Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay kaç gündür benimde başım çok ağrıyor ya parol kesmezki o yüzden hiç içmedim.
mide bulantısı maf etti saat 6 den beri ögürmekten karnım agriyo artik 2 gundur baş agrımda geçmedi doktoruma da yazdım parol icebilirsin dedi içtim inşallah işe yarar bari başımın agrısı geçsin

Oyy maşallahh
benim oglumda 38.hafta 3500 kg dogdu ultasonda da 2 hafta onden gidiyo olmasına ragmen
Ama senin ki tosuncukmuş tam ısırmalk olur oyle yeni dogan tombik bebek

Kızlar benim gebelikte önden gidiyor 1 hafta, tahmini doğum 6 Aralıktı şimdi 30 Kasım görünüyor ben sanırım Aralık annesi olmayacağım

Canım çok teşekkür ederim. Bende folik asiti akşamları içiyorum. Bakalım cinsiyeti çok merak ediyorum ben. Çünkü daha önce de rüyalar gördüm bikez erkek 2-3 kez de kız gördüm aklımızda ya belki de ondan görüyoruz

Canım çok teşekkür ederim. Bende folik asiti akşamları içiyorum. Bakalım cinsiyeti çok merak ediyorum ben. Çünkü daha önce de rüyalar gördüm bikez erkek 2-3 kez de kız gördüm aklımızda ya belki de ondan görüyoruz
Bakalım hadi hayırlısı olsun inşallah sağlık öncesi tabi ama insan merak ediyor ondan rüyalarımızda görüyoruz benimde karnım önceden de vardı şimdi sanki 4 aylık gibiyim hep giydiğim lilralı pantolonum azıcık sıktı göbeğimi. Elbise giymek lazım galiba

Yaaa ne güzelmişşş, keşke burda da öyle olsaa, ama işte bizimkiler yine 10 haftadan önce yaptırmazlar kız bebekleri aldırmasınlar diye Her açıdan geri kalmışız resmen. Neyse senin adına çok sevindim yaa ne güzel maşallah :)

Bakalım hadi hayırlısı olsun inşallah sağlık öncesi tabi ama insan merak ediyor ondan rüyalarımızda görüyoruz benimde karnım önceden de vardı şimdi sanki 4 aylık gibiyim hep giydiğim lilralı pantolonum azıcık sıktı göbeğimi. Elbise giymek lazım galiba
Canım walla çok çektim Allah ta şahidim sizler de . Tam kesilmedi ama hafiflediğini hissediyorum o bile mutlu etti düşün zamanla daha da azalır inşallah akşamları benimde aşırı şişiyor gaz varmış gibi rahatsız ediyor bide sanki geriliyor anlamıyorum

Bayram öncesi görüşelim demişti doktorum canım, herhalde öyle yaparım, su da içemiyorum içsem geçecek belki enfeksiyon bugün tam 8+0 olduk teyzesi, büyüyoruz
Benim de idrarımda enfeksiyon çıktı canım su içmediğim için oldu sanırım .Suyu çoğaltırsan geçer kendisi dediler bana .Bir de ben aşırı halsizim ya hamile değil de hasta gibiyim inanki kızlar bir ben mi böyleyim bu kadar bir gün halsiz olursun bir gün iyi ne bilim benim aralıksız hep yorgun halsiz yaşam enerjisi sıfır normalde çok hareketli enerjik güleç biriydim

Kızlar sizin de yumurtlama döneminde gelen akıntınızın aynısı oluyor mu ? Benim bugün birebir yumurtlama akıntım oldu çünkü. Tuhaf geldi biraz. Normalde su gibi beyaz ya da şeffaf oluyordu
Bende de oldu bu hafta şaşırdım ben de ama normal sanırım

Deniyorum canım su içmeyi ama çok güç, az önce galerime girdim, diğer hamileliğime baktım, tek ilaç içiyordum ve kuzenimin düğüne gitmişim 5 saatlik araba yolculuğuyla hayret ediyorum, yani nasıl gitmişim, aynı 8. Haftada gitmişim bir de, şu an markete gidemiyorum, arabaya binemiyorum, 2 tane ilaç alıyorum bana mısın demiyor, ben de öyle hep hayat enerjisi olan biriydim, sürekli dans ederdim, hiç evde durmazdım, şimdi salonumuz bile midemi bulandırıyor gelemiyorum, yalnız değilsin yani canım

Ben çok fazla tüp bebek ilaçları kullanıyorum bir de canım onlara da bağlıyorum bu kadar halsizliği inşaallah onları 2 gün sonra 10.haftama girince bırakacağım inşaallah biraz olsun fark eder . benim de aynı eşim bile kokuyor geliyor bana ya sigara içiyor o bir de yanıma yaklaşsın istemiyorum hep evde durup yatsam yeri var zor geliyorum işe

Oyy maşallahh
benim oglumda 38.hafta 3500 kg dogdu ultasonda da 2 hafta onden gidiyo olmasına ragmen
Ama senin ki tosuncukmuş tam ısırmalk olur oyle yeni dogan tombik bebek
Benim hayatımda gördüğüm ilk yenidoğan bebek kendi oğlumdu, öncesinde hiç 3 ay öncesi bebek görmemiştim o yüzden bana çok iri gelmemişti hatta herkes ay bu ne böyle tosuncuk fln diyordu ben bakıyordum bana minicik geliyordu, heralde bana moral olsun diye abartıyorlar diye düşünmüştüm sonrasında yeğenlerimin doğumuna şahitlik ettikçe anladım gerçekten tontikmiş

İ
mutfaga su almaya bile gidemiyorum, aksamlari peynir ekmek disinda bisey yiyebilsem kutlayasim geliyor ama kutlamaya da halim yok

Evet ben de öyleyim canım, işe çok zor geldim sabah, geçen hafta rapor aldım, evdeydim, hep yattım, bu hafta geldim, lu bayram tatilini bekliyorum inşallah bağlarlar ve evde kalırız diye dua ediyorum

İ

mutfaga su almaya bile gidemiyorum, aksamlari peynir ekmek disinda bisey yiyebilsem kutlayasim geliyor ama kutlamaya da halim yok

Mutfak, salon, çocuk odası hiçbirine gidemiyorum, sanki bir tek yatak odam da durmam gerekiyormuş gibi, sürekli yatıyorum, kilo vermem durdu sanırım, en azından buna şükrediyorum

Kızlarrr beliniz ağrıyor mu yaa, ben azcık ayakta durayım belim kopacak gibi oluyor. ilerleyen aylarda napcam acaba diyorum

Anladım canım benim aslında sadece hareket halinde değil sürekli yatarken bile oldu çok kısa 2 sn sürüp geçiyor bugün henüz olmadı bakalım bende araştırdım normalmiş ama geçici bişey mi ne zaman geçiyor onu merak ettim

Kızlarrr herkese günaydınnn 11+3 ten bildiriyorum bende aşırı derece bi unutkanlık başladı ya sizde durumlar nasıl folik asit alıp almadığımı bile unutuyorum, sabah öncesinde bir ilaç kullandığım için büyük ihtimalle dün iki tane içmişim farketmeden midemi bulandırınca anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…