- 25 Şubat 2025
- 574
- 494
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
- #6.861
Az önce bı bahaneyle acile gittim kuzum buyumusssss 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yapma canım geçecek inşallah. Riskli zamanlar da geçiyor yavaş yavaş.Canim çok sagol sordugun için. Hala lekelenme devam ediyor. Az az geliyor ama tamamen kesilmesini bekliyorum en çok.
Belim ve karnım sabahtan beri dönüşümlü ağrıyor. Bende anlamadim neden oluyor.
Ama chatgpt dedigine göre plasenta olusuyormus bu haftalarda ondan yerlesme lekelenmeleri yaşanıyormus ve agrilar oluyormus. İnşallah bu sebeptendir diye dua ediyorum![]()
Benimde 7-8. Haftalarda hafif lekelenmem oluyordu sancımda hafif adet sancısına benzer tarzda. Doktoruma sormuştum hafif kanama ve ağrı normal mi diye bebek tutunduğu ve kese sürekli büyüdüğü için normal olduğunu ama ağrı ve kanama şiddetlenirse beklemeden gelin demişti. Şimdi 11.haftayı tamamladım arada yürürken kasık değil alt tarafta sızlama tarzı oluyor sürekli baskı var gibi ama bu da normalmiş. Stresin ne sana ne bebeğe faydası var için rahat olsun bebekler bizim düşündüğümüzden daha güçlülerCanim çok sagol sordugun için. Hala lekelenme devam ediyor. Az az geliyor ama tamamen kesilmesini bekliyorum en çok.
Ama chatgpt dedigine göre plasenta olusuyormus bu haftalarda ondan yerlesme lekelenmeleri yaşanıyormus ve agrilar oluyormus. İnşallah bu sebeptendir diye dua ediyorum![]()
keşke canım vallah heleki benim hamilelikde zor geçiyor tansiyonum aniden düşüyor ve başım dönüyor korkunç bi şekilde sence bu tansiyon çok düşük değil mi?Ay keske hemen aksa zaman gercekten.. saglikla kavussak yavrularımızainsan cok heyecanlaniyor
Düşük kuzum tuzlu su tuzlu ayran iç yat dinlen yorma kendinikeşke canım vallah heleki benim hamilelikde zor geçiyor tansiyonum aniden düşüyor ve başım dönüyor korkunç bi şekilde sence bu tansiyon çok düşük değil mi?
Bugün tekrar doktora uğradık herhangi bir değişiklik yok.bir hafta daha bekleyelim kalp atışını inşallah duyarız.suan durum nedir dedim,kese bebek yolk saç gayet güzel ve istediğimiz gibi ama kalp atışını duymamiz gerekiyordu dedi.%50 şansımız var dedi.haftaya da atmazsa düşmesini bekleyecek ya da kürtaj olacak dedi .haftaya tam 7hafta olacak ama erken degilmi 8haftada duyanlar var dedim.hayir haftaya netleşir artık varsa var yoksa yok dedi.doktirun gayet pozitif biridir ama böyle konuşunca tamamen umudumu yitirdim.Kizlar çok kötüyüm.az önce Dr dan çıktık.karindan baktı bebeği göremedi.vajinal baktı bebek ve yolk saç göründü ama kalp atışı hiçbir şekilde duyulmadı.6+1 ölçtü günü.birkac gün daha bekleyelim bebek yolk saç dan ayrılmamış henüz dedi.ama ben çok yıkıldım ağlamaktan helak oldum.benim gibi olup sonradan duyan varmı .2hafta önce 4+4du bugün 6+4 olması gerekirken 6+1 ölçtü ve kalp atışı yok.sat a göre 8 haftayim bugün tam.yolunda gitmiyor mu sizce nolur birşeyler yazin
Canım çok geçmiş olsun ben ilk gebeligimde boştu doktorum 7.haftada progestani bırak gel kürtaj yapalım dedi inat ettim sonra onuncu haftada kendiliğinden düştü bekleyebildigin yere kadar bekleyebilirsin düşecek olan her türlü düşüyor Allahım inşaallah bebeğine can versinBugün tekrar doktora uğradık herhangi bir değişiklik yok.bir hafta daha bekleyelim kalp atışını inşallah duyarız.suan durum nedir dedim,kese bebek yolk saç gayet güzel ve istediğimiz gibi ama kalp atışını duymamiz gerekiyordu dedi.%50 şansımız var dedi.haftaya da atmazsa düşmesini bekleyecek ya da kürtaj olacak dedi .haftaya tam 7hafta olacak ama erken degilmi 8haftada duyanlar var dedim.hayir haftaya netleşir artık varsa var yoksa yok dedi.doktirun gayet pozitif biridir ama böyle konuşunca tamamen umudumu yitirdim.
