Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Benim doktorum günde içinde 1 espersso shot içeren bir kahve ve iki üç bardak açık çay içebilirsiniz demişti ama bende de gebeliğin ilk hatalarından sonra kahve tiksintisi oldu o yüzden kahve hiç içemiyorum

Evet, ben de çaydan tiksindim asla ama asla içemiyorum, o taze demlenmiş çay kokusu bile beni mahvediyor

Günaydın canım, bulantın kusman çok olmuş muydu senin ?
Bende kilo kaybı olmuştu geçtiğimiz hafta 2-3 kilo kadar. Çok kustuğum ve bulantımın en yoğun olduğu haftaydı. Bende tam tersi kahveyi canım hiç istemiyor çay içiyorum sadece ama su içemiyorum midem bulanıyor 😞 2 günde bir kahve zararlı olmaz diye düşünüyorum ben canım

Evet maalesef ki, çok bulantım var, 2 prilam ile idare etmeye çalışıyorum, suyu ben de içemiyorum, doktorum serum takacağım demişti eğer içmezsen, içmeye zorluyorum kendimi, kahveye çok yükseliyorum, soğuk soğuk çok iyi geliyor bana 🥲

Evet maalesef ki, çok bulantım var, 2 prilam ile idare etmeye çalışıyorum, suyu ben de içemiyorum, doktorum serum takacağım demişti eğer içmezsen, içmeye zorluyorum kendimi, kahveye çok yükseliyorum, soğuk soğuk çok iyi geliyor bana 🥲
Canım bende su için zorluyorum kendimi ama yok yani midem almıyor soğuk su içiyorum günde 1 lt en fazla

Benimde TSH düşük serbest T4 yüksek çıktı tiroid ilacı kullaniyorum acaba yüksek mi geliyor Dr soracağım ama merak ettim yaşayan var mi

Evet ondan oluyor .benim de lökosit eritrosit pozitif. Bol su içmek gerekiyor ama ben de içemiyorum .şimdi şimdi belki 1 litre günde .ben de 1 bardak içiyordum en fazla o da ilaçlarla .su içmediğim zamanlar ben de sızlama hassasiyet kasık ağrısı gibi derinden ağrı çok oluuor canım .

Merhaba , fitili takarken rahim ağzını uyarmış olabilirsin canım .doktorum benim ilk lekelenmem olduğunda bana bunu sormuştu çok mu zorladın ya da derine ittin diye .Fakat benim sonra su gibi kanamam oldu meğer kanama alanım varmış .O yüzden lekelenmeden filan korkma hiç .ki kanama bile olsa Allah’ın izniyle bir şey olmuyor .benim regliden daha yoğun su gibi kıpkırmızı kanamam oldu .doktorlar lekelenmeleri önemsemiyor bile .işte bizim için korkulu bir durum maalesef ama hiç korkma Allah’ın izniyle bir şey olmuyor
Kızlar iyi ki varsınız💙 iyi ki böyle bir site var hele ilk gebeliğim diye napacağımızı şaşırıyoruz😟 çok teşekkür ederim bana destek oldunuz🙏🏻 inşallah sen de sağ salim kucağına alırsın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım şimdi benim lekelenmem geçti eşime de söylemeyi düşünmüyorum çünkü çok fena evham yapacak benden beter iki hafta sonra kontrolüm var devam etmezse inşallah etmez 2 hafta sonra gittiğimde doktora sorarım doktor olabilir demişti ama dün her şeyi unuttum o anda😅😅 iyi ki siz varsınız çok teşekkür ederim🥹

6. Hislerimle söylüyorum çok anladığımdan değil ama kız gibi geldi bana canım sağlıkla gelsin inşallah 😍🙏
Amiiinnn kuzummm çok sağol yorumun içinn 😍😍🙏
kızlar bişey sorucam idrarımda protein kaçağı çıktı aile hekimi böbreklerle ilgili sıkıntı olabilir dedi, daha önce de çıkmıştı özel hastanedeki doktor taş düşürmüşsün dedi ondandır dedi. şimdi tekrar idrar tahlili istendi. daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Canım doktorunun numarası varsa mutlaka bilgi ver ben yaşamadım ama gebelikte dikkat edilmesi gereken bir şey protein kaçağı yani ben öyle biliyorum

Amiiinnn kuzummm çok sağol yorumun içinn 😍😍🙏

Canım doktorunun numarası varsa mutlaka bilgi ver ben yaşamadım ama gebelikte dikkat edilmesi gereken bir şey protein kaçağı yani ben öyle biliyorum
Teşekkür ederim kuzu,yarın doktor kontrolüm var zaten sonuçlarımı götürcem bakalm inşallah büyük bir sorun değildir. 🙏

Muhtemelen diyet onerecektir. Ama sınırdasın. Dikkat etmen gerekiyor. Benimde senden az düşük. Baya kötü tablolar olusturdular. Bir hafta olacak nerdeyse yedigime ictigime dikkat ediyorum. Diyetle toparlanmazsa insülin baslayacagiz dedi benim doktorum.

Benimde TSH düşük serbest T4 yüksek çıktı tiroid ilacı kullaniyorum acaba yüksek mi geliyor Dr soracağım ama merak ettim yaşayan var mi
Kac cikmis serbest t4 degeriniz ve tsh? Gebelikte t4 degeri yüksek çıkarmış ama. Kac cikmasi gerekiyor tam bilmiyorum ama benimde son tahlillerimde yüksek çıkmıştı mesela.

TSH 0.18
T4 1.99
Tsh in düşmüş epey ilaç kullaniyorsan dozunu düşürür doktorun muhtemelen. Ama t4 ün bence düşük bile. Referans aralığı kac ki sen 1.99 a yüksek diyorsun ? Benim 12 cikmis
Ama benim test verdigim yerde referans araligi 8.6 ile 17.7 gosteriyor. Her hastanenin yada saglik kurulusunun araliklari farkli oluyor.

Tsh in düşmüş epey ilaç kullaniyorsan dozunu düşürür doktorun muhtemelen. Ama t4 ün bence düşük bile. Referans aralığı kac ki sen 1.99 a yüksek diyorsun ? Benim 12 cikmis
Ama benim test verdigim yerde referans araligi 8.6 ile 17.7 gosteriyor. Her hastanenin yada saglik kurulusunun araliklari farkli oluyor.
Senin değerin çok farklı çıkmış canım ben nerde baktırsam referans aralıkları 0.50-1.5 civarı oluyor t4. Birim mi farklı acaba benimkilerde hep ng/dL yazıyor

Back
X