Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canim bence iyi yaaa. Diyetle bu seviyeler güzel bence. İnsülin baslasa da düşük doz verir sanki. Olsun diyetimizi yine yapariz ama su an hepten yemiyoruz resmen. Ben oyleyim en azindan seni bilmiyorum da. Yemek saatlerimde ne yiyorsam o. Onun disinda max 10 adet badem yine 15 20 adet kurudut veya yaban mersini 5 10 tane. Bunlar da aclik durumlarina care olsun diye sırf. Ve hepsini degil ya birini ya ikisininyiyorum. Daha napayim. Gecen hafta acikinca kurabiye yiyordum canim cekti diye

İnsan onu görünce çok değişik oluyor dimi ben en son 10+2 de görmüştüm kollarını sallamıştı inanamamıştım:) mutluluğunu anlıyorum şuan senin kelebekler uçtu kalbinde

Canım hep gittiğim doktor makine aynı 11+6 bugün ama normalde 11+0 olması gerekiyordu bende normalde bana çekmiş uzun boylu diyordum ama senin bebisi görünce sıkıntıya girdim bı sorun olsa doktor söylerdi dimi yani söylerdi bence neyse haftaya nipt sonucu çıkınca yine gidecem yine bakarız inşaallah

İdrarda kan enfeksiyon anlamına geliyordu sanırım. Doktorun ilaç verir hemen duzelirsin canım endişe etme. Ama kolestaz konusunu bilmiyorum hiç. Daha önce duymamıştım. Seni üzmemek icin sormadım da. Doktoruna ne zaman göstereceksin sonuçlarını

Bebeğin senden besleniyor canım hiç merak etme

Geçmiş olsun canım umarım test sonucun güzel gelir heyecanla bekliyoruz mutlaka yaz hemen

Kızlar tablomuza herşeyi yazıyorum ben öğrenir öğrenmez. Arada ilk sayfaya bakabilirsiniz kim ne yapmış diye

Aferin doktora aslında tam tersini söylerler eskiler hep bulantı sivilce saç dökülmesi yuvarlak göbek olunca hepsini kıza bağlamışlar. Niye çünkü kız bebek istenmiyormuş oysaki alakası yok yani. Ben kızımda o kadar guzellesmiştim ki cildim saçlarım ışıl ışıldı. Bana bu doktor da sallamış gibi geldi ama olsun bir de buradan cinsiyet tahmin edelim. Severiz bu teorileri

Her doktorun başka başka teorileri var tabiki aynen benim annemin de hiç bulantısı felan olmamış ama kız doğurmuş:) geçen manavdan kavun alcaktım, adama, hamileyim canım çekti bana güzel bir tane seçebilir misin dedim, bakıyım bi dedi baktı kesin erkek dedi adam şok oldum bakınca anlıyormuş prof manav

Canım bildiğim kadarıyla enfeksiyon ilaçtan daha tehlikeli gebelikte. Doktor zaten hamileyken kullanılabilecek bir ilaç vermiştir sana. Bence her konuda doktoru dinlemeliyiz. İçimize sinmezse başka doktordan görüş alınabilir ama yine de doktorun dediğinin dışına çıkmamak gerekir diye düşünüyorum

İyi yaptın canım hepimiz hamişiz sonuçta hepimizin birbirine duası da aynı. Burada nazar kötü göz olmaz

Gün boyu mide bulantısımı olur
10 haftalık oldu benim. Hala bulantı var ama daha katlanılir düzeye indi birkaç gündür. Senin de az kalmıştır inşallah Ama ejderha gibiyim midem alev alev yaniyor bu kez de. Hala yemek yiyemiyorum ama en azından her kokudan görüntüden öğürme durumum azaldı diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…