Dualarinizda beni de eksik etmeyin nolur.umudumu yitirdim ama yine de Allah'tan umut kesilmez rabbim bir mucize verir kalbi atar inşallah bebeğiminCanım çok geçmiş olsun ben ilk gebeligimde boştu doktorum 7.haftada progestani bırak gel kürtaj yapalım dedi inat ettim sonra onuncu haftada kendiliğinden düştü bekleyebildigin yere kadar bekleyebilirsin düşecek olan her türlü düşüyor Allahım inşaallah bebeğine can versin![]()
çok sağol canım dinleniyom neden böyledir bi bilgin varmı?Düşük kuzum tuzlu su tuzlu ayran iç yat dinlen yorma kendini
İlerleyen haftalarda olasıymış kan dolaşımının artması ve hormonal sebeplerden düşermis sen bol dinlen ve doktora gittiğinde muhakkak danış hayatımçok sağol canım dinleniyom neden böyledir bi bilgin varmı?![]()
İnşaallah Rabbim yüzünüze baksın kimseye evlat hasreti cektirtmesinDualarinizda beni de eksik etmeyin nolur.umudumu yitirdim ama yine de Allah'tan umut kesilmez rabbim bir mucize verir kalbi atar inşallah bebeğimin
çok sağol canım benim dinlenicem bol bolİlerleyen haftalarda olasıymış kan dolaşımının artması ve hormonal sebeplerden düşermis sen bol dinlen ve doktora gittiğinde muhakkak danış hayatım
Bu kadar olumsuz konuşmasına şaşırdım aslında bende kiloluyum biraz göbek olduğu için 6. Haftada duyamadık kalp atışını 7.haftada duydum ama 8-9. Haftada duyulan da var. Birini okumuştum kürtaj demişlerdi 9. Haftaya kadar beklemişti kadın 9. Haftada duyuldu. Geç dölllenme olabilir göbekten olabilir makinadan olabilir herşey olabilir yani içinizi bence yine de ferah tutun stres çok önemli.Bugün tekrar doktora uğradık herhangi bir değişiklik yok.bir hafta daha bekleyelim kalp atışını inşallah duyarız.suan durum nedir dedim,kese bebek yolk saç gayet güzel ve istediğimiz gibi ama kalp atışını duymamiz gerekiyordu dedi.%50 şansımız var dedi.haftaya da atmazsa düşmesini bekleyecek ya da kürtaj olacak dedi .haftaya tam 7hafta olacak ama erken degilmi 8haftada duyanlar var dedim.hayir haftaya netleşir artık varsa var yoksa yok dedi.doktirun gayet pozitif biridir ama böyle konuşunca tamamen umudumu yitirdim.
Benimde 7-8. Haftalarda hafif lekelenmem oluyordu sancımda hafif adet sancısına benzer tarzda. Doktoruma sormuştum hafif kanama ve ağrı normal mi diye bebek tutunduğu ve kese sürekli büyüdüğü için normal olduğunu ama ağrı ve kanama şiddetlenirse beklemeden gelin demişti. Şimdi 11.haftayı tamamladım arada yürürken kasık değil alt tarafta sızlama tarzı oluyor sürekli baskı var gibi ama bu da normalmiş. Stresin ne sana ne bebeğe faydası var için rahat olsun bebekler bizim düşündüğümüzden daha güçlülerCanim çok sagol sordugun için. Hala lekelenme devam ediyor. Az az geliyor ama tamamen kesilmesini bekliyorum en çok.
Biz ilk 7.haftada vajinal ultrasondan duymuştuk son adete göre 8 ama ultrosana göre 6daysanız geç döllenme olmuş olabilir biraz daha zamanı vardır içinizi ferah tutun içiniz rahat değilse bir başka uzmana da görünebilirsiniz. Umarım sağlıklı güzel haberlerini alırsınız.Bu kadar olumsuz konuşmasına şaşırdım aslında bende kiloluyum biraz göbek olduğu için 6. Haftada duyamadık kalp atışını 7.haftada duydum ama 8-9. Haftada duyulan da var. Birini okumuştum kürtaj demişlerdi 9. Haftaya kadar beklemişti kadın 9. Haftada duyuldu. Geç dölllenme olabilir göbekten olabilir makinadan olabilir herşey olabilir yani içinizi bence yine de ferah tutun stres çok önemli.
