- 16 Aralık 2016
- 3.428
- 3.580
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.481
mide bulantısı maf etti saat 6 den beri ögürmekten karnım agriyo artik 2 gundur baş agrımda geçmedi doktoruma da yazdım parol icebilirsin dedi içtim inşallah işe yarar bari başımın agrısı geçsinAy kaç gündür benimde başım çok ağrıyor yaparol kesmezki o yüzden hiç içmedim.
Oyy maşallahhŞu an bebeğin iriliği belli olmaz ki çok ufak farklar, son ay daha belirleyici olur. Ayrıca benim oğlum çok olmasa da normalin üstüydü kilosu erken doğumun bahsi bile olmadı endişelenmeyin. 54 cm ve 4260 Gr doğmuştu, ama 40 haftayı doldurduğumda hala gelme niyeti olmadığından ve irileştikçe normal doğum şansım kalmadığından zoraki sezeryanla 41. Haftada doğdu
Canım çok teşekkür ederim. Bende folik asiti akşamları içiyorum. Bakalım cinsiyeti çok merak ediyorum ben. Çünkü daha önce de rüyalar gördüm bikez erkek 2-3 kez de kız gördüm aklımızda ya belki de ondan görüyoruzGünaydın canım. Ne mutlu sana. Senın adına çok sevindim. Ben folık asıtı akşam içmeye başladim artık gunduzlerım güzel geçiyor. Bende bugün rüyamda eşimin oğlumuz dıye sevdiğini gördümkarnııım ilk günden bu yana 3-4 aylık gibi şiişş
Canım çok teşekkür ederim. Bende folik asiti akşamları içiyorum. Bakalım cinsiyeti çok merak ediyorum ben. Çünkü daha önce de rüyalar gördüm bikez erkek 2-3 kez de kız gördüm aklımızda ya belki de ondan görüyoruzGünaydın canım. Ne mutlu sana. Senın adına çok sevindim. Ben folık asıtı akşam içmeye başladim artık gunduzlerım güzel geçiyor. Bende bugün rüyamda eşimin oğlumuz dıye sevdiğini gördümkarnııım ilk günden bu yana 3-4 aylık gibi şiişş
Bakalım hadi hayırlısı olsun inşallah sağlık öncesi tabi ama insan merak ediyor ondan rüyalarımızda görüyoruzGünaydın canım.Bende bu gece pembe ayıcık kucağımdaydı ama balkondada abimin kucağında erkek bebek vardı acaba hangisisağlıklı olsunlarda Allah ne demişse o olur kız erkek farketmez benimde biraz çıktı karnım zaten birazda önceden vardı
Yaaa ne güzelmişşş, keşke burda da öyle olsaa, ama işte bizimkiler yine 10 haftadan önce yaptırmazlar kız bebekleri aldırmasınlar diyebelki benimki minyon kalmistirdr'larimiz bi sey demedikce ben cok takilmiyorum bebisler yolunu buluyor onlara güveniyorum ben merak etme sen de.
ben yurtdisindayim burada erken cinsiyet testi var 6. haftadan sonra annenin kanında kromozomlara bakıyorlar, ama kani koldan degil yukarıda kol kasindan aliyorlar, X cikarsa kiz eger Y çıkarsa erkek oluyor, %99.9 dogru cikiyor onu yaptirmistim meraklı bi anne adayı olarak
Bakalım hadi hayırlısı olsun inşallah sağlık öncesi tabi ama insan merak ediyor ondan rüyalarımızda görüyoruzGünaydın canım.Bende bu gece pembe ayıcık kucağımdaydı ama balkondada abimin kucağında erkek bebek vardı acaba hangisisağlıklı olsunlarda Allah ne demişse o olur kız erkek farketmez benimde biraz çıktı karnım zaten birazda önceden vardı
Canım walla çok çektim Allah ta şahidim sizler de . Tam kesilmedi ama hafiflediğini hissediyorum o bile mutlu etti düşünGünaydın canımmm, çok sevindim, çok çektin bulantıdan sen, nasıl mutlu oldum şu mesajına, hayrolsun inşallah, Allah gönlüne göre nasip eylesinHenüz karnım yok sadece akşamları şişiyor benim
Benim de idrarımda enfeksiyon çıktı canım su içmediğim için oldu sanırım .Suyu çoğaltırsan geçer kendisi dediler bana .Bir de ben aşırı halsizim ya hamile değil de hasta gibiyim inanki kızlar bir ben mi böyleyim bu kadar bir gün halsiz olursun bir gün iyi ne bilim benim aralıksız hep yorgun halsiz yaşam enerjisi sıfır normalde çok hareketli enerjik güleç biriydimBayram öncesi görüşelim demişti doktorum canım, herhalde öyle yaparım, su da içemiyorum içsem geçecek belki enfeksiyon bugün tam 8+0 olduk teyzesi, büyüyoruz
