- 7 Şubat 2025
- 554
- 447
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.941
Ben bugün 8.haftaya giriş yaptım mide bulantıları ben burdayım dedi. Zor dayanıyorum işteyimGünaydın kızlar,
Grubun en geriden gelen annesi ben olduğum için maalesef ki hala mide bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum, tükenmedim ama tükenmek üzereyim, ramak kaldı. Şükrediyorum, buraya da hiç bakamıyorum, sizler nasılsınız? Arada girip yazılanları okuyorum
Canim mutlaka acile git.. ihmal edilecek bir sey degil. Git muayene ol
Çok teşekkür ederim kızlar acile gidiyorum şimdi dua edin bana inşallah sorun yoktur yarabbiCanım eğer çok su geldiyse gitmekte fayda var, önlem alınır ve için rahat etmiş olur gitmelisin bence, bir şey yoktur inşallah
Maşallah maşallah Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinElhamdülillah sağlıklıdarısı size inşallah
İçini ferah tut canım inşaallah aksi bı durum yokturÇok teşekkür ederim kızlar acile gidiyorum şimdi dua edin bana inşallah sorun yoktur yarabbi
Çok şükür bir sorun yokmuş gördük yaramaz sıpayıİçini ferah tut canım inşaallah aksi bı durum yoktur
Hayırlı olsunnn sonuçların iyi olmasına da çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah :) cinsiyet belli oldu muSonuçlandı çok şükür
sizi görmek istemiş demekkiÇok şükür bir sorun yokmuş gördük yaramaz sıpayıçok korkuttu beni
Ağrılar enfeksyondn o zamn geçn hastnede bi hamile vardı ondn da enfeksyon vardı yerinde oturamıyordu bile o aklıma gldi sen diynce çok geçmiş olsun canımCanim çok sagol sordugun için. Surekli yatış halinde geçirdim haftasonunu bugunde öyle yapcam galiba. Hafif enfeksiyon cikti idrarda. Insallah kültür sonucum da temiz gelir.. kasık ağrısı bel agrisi arasinda gidip geliyor agrilar canim. Sen nasılsın
Ah ya tansiyin düşüklüğü de zor gerçekten ama yuksekligi daha zor. O yüzden tuzlu ayranla idare edebilmek bile iyi birsey canim. Yuksek olsa ilac falan basliyorlar. Benimde arada yüksek cikiyor ama gerci hareket halindeyken birden oturup olcuyorlar ondan heralde.
sizi görmek istemiş demekkimaşallah iyi olmasına sevindim
VajinitCanim ama progestani fitil olarak kullanmak gerekiyormus özellikle de böyle lekelenme sorunlarinda. Dün acildeki dr progestan kullaniyor musun dedi evet dedim nasil kullaniyorsun dedi vajinal dedim. Tamam bende vajinal kullan diyecektim çünkü vajinal daha etkili ozellikle kanama lekelenme durumlarinda vajinal devam edilmeli dedi. Aklinda olsun.
Bu belirtiler normal belirtilermis canim. Asiri olmadikca. Ama idrar tahlili verebilirsin sende bi. Ben verdigimde dr dedi zaten ıdrar yolu enf.olabilir ondan agrin olabilir dedi. Ki hafifte olsa çıktı.
Bolca yat. Ben hafta sonu hep yattim resmen.
vajinit olduğu için kullanamam ki mecbur ağızdan alıcamCanim ama progestani fitil olarak kullanmak gerekiyormus özellikle de böyle lekelenme sorunlarinda. Dün acildeki dr progestan kullaniyor musun dedi evet dedim nasil kullaniyorsun dedi vajinal dedim. Tamam bende vajinal kullan diyecektim çünkü vajinal daha etkili ozellikle kanama lekelenme durumlarinda vajinal devam edilmeli dedi. Aklinda olsun.
Bu belirtiler normal belirtilermis canim. Asiri olmadikca. Ama idrar tahlili verebilirsin sende bi. Ben verdigimde dr dedi zaten ıdrar yolu enf.olabilir ondan agrin olabilir dedi. Ki hafifte olsa çıktı.
Bolca yat. Ben hafta sonu hep yattim resmen.
haha tabi ama şakacı bebişmişay canım bende çok özlemiştim tabi korkmadan gitmeyi tercih ederim
Eki Görüntüle 3596630 hanımlar bir de bana cinsiyet tahmini yapar mısınız benim cimcimenin görüntüsü
Kız bence Allahım ne güzel maşallahEki Görüntüle 3596630 hanımlar bir de bana cinsiyet tahmini yapar mısınız benim cimcimenin görüntüsü
Çok şükür peki o şu neyin nesiymis akıntı mıymışÇok şükür bir sorun yokmuş gördük yaramaz sıpayıçok korkuttu beni
ben de kız diyorumEki Görüntüle 3596630 hanımlar bir de bana cinsiyet tahmini yapar mısınız benim cimcimenin görüntüsü
Valla canım doktor tam olarak onu söylemedi ultrasona geç dedi suyu gayet iyi bebekte gayet iyi hiçbir sıkıntı yok dedi kalp atışını da dinletti, akıntı ya da idrar sızıntısı olabilir dedi progestan günde 3e çıkarabilirsin dedi haftaya zaten kendi doktoruma gidicemÇok şükür peki o şu neyin nesiymis akıntı mıymış
Ay benim ultrasonum ne diyor sana bakalım teyzesiÇok şükür peki o şu neyin nesiymis akıntı mıymış
Tercihimi kızdan yana kullanmak istiyorumEki Görüntüle 3596630 hanımlar bir de bana cinsiyet tahmini yapar mısınız benim cimcimenin görüntüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?