Sen vajinal mi duymustun 7.haftada canım .6.haftanda da vajinal mi bakilmisti. Makinası ileri seviye ona güveniyor doktorum pozitifte bir insan aslında.kese mebriyo herşey güzel ama bu haftada yolk sacdan ayrılıp kalp atışı olması gerekiyordu diyor.o endişelendiriyor bizi sağlıksız mi acaba diyeBu kadar olumsuz konuşmasına şaşırdım aslında bende kiloluyum biraz göbek olduğu için 6. Haftada duyamadık kalp atışını 7.haftada duydum ama 8-9. Haftada duyulan da var. Birini okumuştum kürtaj demişlerdi 9. Haftaya kadar beklemişti kadın 9. Haftada duyuldu. Geç dölllenme olabilir göbekten olabilir makinadan olabilir herşey olabilir yani içinizi bence yine de ferah tutun stres çok önemli.
Ben yurtdışında yaşıyorum 10.haftaya kadar ki tüm kontrollerim vajinal ultrasonla yapıldı. İlk kalp atışını da vajinal ultrasonda duyduk doğal olarak. Belki yavaş gelişen bi bebektir çoğu doktor 8. Haftaya kadar bekler. Tekrar kontrolünüzde bi mucize olurda duyarsınız inşallah. Sizde stres olmayın sakin kalmaya çalışın, çok da dua edin. Güzel haberlerinizi alırız inşallah.Sen vajinal mi duymustun 7.haftada canım .6.haftanda da vajinal mi bakilmisti. Makinası ileri seviye ona güveniyor doktorum pozitifte bir insan aslında.kese mebriyo herşey güzel ama bu haftada yolk sacdan ayrılıp kalp atışı olması gerekiyordu diyor.o endişelendiriyor bizi sağlıksız mi acaba diye
Birde bizim kontrollerimiz çok sık olmadı ben adetim gecikmeden test yaptığım için ertesi gn hastaneye gitmiştim kese falan görünmüyordu haftaya tekrar gelin dedi doktor 5. Haftada başka hastaneye gittik keseyle bebek görünüyordu sonraki kontrolü 7.haftada yaptı doktor. 6. Haftada kontrolümüz yoktu.Sen vajinal mi duymustun 7.haftada canım .6.haftanda da vajinal mi bakilmisti. Makinası ileri seviye ona güveniyor doktorum pozitifte bir insan aslında.kese mebriyo herşey güzel ama bu haftada yolk sacdan ayrılıp kalp atışı olması gerekiyordu diyor.o endişelendiriyor bizi sağlıksız mi acaba diye
Evet canım ilk hamileligim ve çok uğraşarak zor buldugumuz bir bebekti.benim doktorumda pozitif bir adamdır ama bu konuda neden bu kadar net konuştu anlayamadım.1hafta daha bekler düşürurüz diyeBirde bizim kontrollerimiz çok sık olmadı ben adetim gecikmeden test yaptığım için ertesi gn hastaneye gitmiştim kese falan görünmüyordu haftaya tekrar gelin dedi doktor 5. Haftada başka hastaneye gittik keseyle bebek görünüyordu sonraki kontrolü 7.haftada yaptı doktor. 6. Haftada kontrolümüz yoktu.
İlk hamileliğiniz mi?
Sizin kendi vereceğiniz karar olur tabiki ama hemen umudunu yitirme sende canım gün doğmadan neler doğuyor. Beklersiniz biraz hatta bir başka doktora da gider kontrol ettirirsiniz. Temennim güzel haberler almanız ama Yine olumlu bişey çıkmazsa da bir başka hayıra açılacak kapıdır diye düşünün. Dualarım sizinle.Evet canım ilk hamileligim ve çok uğraşarak zor buldugumuz bir bebekti.benim doktorumda pozitif bir adamdır ama bu konuda neden bu kadar net konuştu anlayamadım.1hafta daha bekler düşürurüz diye