- 16 Aralık 2016
- 3.427
- 3.579
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.401
Malesef oluyoGün boyu mide bulantısımı olur
Canim bence iyi yaaa. Diyetle bu seviyeler güzel bence. İnsülin baslasa da düşük doz verir sanki. Olsun diyetimizi yine yapariz ama su an hepten yemiyoruz resmen. Ben oyleyim en azindan seni bilmiyorum da. Yemek saatlerimde ne yiyorsam o. Onun disinda max 10 adet badem yine 15 20 adet kurudut veya yaban mersini 5 10 tane. Bunlar da aclik durumlarina care olsun diye sırf. Ve hepsini degil ya birini ya ikisininyiyorum. Daha napayim. Gecen hafta acikinca kurabiye yiyordum canim cekti diye
İnsan onu görünce çok değişik oluyor dimi11 hafta 3 günlük bugunhepsine masalah bebeklerimizin
ya yuzuk donuk gibiydi hareketlerinden oyle anladık ama bi ara arkasını da dondu , takiliyo kafasına gore
evet insallah hepsi vaktinde saglikla gelir kucaklarımızabu goruntuleri de en yakin arkadaşlarıma bile atmiyorum ama sizle paylaşmak hepimize iyi gelir diye attım, hepimiz ayni yoldayız
Canım hep gittiğim doktor makine aynı 11+6 bugün ama normalde 11+0 olması gerekiyordu bende normalde bana çekmiş uzun boylu diyordum ama senin bebisi görünce sıkıntıya girdim bı sorun olsa doktor söylerdi dimi yani söylerdi bence neyse haftaya nipt sonucu çıkınca yine gidecem yine bakarız inşaallahoy masallah, seninki kac haftalık ? makineden makineye gore değişiyor olabilir, bana bugun kullandıkları görüntü kalitesi acısından iyi degildi. bunu da esim ekrandan kendisi video çekmiş ben oradan ekran görüntüsü aldim falan o yuzden fark gormussundur belki merak etme onlar yerlerinde mutlu
yaaa eriyorum grubumuzum erkeğiiisaglikla gelsinler insallah öğrenince haber et bizi , grubumuzun erkeki iste burada hepinize selami var bugünden
Eki Görüntüle 3594248
İdrarda kan enfeksiyon anlamına geliyordu sanırım. Doktorun ilaç verir hemen duzelirsin canım endişe etme. Ama kolestaz konusunu bilmiyorum hiç. Daha önce duymamıştım. Seni üzmemek icin sormadım da. Doktoruna ne zaman göstereceksin sonuçlarınıKızlar, kan sonuçlarım çıktı, yine düşündüğüm gibi ALT değerim 35 sınır, 36 geldi, billurubin değerim yüksek işte biraz, kolestaz dolayısıyla korkuyorum, inşallah süreci kolay geçiririz, bir de idrarın da kan görülmüş, pozitif diyor, böyle olan oldu mu hiç
Bebeğin senden besleniyor canım hiç merak etmeKızlar ben çoğu zaman bir şey yiyemiyorum. Midem bulanıyor canım bir şey istemiyor. Özellikle yemekleri kendim yaptıysam asla yiyemiyorum kokudan. Sizce bebeğim gelişimi etkilenir mi? Yoksa benim depolarımdan mı beslenir suan 8+3üm
Geçmiş olsun canım umarım test sonucun güzel gelir heyecanla bekliyoruz mutlaka yaz hemenGüzel gebişlerrr umarım hepiniz iyisinizdirben 1-2 haftadır pek giremedim ama yazdıklarınızı komple okuyorum meraktan hamilelikten önce migrenim vardı ve 10. Haftadan sonra baş ağrıları artıyormuş sağolsun bana da çok güzel gösterdi kendini migren. Baş ağrısı olanları bilgilendireyim kullanabileceğiniz ilaçlar sadece parol ve endol fitil miş tabi siz yine de kendi doktorunuza danışın.
