• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    35
Sen vajinal mi duymustun 7.haftada canım .6.haftanda da vajinal mi bakilmisti. Makinası ileri seviye ona güveniyor doktorum pozitifte bir insan aslında.kese mebriyo herşey güzel ama bu haftada yolk sacdan ayrılıp kalp atışı olması gerekiyordu diyor.o endişelendiriyor bizi sağlıksız mi acaba diye
Kalp atışını da mı göremedi? Yani benim doktorum kalp atışını görmüştü ama dinleme işini bize bırakmıştı 6+4te yolk sac hala oralardaydı ve doktor hiç üstüne düşüp bakmamıştı bile biz dinlemedik nasipse yarın dinlicez. Ama ultrasonda görülüyordu kalp atışları siz de bunu da mı göremedi o kısmı anlayamadım

Evet canım ilk hamileligim ve çok uğraşarak zor buldugumuz bir bebekti.benim doktorumda pozitif bir adamdır ama bu konuda neden bu kadar net konuştu anlayamadım.1hafta daha bekler düşürurüz diye
Aslında çok da net konuşmamış %50 demiş, ihtimal var sonuçta öyle düşün, ben 6 haftada duydum ama doktor bakmadan önce duyulmayabilir demişti yani belli olmaz. Bugün tekrar uğradık demişsin bir önceki gidişine göre bebek büyümüş mü onu söyledi mi

Şu bahaneleri bizimle de paylaşın ya😂 valla bakmak için acile gitmek bile aklıma gelmez, ne diyoruz gidersek😂
😂 Ya benim bulunduğum ilçede hastane bile yok bugün merkeze gitmiştik eşime dedim gidelim mi sancım var felan derim dedim gittik gördüm.daha önce 3 düşük olunca biseler ters gidecek diye korkuyorum malesef

Benimde 7-8. Haftalarda hafif lekelenmem oluyordu sancımda hafif adet sancısına benzer tarzda. Doktoruma sormuştum hafif kanama ve ağrı normal mi diye bebek tutunduğu ve kese sürekli büyüdüğü için normal olduğunu ama ağrı ve kanama şiddetlenirse beklemeden gelin demişti. Şimdi 11.haftayı tamamladım arada yürürken kasık değil alt tarafta sızlama tarzı oluyor sürekli baskı var gibi ama bu da normalmiş. Stresin ne sana ne bebeğe faydası var için rahat olsun bebekler bizim düşündüğümüzden daha güçlüler 🥰
Benimde bahsettigin sekilde oluyor bugun ozellikle yururken kasık ağrısı bir baskı gibi oluyordu. Dün karın kasık ve belde olmak Üzere gezen bir agrim vardi.lekelenme daha fazlaydi bugun nispeten azaldi leke ama agri tek tarafli kaldi acile göründüm bende.
Haklisin canım bebislerimiz cok daha güçlü tahminlerimizden. Allahim onlara uzun saglikli ömürler versin. Stresten uzak durmak lazim hep.

😂 Ya benim bulunduğum ilçede hastane bile yok bugün merkeze gitmiştik eşime dedim gidelim mi sancım var felan derim dedim gittik gördüm.daha önce 3 düşük olunca biseler ters gidecek diye korkuyorum malesef
Mantıklı😂 iyi yapmışsın o zaman benim de ilk hamileliğimde düşük olmuştu, zaten bu acı tecrübeler bize kafayı yedirtiyor. Ama artık 10 haftayı geçtin sanırım sen dimi azaldı artık risk

keşke canım vallah heleki benim hamilelikde zor geçiyor tansiyonum aniden düşüyor ve başım dönüyor korkunç bi şekilde sence bu tansiyon çok düşük değil mi?
Canim baya düşük hemde tansiyonun. Gebelikte olabiliyor ama merak etme sadece takibini yap tuzlu ayran kraker falan takviyesi yap sık sık. Ve tehlikeli yerlerde dolasma balkon kenarlarina falan dikkat et kuzu. Allah korusun.

