bi doktor bulayım dedim

Benim de 2. Regl dönemim geldi regl sancılarım var o yüzden normaldir diye düşünüyorum. İnşallah çok güzel çıkar sonuçların 🥰 ne zaman belli oluyor ?

Hangi firmaya verdin canım
Merhaba kızlar benim kafama bu fetal dna ile alakalı bir şey takılıyor ya .şimdi bu fetal dna trizomi -down vs bir çok genetik hata kaynaklı hastalıklara bakılıyor değil mi ? Peki bu hastalıklar zaten çok fazla organ anomalilerini içeren hastalıklar oluyor .Bu durum zaten 12.haftada bebeğin detaylı organ gelişimi incelenmesi sonucu şüphelenilecek ve teşhis konulması için genetik teste gidilmesi önerilebilecek bir durumken ultrasonda herşeyi normal gelişim gösteren bir bebeğe yapılması neden öneriliyor ya da neden yapılıyor bunu merak ediyorum açıkçası ?

Benim de 2. Regl dönemim geldi regl sancılarım var o yüzden normaldir diye düşünüyorum. İnşallah çok güzel çıkar sonuçların 🥰 ne zaman belli oluyor ?
Canim sende mi regl donemleri geldiginde agri çekiyorsun. Bana da oluyor o.

Merhaba kızlar benim kafama bu fetal dna ile alakalı bir şey takılıyor ya .şimdi bu fetal dna trizomi -down vs bir çok genetik hata kaynaklı hastalıklara bakılıyor değil mi ? Peki bu hastalıklar zaten çok fazla organ anomalilerini içeren hastalıklar oluyor .Bu durum zaten 12.haftada bebeğin detaylı organ gelişimi incelenmesi sonucu şüphelenilecek ve teşhis konulması için genetik teste gidilmesi önerilebilecek bir durumken ultrasonda herşeyi normal gelişim gösteren bir bebeğe yapılması neden öneriliyor ya da neden yapılıyor bunu merak ediyorum açıkçası ?
Aslinda dogru bir bakış açısı. Dedigin gibi 12.haftadaki detayli usg sonrasi dr önerirse yaptircam bende öyle karar verdim kendi kendime.

Yaa hadi hayirlisi olsun canim hangi firmaya verdin ne kadar ödediniz. Insallah saglikli sonuclar alırsın.

Aslinda dogru bir bakış açısı. Dedigin gibi 12.haftadaki detayli usg sonrasi dr önerirse yaptircam bende öyle karar verdim kendi kendime.
Ben de öyle canım aksi halde yaptırmayacağım .zaten bizim 2 anomalili bebek öykümüz var o bulgular bakılacak 12.haftada Allah’ın izniyle her şey yolunda olursa gerek görmüyorum .

Back
X