Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Günaydın canım,
ben grupta ilerde olanlardanım ama benim de bulantı tam geçmiş değil 2 haftadır rahattım bugün servise yürürken yollarda çıkardım mahvoldum, arada yine geliyor bu bulantılar

Çok yoruldum gerçekten, ne yapsam bilmiyorum, ilaçta kullanıyorum, bir de korkuyorum, ya 9 ay sürerse diyorum, ümidim kesiliyor sonra diyorum bak böyle olmayı kaç kişi istiyor, minik mucizen seninle lütfen kendine gel, böyle gel zaman git zaman 8 haftalık olduk işte

Ben de 4 kilo verdim, çok umrumda değil kilo benim de ama vücudumun tüm enerjisi gitti, hep yatıyorum, sürekli ağlıyorum, zamanı sayıp duruyorum

Allah kolaylık versin canım. Bende aşırı şekilde halsizlik ve nefes darlığı oluyor derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum sabahları özellikle de. 12.haftayı sağ sağlim görsek rahatlıcaz inşallah

Ben de bir ara o da vardı, geçti çok şükür ama hep yatıyorum işte, sürekli uyuyorum, doktoruma gideceğim haftaya soracağım, sürekli uyuyorum ve çok halsizim diyeceğim

Sabır az daha geçecek inşallah birkaç haftaya, sen iyice perişan olmuşsun 4te1i bitti şükür yazı da atlattık mı alışveriş oda telaşına düşcez az daha dayan şükür bebişler kucağımıza gelince ne günlerden geçtik be diycez

İnşallah canım, biliyorum, hemen eğleneceğiz burada daha cinsiyetleri falan belli olacak, çok güzel günler bizi bekliyor aslında, sabırla bekliyorum

Canım benimde kasık bel ağrılarım var
Vajinal fitil kaşıntı ve koku yaptı çok yoğun olmasa da hemen bıraktım ağızdan alıyorum ama gün içerisinde sarhoş gibiyim o kadar kötü yapıyor ki.
İki gündür de karnım belim dönüşümlü olarak ağrıyor.
Eşim belirtim yok diye doktora gitmiştin belirti var yine üzülüyorsun diyo.
Valla psikolojim alt üst oldu.

Canım benimde kasık bel ağrılarım var
Vajinal fitil kaşıntı ve koku yaptı çok yoğun olmasa da hemen bıraktım ağızdan alıyorum ama gün içerisinde sarhoş gibiyim o kadar kötü yapıyor ki.
İki gündür de karnım belim dönüşümlü olarak ağrıyor.
Eşim belirtim yok diye doktora gitmiştin belirti var yine üzülüyorsun diyo.
Valla psikolojim alt üst oldu.

8+5 benim bugün, hiç düzelmedim buraya da girip yazasım gelmiyor sürekli şikayet, sürekli üzüntü
Bulantı hamileliğn şanındandır yazz sen ne olacak
İnşallah canım, biliyorum, hemen eğleneceğiz burada daha cinsiyetleri falan belli olacak, çok güzel günler bizi bekliyor aslında, sabırla bekliyorum
Evet güzel şeylere odaklan onları düşün aklındn hep güzel planlr fikirlr geçsin ağlamak aslaaa,sen güçlü bi annesin

Bende de tansiyon düşüklüğü başldı kızlar hep tok karnına oluyor 10 a 7 ye kdr düşüyr tuzlu ayranla idare ediyrm şimdlk

Bende de tansiyon düşüklüğü başldı kızlar hep tok karnına oluyor 10 a 7 ye kdr düşüyr tuzlu ayranla idare ediyrm şimdlk
yaa geçmiş olsun aç karnına anlarım da tok karnına da mı oluyormuş. Hamilelikten mi yoksa normalde de var mıydı hiç tansiyon ile ilgili bişey?

Kızlar yine ben yine telaş uyandığımda kalkarken bir su boşaldı sanki benden su akıntısı yaşadım şimdi durmuş, ağrım kanamam yok sebebi ne olabilir acile gitmeli miyim

Canim ama progestani fitil olarak kullanmak gerekiyormus özellikle de böyle lekelenme sorunlarinda. Dün acildeki dr progestan kullaniyor musun dedi evet dedim nasil kullaniyorsun dedi vajinal dedim. Tamam bende vajinal kullan diyecektim çünkü vajinal daha etkili ozellikle kanama lekelenme durumlarinda vajinal devam edilmeli dedi. Aklinda olsun.
Bu belirtiler normal belirtilermis canim. Asiri olmadikca. Ama idrar tahlili verebilirsin sende bi. Ben verdigimde dr dedi zaten ıdrar yolu enf.olabilir ondan agrin olabilir dedi. Ki hafifte olsa çıktı.
Bolca yat. Ben hafta sonu hep yattim resmen.

Bulantı hamileliğn şanındandır yazz sen ne olacak

Evet güzel şeylere odaklan onları düşün aklındn hep güzel planlr fikirlr geçsin ağlamak aslaaa,sen güçlü bi annesin

Haklısın gerçekten dostum böyle böyle motive olacağız, doktorumun müsaitlik durumuna göre doktora gideceğim, haftaya düşünüyorum, hem merak ediyorum bebişimi, hem de korkuyorum, işte bu endişe de beni çok yoruyor, güzel haberlerle gelelim inşallah. Büyümüştür şimdi en son 6 haftalıkken görmüştüm

Canim çok sagol sordugun için. Surekli yatış halinde geçirdim haftasonunu bugunde öyle yapcam galiba. Hafif enfeksiyon cikti idrarda. Insallah kültür sonucum da temiz gelir.. kasık ağrısı bel agrisi arasinda gidip geliyor agrilar canim. Sen nasılsın
Ah ya tansiyin düşüklüğü de zor gerçekten ama yuksekligi daha zor. O yüzden tuzlu ayranla idare edebilmek bile iyi birsey canim. Yuksek olsa ilac falan basliyorlar. Benimde arada yüksek cikiyor ama gerci hareket halindeyken birden oturup olcuyorlar ondan heralde.

Kızlar yine ben yine telaş uyandığımda kalkarken bir su boşaldı sanki benden su akıntısı yaşadım şimdi durmuş, ağrım kanamam yok sebebi ne olabilir acile gitmeli miyim
Canim mutlaka acile git.. ihmal edilecek bir sey degil. Git muayene ol

Canım eğer çok su geldiyse gitmekte fayda var, önlem alınır ve için rahat etmiş olur gitmelisin bence, bir şey yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…