Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay çok güldüm buna ya ablamın da iki gebelikte de sivriydi karnı. İkisi de kız oldu. Komşu kadınlar bu erkek diyip durdular ikisinde de. Ablam diyordu doktor kız dedi diye. Yanlış görmüştür diye de inat ediyorlardı kadının bedeniyle ilgili oysaki göbek şekli belirtiler falan. Benim kızımda çok bulantım vardı. Bunda daha da çok var. Bakalım ne gelecek ben de çin takvimine kadar baktım çok eğlenceli buluyorum bunları ama inanmıyorum o ayrı

Canim bende bakteri çıkmıştı idrar kültüründe. Antibiyotik kullandım daha 5.haftalarimda falandim.
Simdi verdigim kan testinde de crp 11 çıkmış. Doktor olabilir gebelikte bazen biraz oynayabiliyor crp degeri dedi.

tabiii canım doktor kim ki teyzeler varken gönlünden geçen olsun inşallah ne zaman belli olacak senin daha var sanırım dimi

belki benimki minyon kalmistir dr'larimiz bi sey demedikce ben cok takilmiyorum bebisler yolunu buluyor onlara güveniyorum ben merak etme sen de.
Maşallah canim 11. Haftada nasıl öğrendiniz cinsiyeti maşallah erken göstermiş o yüzden soruyorum
ben yurtdisindayim burada erken cinsiyet testi var 6. haftadan sonra annenin kanında kromozomlara bakıyorlar, ama kani koldan degil yukarıda kol kasindan aliyorlar, X cikarsa kiz eger Y çıkarsa erkek oluyor, %99.9 dogru cikiyor onu yaptirmistim meraklı bi anne adayı olarak

Aa bilmiyordum bak bunu. Türkiye'de tabiki yapılmıyor çünkü 10. Haftadan önce kürtaj yasal olduğu için cinsiyete göre kürtaj olurdu bizim millet

Çok ilginç bunu yeni duydum. Ben de fetal dna için kan verdim bugün, 10-12 güne belli olur cinsiyeti. Erkek hissediyorum

saglikla gelsinler insallah öğrenince haber et bizi , grubumuzun erkeki iste burada hepinize selami var bugünden

Eki Görüntüle 3594248
Ay maşallah sizle de aynıymış günümüz. Aslında benimki daha geçti ama erken döllenme dedi doktor 1 hafta öne geçtim, 1 hafta az gebelik yaşamak işime geldi

Ay maşallah sizle de aynıymış günümüz. Aslında benimki daha geçti ama erken döllenme dedi doktor 1 hafta öne geçtim, 1 hafta az gebelik yaşamak işime geldi
Benimki de erken döllenme ondan mı öne geçti acaba? ay içimi rahatlatmaya çalışırken her duyduğuma umutlanmam peki

Benimki de erken döllenme ondan mı öne geçti acaba? ay içimi rahatlatmaya çalışırken her duyduğuma umutlanmam peki
Başından beri önde miydi böyle? Öyleyse erken döllenmedir muhtemelen. Ama değilse bile birkaç gün ileri ya da geri olabiliyor. Endişelenecek bir durum değil.

Bu değerler iyi değil mi? Ben de evde kendim bakıyorum 110 çıktı ilk ve ikinci saat tokluk. Gebelerde referans aralığı daha yüksek oluyor diye biliyorum. 120 olan tepe değer gebelerde 140. Yanlış mıyım acaba?

Çok ilginç bunu yeni duydum. Ben de fetal dna için kan verdim bugün, 10-12 güne belli olur cinsiyeti. Erkek hissediyorum
hadi bakalim oğluma arkadas bekliyorum haberlerinizi
benim de sezaryen olacak sağlık durumumdan dolayi bana da tahmini tarihinden yaklasik 1 hafta once falan aliriz dediler , ne yalan söyleyim benim de isime geldi

hadi bakalim oğluma arkadas bekliyorum haberlerinizi

benim de sezaryen olacak sağlık durumumdan dolayi bana da tahmini tarihinden yaklasik 1 hafta once falan aliriz dediler , ne yalan söyleyim benim de isime geldi
Benim de ilki sezaryen olduğu için ikincisi de öyle olacak. Muhtemelen benzer tarihlerde alırız kucağımıza hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…