- 18 Temmuz 2022
- 6.361
- 10.706
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.421
Ay çok güldüm buna yaHer doktorun başka başka teorileri var tabikiaynen benim annemin de hiç bulantısı felan olmamış ama kız doğurmuş:) geçen manavdan kavun alcaktım, adama, hamileyim canım çekti bana güzel bir tane seçebilir misin dedim, bakıyım bi dedi baktı kesin erkek dedi adam şok oldum bakınca anlıyormuş prof manav
Canim bende bakteri çıkmıştı idrar kültüründe. Antibiyotik kullandım daha 5.haftalarimda falandim.Kızlar Selam Normalde kontrolüm 23'ünde Fakat bugün Kasıklarım ağrıdığı için hastaneye gittim ve doktor idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyon olduğunu söyledi İlaç yazdı fakat ilaç kullanmak istemiyorum Benim gibi olup besinlerle veya içeceklerle bu durumdan Kurtulan Var mıdır doğal yöntemle
tabiii canım doktor kim ki teyzeler varkenAy çok güldüm buna yaablamın da iki gebelikte de sivriydi karnı. İkisi de kız oldu. Komşu kadınlar bu erkek diyip durdular ikisinde de. Ablam diyordu doktor kız dedi diye. Yanlış görmüştür diye de inat ediyorlardı kadının bedeniyle ilgili oysaki göbek şekli belirtiler falan. Benim kızımda çok bulantım vardı. Bunda daha da çok var. Bakalım ne gelecek ben de çin takvimine kadar baktım çok eğlenceli buluyorum bunları ama inanmıyorum o ayrı
Ben fetal DNA yaptirmiyorum canım o yüzden ultrasonda görmeyi bekleyecegim. Daha çok var o yüzdentabiii canım doktor kim ki teyzeler varkengönlünden geçen olsun inşallah ne zaman belli olacak senin daha var sanırım dimi
belki benimki minyon kalmistirCanım hep gittiğim doktor makine aynı 11+6 bugün ama normalde 11+0 olması gerekiyordu bende normalde bana çekmiş uzun boylu diyordum ama senin bebisi görünce sıkıntıya girdim bı sorun olsa doktor söylerdi dimi yani söylerdi bence neyse haftaya nipt sonucu çıkınca yine gidecem yine bakarız inşaallah
ben yurtdisindayim burada erken cinsiyet testi var 6. haftadan sonra annenin kanında kromozomlara bakıyorlar, ama kani koldan degil yukarıda kol kasindan aliyorlar, X cikarsa kiz eger Y çıkarsa erkek oluyor, %99.9 dogru cikiyor onu yaptirmistim meraklı bi anne adayı olarakMaşallah canim 11. Haftada nasıl öğrendiniz cinsiyeti maşallah erken göstermiş o yüzden soruyorum
Sağlıkla gelsin kızçenizMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. Aslında uzun zamandır üye olmadan okuyordum. :) nasipse 2. Çocuğum olacak. 11+3 yüksek ihtimalle kız bebekle aranızdayım :)
Teşekkür ederim, hepimizin inşallahSağlıkla gelsin kızçeniz
Aa bilmiyordum bak bunu. Türkiye'de tabiki yapılmıyor çünkü 10. Haftadan önce kürtaj yasal olduğu için cinsiyete göre kürtaj olurdu bizim milletbelki benimki minyon kalmistirdr'larimiz bi sey demedikce ben cok takilmiyorum bebisler yolunu buluyor onlara güveniyorum ben merak etme sen de.
ben yurtdisindayim burada erken cinsiyet testi var 6. haftadan sonra annenin kanında kromozomlara bakıyorlar, ama kani koldan degil yukarıda kol kasindan aliyorlar, X cikarsa kiz eger Y çıkarsa erkek oluyor, %99.9 dogru cikiyor onu yaptirmistim meraklı bi anne adayı olarak
İnşallah yaBen bu teoriden hiç bişey anlamıyorumkese boyle olunca kız diyorlardi sanki
Çok ilginç bunu yeni duydum. Ben de fetal dna için kan verdim bugün, 10-12 güne belli olur cinsiyeti. Erkek hissediyorumbelki benimki minyon kalmistirdr'larimiz bi sey demedikce ben cok takilmiyorum bebisler yolunu buluyor onlara güveniyorum ben merak etme sen de.
ben yurtdisindayim burada erken cinsiyet testi var 6. haftadan sonra annenin kanında kromozomlara bakıyorlar, ama kani koldan degil yukarıda kol kasindan aliyorlar, X cikarsa kiz eger Y çıkarsa erkek oluyor, %99.9 dogru cikiyor onu yaptirmistim meraklı bi anne adayı olarak
Benim de bugün 11+3, aynıyız, hoşgeldiniz, ilk çocuğunuz kaç yaşında?Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. Aslında uzun zamandır üye olmadan okuyordum. :) nasipse 2. Çocuğum olacak. 11+3 yüksek ihtimalle kız bebekle aranızdayım :)
Ay maşallahsaglikla gelsinler insallah öğrenince haber et bizi , grubumuzun erkeki iste burada hepinize selami var bugünden
Eki Görüntüle 3594248
Benimki de erken döllenme ondan mı öne geçti acaba? ay içimi rahatlatmaya çalışırken her duyduğuma umutlanmam pekiAy maşallahsizle de aynıymış günümüz. Aslında benimki daha geçti ama erken döllenme dedi doktor 1 hafta öne geçtim, 1 hafta az gebelik yaşamak işime geldi
Başından beri önde miydi böyle? Öyleyse erken döllenmedir muhtemelen. Ama değilse bile birkaç gün ileri ya da geri olabiliyor. Endişelenecek bir durum değil.Benimki de erken döllenme ondan mı öne geçti acaba? ay içimi rahatlatmaya çalışırken her duyduğuma umutlanmam peki
Bu değerler iyi değil mi? Ben de evde kendim bakıyorum 110 çıktı ilk ve ikinci saat tokluk. Gebelerde referans aralığı daha yüksek oluyor diye biliyorum. 120 olan tepe değer gebelerde 140. Yanlış mıyım acaba?
hadi bakalim oğluma arkadas bekliyorum haberleriniziÇok ilginç bunu yeni duydum. Ben de fetal dna için kan verdim bugün, 10-12 güne belli olur cinsiyeti. Erkek hissediyorum
benim de sezaryen olacak sağlık durumumdan dolayi bana da tahmini tarihinden yaklasik 1 hafta once falan aliriz dediler , ne yalan söyleyim benim de isime geldiAy maşallahsizle de aynıymış günümüz. Aslında benimki daha geçti ama erken döllenme dedi doktor 1 hafta öne geçtim, 1 hafta az gebelik yaşamak işime geldi
Benim de ilki sezaryen olduğu için ikincisi de öyle olacak. Muhtemelen benzer tarihlerde alırız kucağımıza hayırlısıylahadi bakalim oğluma arkadas bekliyorum haberlerinizi
benim de sezaryen olacak sağlık durumumdan dolayi bana da tahmini tarihinden yaklasik 1 hafta once falan aliriz dediler , ne yalan söyleyim benim de isime geldi
superrr, cok sevindim insallah o günleri saglikla goruruzBenim de ilki sezaryen olduğu için ikincisi de öyle olacak. Muhtemelen benzer tarihlerde alırız kucağımıza hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?