Bende de oldu bu hafta şaşırdım ben de ama normal sanırımKızlar sizin de yumurtlama döneminde gelen akıntınızın aynısı oluyor mu ? Benim bugün birebir yumurtlama akıntım oldu çünkü. Tuhaf geldi biraz. Normalde su gibi beyaz ya da şeffaf oluyordu
Benim de idrarımda enfeksiyon çıktı canım su içmediğim için oldu sanırım .Suyu çoğaltırsan geçer kendisi dediler bana .Bir de ben aşırı halsizim ya hamile değil de hasta gibiyim inanki kızlar bir ben mi böyleyim bu kadar bir gün halsiz olursun bir gün iyi ne bilim benim aralıksız hep yorgun halsiz yaşam enerjisi sıfır normalde çok hareketli enerjik güleç biriydim
Ben çok fazla tüp bebek ilaçları kullanıyorum bir de canım onlara da bağlıyorum bu kadar halsizliği inşaallah onları 2 gün sonra 10.haftama girince bırakacağım inşaallah biraz olsun fark eder .Deniyorum canım su içmeyi ama çok güç, az önce galerime girdim, diğer hamileliğime baktım, tek ilaç içiyordum ve kuzenimin düğüne gitmişim 5 saatlik araba yolculuğuyla hayret ediyorum, yani nasıl gitmişim, aynı 8. Haftada gitmişim bir de, şu an markete gidemiyorum, arabaya binemiyorum, 2 tane ilaç alıyorum bana mısın demiyor, ben de öyle hep hayat enerjisi olan biriydim, sürekli dans ederdim, hiç evde durmazdım, şimdi salonumuz bile midemi bulandırıyor gelemiyorum, yalnız değilsin yani canım
Benim hayatımda gördüğüm ilk yenidoğan bebek kendi oğlumdu, öncesinde hiç 3 ay öncesi bebek görmemiştim o yüzden bana çok iri gelmemiştiOyy maşallahh
benim oglumda 38.hafta 3500 kg dogdu ultasonda da 2 hafta onden gidiyo olmasına ragmen
Ama senin ki tosuncukmuş tam ısırmalk olur oyle yeni dogan tombik bebek
mutfaga su almaya bile gidemiyorum, aksamlari peynir ekmek disinda bisey yiyebilsem kutlayasim geliyor ama kutlamaya da halim yokDeniyorum canım su içmeyi ama çok güç, az önce galerime girdim, diğer hamileliğime baktım, tek ilaç içiyordum ve kuzenimin düğüne gitmişim 5 saatlik araba yolculuğuyla hayret ediyorum, yani nasıl gitmişim, aynı 8. Haftada gitmişim bir de, şu an markete gidemiyorum, arabaya binemiyorum, 2 tane ilaç alıyorum bana mısın demiyor, ben de öyle hep hayat enerjisi olan biriydim, sürekli dans ederdim, hiç evde durmazdım, şimdi salonumuz bile midemi bulandırıyor gelemiyorum, yalnız değilsin yani canım
Ben çok fazla tüp bebek ilaçları kullanıyorum bir de canım onlara da bağlıyorum bu kadar halsizliği inşaallah onları 2 gün sonra 10.haftama girince bırakacağım inşaallah biraz olsun fark eder .benim de aynı eşim bile kokuyor geliyor bana ya sigara içiyor o bir de yanıma yaklaşsın istemiyorum hep evde durup yatsam yeri var zor geliyorum işe
İ
mutfaga su almaya bile gidemiyorum, aksamlari peynir ekmek disinda bisey yiyebilsem kutlayasim geliyor ama kutlamaya da halim yok
Kız ilahikızlar gebelikte cinsel isteksizlik olunca cinsiyet erkek istekli oluncada kız oluyormuş çevremdeki çoğu kişidede aynı şekilde olmuş benim iki gebeliğimdede isteksizlik vardı ve erkek ikiside bundada aynı
Anladım canım benim aslında sadece hareket halinde değil sürekli yatarken bile oldu çok kısa 2 sn sürüp geçiyor bugün henüz olmadı bakalım bende araştırdım normalmiş ama geçici bişey mi ne zaman geçiyor onu merak ettimSağ ol canım sorduğun için. Maalesef geçmedi ara ara yokluyor. Bugün vardı mesela 2 adım atsam kalp çarpıntısı yaşıyorum. Yatıp dinlenmeye çalışıyorum. Biraz korkuyorum da öyle olunca geçmesi daha uzun sürüyor. Paniğe kapılmamak lazım hamilelikte normalmiş kan basıncı artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?