- 3 Kasım 2023
- 200
- 290
- 23
- Konu Sahibi annabelica
- #6.501
Günaydınn bende 11+1 den bildiriyorum umudunuzu kaybetmeyin bulantılar bayaa azaldı
, unutkanlık ve yorgunluk bende de var. Ne yapsam sanki maraton koşmuşum gibi yoruluyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da doktorum 10.haftada yaptır dedi canım suan 8+6Selam sevgili anneler, Fetal dna testi 10+2 de verdim sizce erken mi, böyle verip sonucunu alan varmı?
Ya ne güzel okul vakti de gelmiş. Benim oğlum da 2 yaşında, kreşe vermeyi düşünmüyorum küçük diye ama iki çocukla çok zorlanıcam gibi. Bakalım zaman neler gösterecekYaa öylemi4,5 yaşında
Ben de 11+3 te verdim ama 10’larda verip sonuç alanlar var, sıkıntı etmeyin. Ki diyelim örnek yetersiz geldi ya da ayrıştırılamadı falan yeniden kan alıyorlar zaten.Selam sevgili anneler, Fetal dna testi 10+2 de verdim sizce erken mi, böyle verip sonucunu alan varmı?
Doğrudur, genelde iyi çıkmış değerleriniz, ondan sordum. Kolaylıklar dilerim, gebelik zaten zor, üstüne diyetle zorlaşıyor maalesef1.saat sonu 140 altında olmalı. 2.saat sonu 120 altında olmalı. Benim tokluklarım normal açlıklarım bozuk malesef
Belki ilk trimesterdan sonra geçiyordur. Benim hala devam ediyor. Bir yakınımın doğum yapana kadar sürmüştü hatta kalp doktoruna gidip ritim ölçer cihaz takmıştı birkaç gün ama kalbinde sorun çıkmadı demek ki hamilelik boyunca da olabiliyor. Yine de kontrol ettirmekte fayda var tabi belki kalp doktoruna rutin kontrole gidilebilirAnladım canım benim aslında sadece hareket halinde değil sürekli yatarken bile oldu çok kısa 2 sn sürüp geçiyor bugün henüz olmadı bakalım bende araştırdım normalmiş ama geçici bişey mi ne zaman geçiyor onu merak ettim
Haftaya perşembe randevum var başka bir doktordan ona da danışacağım multivitamine ne zaman geçebileceğimi şimdiye kadar kontrole gittiğim her doktor sadece folik asit dedi sadece bir tanesi yanında b12 iç demişti. Bilmiyorum belki vücut fazla çalıştığı için halsizlik oluyordur bebeğin hızlı büyüdüğü zamanlardayız. Ya da vitamin eksikliğim var. Zaten hep evdeyim d vit kesin düşmüştür iyice. Güneş gördüğümüz yokCanim niye o kadar halsizssin acaba. Ben multivitamin kullaniyorum benim halsizligim ondan azaldi belki de. Bende de cok vardi yoksa. Simdi sadece uykum oluyor yine.
Canim bende de oldu bu dediklerin. İnşallah artik 3.ayimizda olmaz. Vucudumuz artik hamileligini tam kabullenir. Bende hatta ilk hamile oldugum ay asiri asiri fazlaydi baya seffaf yogun dolu dolu akintiydi. 2.ayda da oldu yine.