Henüz cinsiyet öğrenen yok sanırım artık gelsin şu cinsiyetler yaaa çok heyecanlııben fetal dna yaptırdım geçen hafta o yüzden inşallah bu hafta öğreneceğim
Kızlar tablomuza herşeyi yazıyorum ben öğrenir öğrenmez. Arada ilk sayfaya bakabilirsiniz kim ne yapmış diyeyanlış hatırlamıyorsam geçenlerde biri öğrenmişti cinsiyetini ilk erkek olarak açılmıştı cinsiyet kapısı :) ikincisi olcak sanırım sizinki ama çok heyecanlı yaa :) çin takvimine falan bakmışmıydınız ne çıkıyordu
Maşallah canim 11. Haftada nasıl öğrendiniz cinsiyeti maşallah erken göstermiş o yüzden soruyorumsaglikla gelsinler insallah öğrenince haber et bizi , grubumuzun erkeki iste burada hepinize selami var bugünden
Eki Görüntüle 3594248
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım umarım test sonucun güzel gelir heyecanla bekliyoruz mutlaka yaz hemen
Aferin doktora aslında tam tersini söylerler12+2 bugün:) Rus takvimi ne, kan yenileme ne ben bilmiyorum onları:)) nasıl bakılıyormuş:) İnşallah seninki de kızdırbi doktordan dinlemiştim diyor ki vücudunda başka bir cinsiyet olursa farkı anlarsın, kız bebekse seninle aynı olacağı için etkileri çok olmaz ama erkekse başka bir cinsiyet ve sende olmayan hormonlar artacağı için etkiler fazla olur demişti bana çok mantıklı geldi, buna göre hamilelik belirtileri az olanlar kız:) senin nasıl belirtilerin?
Her doktorun başka başka teorileri var tabikiAferin doktora aslında tam tersini söylerlereskiler hep bulantı sivilce saç dökülmesi yuvarlak göbek olunca hepsini kıza bağlamışlar. Niye çünkü kız bebek istenmiyormuş oysaki alakası yok yani. Ben kızımda o kadar guzellesmiştim ki cildim saçlarım ışıl ışıldı. Bana bu doktor da sallamış gibi geldi ama olsun bir de buradan cinsiyet tahmin edelim. Severiz bu teorileri
Canım bildiğim kadarıyla enfeksiyon ilaçtan daha tehlikeli gebelikte. Doktor zaten hamileyken kullanılabilecek bir ilaç vermiştir sana. Bence her konuda doktoru dinlemeliyiz. İçimize sinmezse başka doktordan görüş alınabilir ama yine de doktorun dediğinin dışına çıkmamak gerekir diye düşünüyorumKızlar Selam Normalde kontrolüm 23'ünde Fakat bugün Kasıklarım ağrıdığı için hastaneye gittim ve doktor idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyon olduğunu söyledi İlaç yazdı fakat ilaç kullanmak istemiyorum Benim gibi olup besinlerle veya içeceklerle bu durumdan Kurtulan Var mıdır doğal yöntemle
Yaşasın hoşgeldin canım ekliyorum hemenannabelica canım hastaneden çıktım beni de listeye ekler misin ben aralık annesi olucamı hissediyorum
Yaş 30 ilk çocuk sat 1 Nisan kese 5+0 kalp atışı 7+0 tahmini doğum tarihi 6 Ocak
Ya şükürler olsun cok mutlu oldum canım saglikla büyüsün kuzugeldim simdi kontrolden, cok sukur her sey yolunda kanama alanı da küçülmüş , bebeğin keyfi yerinde masallah. Onu gördükçe inanamıyorum icimde olduguna, cok guzel bi mucizedeyiz cok sukur
İyi yaptın canım hepimiz hamişiz sonuçta hepimizin birbirine duası da aynı. Burada nazar kötü göz olmaz11 hafta 3 günlük bugunhepsine masalah bebeklerimizin
ya yuzuk donuk gibiydi hareketlerinden oyle anladık ama bi ara arkasını da dondu , takiliyo kafasına gore
evet insallah hepsi vaktinde saglikla gelir kucaklarımızabu goruntuleri de en yakin arkadaşlarıma bile atmiyorum ama sizle paylaşmak hepimize iyi gelir diye attım, hepimiz ayni yoldayız
Ben bu teoriden hiç bişey anlamıyorum
10 haftalık oldu benim. Hala bulantı var ama daha katlanılir düzeye indi birkaç gündür. Senin de az kalmıştır inşallahGün boyu mide bulantısımı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?