Mantıklı😂 iyi yapmışsın o zaman benim de ilk hamileliğimde düşük olmuştu, zaten bu acı tecrübeler bize kafayı yedirtiyor. Ama artık 10 haftayı geçtin sanırım sen dimi azaldı artık risk
12+4 benimki yüksek riskli ne yazikki her zaman risk çok dogurana kadar dokuz dogurcam 😁 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲

Benimde bahsettigin sekilde oluyor bugun ozellikle yururken kasık ağrısı bir baskı gibi oluyordu. Dün karın kasık ve belde olmak Üzere gezen bir agrim vardi.lekelenme daha fazlaydi bugun nispeten azaldi leke ama agri tek tarafli kaldi acile göründüm bende.
Haklisin canım bebislerimiz cok daha güçlü tahminlerimizden. Allahim onlara uzun saglikli ömürler versin. Stresten uzak durmak lazim hep.
Bı sorun görünmedi dimi acilde canım

keşke canım vallah heleki benim hamilelikde zor geçiyor tansiyonum aniden düşüyor ve başım dönüyor korkunç bi şekilde sence bu tansiyon çok düşük değil mi?
Düşük ama küçük dha çok düşmüş uzun süre aç kalmak yorgunluk uykusuzluk t yapabilir bunun için soguk tuzlu bir ayran iç arada iyi glck emin ol

Her şeye çare buluyorlar ama hamilelerin hiç bir şeyine çare yok maalesef😤 doktorun rahim ağzı boyunu ölçtü mü hiç senin, normalde daha ileri zamanlarda ölçüyorlarmış sanırım ama senin doktorum perinatolog belki ölçmüştür

Aslında çok da net konuşmamış %50 demiş, ihtimal var sonuçta öyle düşün, ben 6 haftada duydum ama doktor bakmadan önce duyulmayabilir demişti yani belli olmaz. Bugün tekrar uğradık demişsin bir önceki gidişine göre bebek büyümüş mü onu söyledi mi
Yok canım herhangi birşey söylemedi.degidiklik olsa söylerdi mutlaka aynı muhtemelen düne göre.zaten 24saat bile olmadan gittik tekrar bir değişim beklemiyordum

Kalp atışını da mı göremedi? Yani benim doktorum kalp atışını görmüştü ama dinleme işini bize bırakmıştı 6+4te yolk sac hala oralardaydı ve doktor hiç üstüne düşüp bakmamıştı bile biz dinlemedik nasipse yarın dinlicez. Ama ultrasonda görülüyordu kalp atışları siz de bunu da mı göremedi o kısmı anlayamadım
Hayır canım hiçbir şekilde hareketlilik yok dedi.6+0 ölçtü gününü.boyutlari herşeyi normal ama kalp ayini yok dedi

Bı sorun görünmedi dimi acilde canım
Enfeksiyon cikti yine kuzum. Anlamadim su da icmeye çalışıyorum bolca aslinda. Ama progestan kullaniyorum onun parcaciklari falan derken o mu yapiyor acaba diyorum. Bende anlayamiyorum neden cikiyor. Kültür de verdim o gev cikiyormus. Bakteri üredi yazarsa tekrar gel antibiyotik vercem dedi. Bugun monurol yazdi. Ama kendi doktoruma sormadan kullanmayacagim. 15 16.haftaya kadar lekelenme kanama ile gelen var dedi. Ağrının sebebi enfeksiyon olabilir dedi.

Her şeye çare buluyorlar ama hamilelerin hiç bir şeyine çare yok maalesef😤 doktorun rahim ağzı boyunu ölçtü mü hiç senin, normalde daha ileri zamanlarda ölçüyorlarmış sanırım ama senin doktorum perinatolog belki ölçmüştür
Aynen oyle gerçekten sorma.. yok canim ölçmedi 6.haftada fln soylemistim aciklama yapmisti ama ölçüm yaparız demedi. Sonraki kontrolume daha 3 hafta var. O zaman hatirlatacagim bakalim olcerse. Umarim bir problem yoktur. Onu vajinal mi olcuyorlar acaba

Aynen oyle gerçekten sorma.. yok canim ölçmedi 6.haftada fln soylemistim aciklama yapmisti ama ölçüm yaparız demedi. Sonraki kontrolume daha 3 hafta var. O zaman hatirlatacagim bakalim olcerse. Umarim bir problem yoktur. Onu vajinal mi olcuyorlar acaba
İnşallah geçer yakın zamanda kanaman ya🙏🏻 vajinal diye biliyorum ama sanırım bazıları karından da bakıyormuş benim doktorumda ölçmedi, ölçtüyse de benim haberim yok:) geçen onunla ilgili bişeyler okudum da o yüzden merak ettim sorayım dedim perinatologlar erken ölçüyor mu diye

Back
X