Anaaaa bunu bilmiyordumkızlar gebelikte cinsel isteksizlik olunca cinsiyet erkek istekli oluncada kız oluyormuş çevremdeki çoğu kişidede aynı şekilde olmuş benim iki gebeliğimdede isteksizlik vardı ve erkek ikiside bundada aynı![]()
Ay bunu hiç duymamıştımkızlar gebelikte cinsel isteksizlik olunca cinsiyet erkek istekli oluncada kız oluyormuş çevremdeki çoğu kişidede aynı şekilde olmuş benim iki gebeliğimdede isteksizlik vardı ve erkek ikiside bundada aynı![]()
Ahahah ilk kez duyuyorum bize kız geliyor o zamankızlar gebelikte cinsel isteksizlik olunca cinsiyet erkek istekli oluncada kız oluyormuş çevremdeki çoğu kişidede aynı şekilde olmuş benim iki gebeliğimdede isteksizlik vardı ve erkek ikiside bundada aynı![]()
Cuma dicektimKızlar bugun saglık ocagından beklenen telefon geldi. Tum bilgilerimi aldılar zaten hemsıremı cok seviyorum ama ben haber vermedim bekledım aramalarınıtetanoz asısı için arayacagım canım dedi. Carsamba da 12+0 oluyorum randevu var cinsiyet oğrenirim belki
![]()
Cinsiyetleri öğrendiğimizde görücez hurafeler doğru çıkıyormuAnaaaa bunu bilmiyordumama doğru olabilir ben oğlumda eşim yaklaşsin istemiyordum ama şimdi libido tavan
eğer kız olursa bu teori tutar bacım
![]()
Devlet hastanesine gittiysen onlar genelde sadece folik asit öneriyor. Bazi doktorla hep folik öneriyor sadece israrla istemistim ben ilk gebelikte israrla 3.ayi bekletmisti.Haftaya perşembe randevum var başka bir doktordan ona da danışacağım multivitamine ne zaman geçebileceğimi şimdiye kadar kontrole gittiğim her doktor sadece folik asit dedi sadece bir tanesi yanında b12 iç demişti. Bilmiyorum belki vücut fazla çalıştığı için halsizlik oluyordur bebeğin hızlı büyüdüğü zamanlardayız. Ya da vitamin eksikliğim var. Zaten hep evdeyim d vit kesin düşmüştür iyice. Güneş gördüğümüz yok![]()
Benimde sivri küçük bişey çıkmışGünaydın kızlar
Bu sabah daha iyi uyandım bulantım azalmış mutlu oldum az da olsa geçiyor yavaş yavaş demek kirüyamda birisine kızım olacak dediğimi gördüm hayır olsun. Ve bu sabah karnımın çıktığını farkettim kızlar bir anda büyümüş gibi sizin nasıl karnınız çıktı mı ?
Bir bu eksikti vah vah vahkızlar gebelikte cinsel isteksizlik olunca cinsiyet erkek istekli oluncada kız oluyormuş çevremdeki çoğu kişidede aynı şekilde olmuş benim iki gebeliğimdede isteksizlik vardı ve erkek ikiside bundada aynı![]()
OhaAy bunu hiç duymamıştımbende isteksizlik yok halsiz olmama rağmen
kız o zaman
OhaAhahah ilk kez duyuyorum bize kız geliyor o zaman
Maşallah canım çok heyecanlı bundan sonra grupKızlar bugun saglık ocagından beklenen telefon geldi. Tum bilgilerimi aldılar zaten hemsıremı cok seviyorum ama ben haber vermedim bekledım aramalarınıtetanoz asısı için arayacagım canım dedi. Carsamba da 12+0 oluyorum randevu var cinsiyet oğrenirim belki
![]()
Kızlar bugun saglık ocagından beklenen telefon geldi. Tum bilgilerimi aldılar zaten hemsıremı cok seviyorum ama ben haber vermedim bekledım aramalarınıtetanoz asısı için arayacagım canım dedi. Carsamba da 12+0 oluyorum randevu var cinsiyet oğrenirim belki
![]()
Yarın kontrolüm var doktora da soracağım bi bu durumu akıllı saatim var aslında onunla sürekli nabız takibi yapıyorum solunumda kalp ritminde bir problem gözükmüyor gebelikten önce genelde dinlenme sırasında nabzım 50-60 arası çıkardı gebelikten sonra 70 e yakın çıkıyor zaten bunun olması normalmiş kalbimiz daha hızlı çalıştığı için ama bu çarpıntı hissini anlayamadım yani tansiyonum da gayet normal çıkıyor bugün düne göre daha az inşallah geçer ilk trimesterdan sonraBelki ilk trimesterdan sonra geçiyordur. Benim hala devam ediyor. Bir yakınımın doğum yapana kadar sürmüştü hatta kalp doktoruna gidip ritim ölçer cihaz takmıştı birkaç gün ama kalbinde sorun çıkmadı demek ki hamilelik boyunca da olabiliyor. Yine de kontrol ettirmekte fayda var tabi belki kalp doktoruna rutin kontrole gidilebilir