Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kizlar çok kötüyüm.az önce Dr dan çıktık.karindan baktı bebeği göremedi.vajinal baktı bebek ve yolk saç göründü ama kalp atışı hiçbir şekilde duyulmadı.6+1 ölçtü günü.birkac gün daha bekleyelim bebek yolk saç dan ayrılmamış henüz dedi.ama ben çok yıkıldım ağlamaktan helak oldum.benim gibi olup sonradan duyan varmı .2hafta önce 4+4du bugün 6+4 olması gerekirken 6+1 ölçtü ve kalp atışı yok.sat a göre 8 haftayim bugün tam.yolunda gitmiyor mu sizce nolur birşeyler yazin
Bana 6+1de duyulmaması çok normal geldi. Boşuna kendini üzdüğünle kalabilirsin bence yıpratma kendini

Bana 6+1de duyulmaması çok normal geldi. Boşuna kendini üzdüğünle kalabilirsin bence yıpratma kendini
İnşallah dediğiniz gibi olur da öyle derin canım.baska biri yazsa şunu burda gayet normal ne sacmaliyorsun derim ama kendime gelince aklım başımdan gidiyor hiç mantikli hareket edemiyorum 🥺

4mm embriyonun karından görünmemesi kalp atışını olması normalmi anlamadimki
Olabilir canm herkesin vücudu aynı değil öyle düşün ve cidden cihazdan cihaza fark var iki farklı doktora gittim özelde cihazları iyiydi ikisininde ama farklar vardı görüntüde mesela birinde kalp atışı hızı sorduk ısrarla ölcmedi cihaz mi olcemiyor anlamadım ki 😅 yanlış anlama ama kilolu hanımlarda karından net görüntü alınmıyor vajinal bakiyorlar bende biraz baliketliyim ama sorun yaşamadım şükür 😅😄

Olabilir canm herkesin vücudu aynı değil öyle düşün ve cidden cihazdan cihaza fark var iki farklı doktora gittim özelde cihazları iyiydi ikisininde ama farklar vardı görüntüde mesela birinde kalp atışı hızı sorduk ısrarla ölcmedi cihaz mi olcemiyor anlamadım ki 😅 yanlış anlama ama kilolu hanımlarda karından net görüntü alınmıyor vajinal bakiyorlar bende biraz baliketliyim ama sorun yaşamadım şükür 😅😄
Bende kilo da var canım dedigin gibi aşırı değil ama kiloluyum yani.insallah duyarım bir sonraki kontrolde dualarinizda beni de eksik etmeyin nolur 🙏🏻

İnşallah dediğiniz gibi olur da öyle derin canım.baska biri yazsa şunu burda gayet normal ne sacmaliyorsun derim ama kendime gelince aklım başımdan gidiyor hiç mantikli hareket edemiyorum 🥺
Çok iyi anlıyorum seni. İnsan kendi bebeği söz konusu olunca duygusal davranıyor mantık devreden çıkıyor ☺️ güzel haberini bekliyoruz mutlaka paylaş bizimle de 🥰

İnşallah canım güzel haber alırım hemen sizinle paylaşırım
Ben son adet tarihime göre 7+1 de kalp atışı duymak için doktora gittim canım. Karından ultrasonda bebek gözüktü ama kalp atışı duyamadık vajinal baktı ancak öyle duyuldu. Doktor daha çok küçük belki dün gelmiş olsaydın duyamayacaktık dedi hatta. Geç döllenme olmuş ultrasonda 6+0 yazıyor. Perşembe günü duyarsın bence daha erken bazen 8. Haftalarda bile duyulabiliyor şu an önemli olan kesen düzgün mü yolk sac gözüktü mü bunlara bakılır

Ben son adet tarihime göre 7+1 de kalp atışı duymak için doktora gittim canım. Karından ultrasonda bebek gözüktü ama kalp atışı duyamadık vajinal baktı ancak öyle duyuldu. Doktor daha çok küçük belki dün gelmiş olsaydın duyamayacaktık dedi hatta. Geç döllenme olmuş ultrasonda 6+0 yazıyor. Perşembe günü duyarsın bence daha erken bazen 8. Haftalarda bile duyulabiliyor şu an önemli olan kesen düzgün mü yolk sac gözüktü mü bunlara bakılır
İnşallah canım benim sizin anlattıklarınizi duymak çok iyi geliyor bana.cok şükür bebek ve yokl saç görünüyor ama karından gostermedi kendini.dedigin gibi bikac gün sonra karından bebek gorundugunde vajinalde olsa kalp atışını duyarım insallah

İnşallah canım benim sizin anlattıklarınizi duymak çok iyi geliyor bana.cok şükür bebek ve yokl saç görünüyor ama karından gostermedi kendini.dedigin gibi bikac gün sonra karından bebek gorundugunde vajinalde olsa kalp atışını duyarım insallah
Evet canım daha çok küçükmüş demek ki karından gözükmediğine göre benim karından gözükmüştü mesela sen de erken gitmişsin demek ki ya da geç döllenme oldu içini ferah tut şu an olumsuz bir şey yok 🫶🏻

Evet canım daha çok küçükmüş demek ki karından gözükmediğine göre benim karından gözükmüştü mesela sen de erken gitmişsin demek ki ya da geç döllenme oldu içini ferah tut şu an olumsuz bir şey yok 🫶🏻
Geç döllenme zaten kuzum sat a göre tam 8 haftayim 2 hafta geriden geliyor benimki.ama işte insan ister istemez endişe ediyor .sen vajinal duyduğunda bebek kaç mm di biliyormusun

Fotoğrafını eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum kizlar sizce normal mi
1000003392.webp

Nasıl oldun canım?
Canim çok sagol sordugun için. Hala lekelenme devam ediyor. Az az geliyor ama tamamen kesilmesini bekliyorum en çok.
Belim ve karnım sabahtan beri dönüşümlü ağrıyor. Bende anlamadim neden oluyor.
Ama chatgpt dedigine göre plasenta olusuyormus bu haftalarda ondan yerlesme lekelenmeleri yaşanıyormus ve agrilar oluyormus. İnşallah bu sebeptendir diye dua ediyorum🙏

Sırt agrım her gecen gun artıyor askım. Kasık ts arada yokluyor. Yatağa yattığım da sırt ustu derin bir oh çekiyorum sen düşün.🥺
Ahh kıyamam çok iyi anlıyorum seni benimde öyle ve her kasık omurga ağrısında tuvalete koşuyorum kanama mı oldu acaba diyee🤦🏼‍♀️

Kızlar ben yüzüstü yatmaya o kadar alışmışım ki diger türlü kesinlikle uyuyamıyorum. Sizce sakıncalı mı 😣

Back
X