- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.729
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.921
Günaydın canım,
ben grupta ilerde olanlardanım ama benim de bulantı tam geçmiş değil 2 haftadır rahattım bugün servise yürürken yollarda çıkardım mahvoldum, arada yine geliyor bu bulantılar
Evet 3 gün öncesine kadar aşırı kötüydüm bulantı ve yanısıra mide yanması vardı. 4buçuk kilo verdim 9 haftada. Kilolu hamile kaldıgım için işime de yaradı ama belirtileri çekmek inanılmaz kötü
Allah kolaylık versin canım. Bende aşırı şekilde halsizlik ve nefes darlığı oluyor derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum sabahları özellikle de. 12.haftayı sağ sağlim görsek rahatlıcaz inşallahGünaydın kızlar,
Grubun en geriden gelen annesi ben olduğum için maalesef ki hala mide bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum, tükenmedim ama tükenmek üzereyim, ramak kaldı. Şükrediyorum, buraya da hiç bakamıyorum, sizler nasılsınız? Arada girip yazılanları okuyorum
Allah kolaylık versin canım. Bende aşırı şekilde halsizlik ve nefes darlığı oluyor derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum sabahları özellikle de. 12.haftayı sağ sağlim görsek rahatlıcaz inşallah
Sabır az daha geçecek inşallah birkaç haftaya, sen iyice perişan olmuşsun 4te1i bitti şükür yazı da atlattık mı alışveriş oda telaşına düşcez az daha dayan şükür bebişler kucağımıza gelince ne günlerden geçtik be diycezÇok yoruldum gerçekten, ne yapsam bilmiyorum, ilaçta kullanıyorum, bir de korkuyorum, ya 9 ay sürerse diyorum, ümidim kesiliyorsonra diyorum bak böyle olmayı kaç kişi istiyor, minik mucizen seninle lütfen kendine gel, böyle gel zaman git zaman 8 haftalık olduk işte
Sabır az daha geçecek inşallah birkaç haftaya, sen iyice perişan olmuşsun 4te1i bitti şükür yazı da atlattık mı alışveriş oda telaşına düşcez az daha dayan şükür bebişler kucağımıza gelince ne günlerden geçtik be diycez
CanımBenimde bahsettigin sekilde oluyor bugun ozellikle yururken kasık ağrısı bir baskı gibi oluyordu. Dün karın kasık ve belde olmak Üzere gezen bir agrim vardi.lekelenme daha fazlaydi bugun nispeten azaldi leke ama agri tek tarafli kaldi acile göründüm bende.
Haklisin canım bebislerimiz cok daha güçlü tahminlerimizden. Allahim onlara uzun saglikli ömürler versin. Stresten uzak durmak lazim hep.
CanımBenimde bahsettigin sekilde oluyor bugun ozellikle yururken kasık ağrısı bir baskı gibi oluyordu. Dün karın kasık ve belde olmak Üzere gezen bir agrim vardi.lekelenme daha fazlaydi bugun nispeten azaldi leke ama agri tek tarafli kaldi acile göründüm bende.
Haklisin canım bebislerimiz cok daha güçlü tahminlerimizden. Allahim onlara uzun saglikli ömürler versin. Stresten uzak durmak lazim hep.
Bulantı hamileliğn şanındandır yazz sen ne olacak8+5 benim bugün, hiç düzelmedim buraya da girip yazasım gelmiyor sürekli şikayet, sürekli üzüntü
Evet güzel şeylere odaklan onları düşün aklındn hep güzel planlr fikirlr geçsin ağlamak aslaaa,sen güçlü bi annesinİnşallah canım, biliyorum, hemen eğleneceğiz burada daha cinsiyetleri falan belli olacak, çok güzel günler bizi bekliyor aslında, sabırla bekliyorum
yaa geçmiş olsun aç karnına anlarım da tok karnına da mı oluyormuş. Hamilelikten mi yoksa normalde de var mıydı hiç tansiyon ile ilgili bişey?Bende de tansiyon düşüklüğü başldı kızlar hep tok karnına oluyor 10 a 7 ye kdr düşüyr tuzlu ayranla idare ediyrm şimdlk
Yoktu canım yeni bşldı maalesef. Ayran toparlıyor şükür,teşekkür ederimyaa geçmiş olsun aç karnına anlarım da tok karnına da mı oluyormuş. Hamilelikten mi yoksa normalde de var mıydı hiç tansiyon ile ilgili bişey?
Canim ama progestani fitil olarak kullanmak gerekiyormus özellikle de böyle lekelenme sorunlarinda. Dün acildeki dr progestan kullaniyor musun dedi evet dedim nasil kullaniyorsun dedi vajinal dedim. Tamam bende vajinal kullan diyecektim çünkü vajinal daha etkili ozellikle kanama lekelenme durumlarinda vajinal devam edilmeli dedi. Aklinda olsun.Canımbenimde kasık bel ağrılarım var
Vajinal fitil kaşıntı ve koku yaptı çok yoğun olmasa da hemen bıraktım ağızdan alıyorum ama gün içerisinde sarhoş gibiyim o kadar kötü yapıyor ki.
İki gündür de karnım belim dönüşümlü olarak ağrıyor.
Eşim belirtim yok diye doktora gitmiştin belirti var yine üzülüyorsun diyo.
Valla psikolojim alt üst oldu.
Bulantı hamileliğn şanındandır yazz sen ne olacak
Evet güzel şeylere odaklan onları düşün aklındn hep güzel planlr fikirlr geçsin ağlamak aslaaa,sen güçlü bi annesin
Canim çok sagol sordugun için. Surekli yatış halinde geçirdim haftasonunu bugunde öyle yapcam galiba. Hafif enfeksiyon cikti idrarda. Insallah kültür sonucum da temiz gelir.. kasık ağrısı bel agrisi arasinda gidip geliyor agrilar canim. Sen nasılsınbabylovee nasıl oldun canım
Ah ya tansiyin düşüklüğü de zor gerçekten ama yuksekligi daha zor. O yüzden tuzlu ayranla idare edebilmek bile iyi birsey canim. Yuksek olsa ilac falan basliyorlar. Benimde arada yüksek cikiyor ama gerci hareket halindeyken birden oturup olcuyorlar ondan heralde.Bende de tansiyon düşüklüğü başldı kızlar hep tok karnına oluyor 10 a 7 ye kdr düşüyr tuzlu ayranla idare ediyrm şimdlk
Canim mutlaka acile git.. ihmal edilecek bir sey degil. Git muayene olKızlar yine ben yine telaşuyandığımda kalkarken bir su boşaldı sanki benden su akıntısı yaşadım şimdi durmuş, ağrım kanamam yok sebebi ne olabilir acile gitmeli miyim
Elhamdülillah sağlıklıNasıl sonuçlar bebiş iyi mi
Kızlar yine ben yine telaşuyandığımda kalkarken bir su boşaldı sanki benden su akıntısı yaşadım şimdi durmuş, ağrım kanamam yok sebebi ne olabilir acile gitmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?