Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canimcim

Vajinit

vajinit olduğu için kullanamam ki mecbur ağızdan alıcam
Çok şükür yok lekelenme bakalım inşallah olmaz
Vajinit nedir bilmiyorum canim ama sen kendin icin ne uygunsa onu uygula tabiki. Bana dün acildeki dr.da vajinal al dedigi icin ben fitil olarak devam

Kızlar bi sorum olucak size normalde çok hapşuran biri değilimdir hastada değilim bişeyede alerjim yok ama ben günde 10 kere falan hapşuruyorum hamilelik başladığından beri ve asla durmuyo yani kronik bi hale gelmeye başladı sizde de oluyor mu bu durum iyice rahatsız etmeye başladı bide hapşururken kasıklarıma vuruyor direk bacaklarımı karnıma çekiyorum ağrı olmasın diye

Teyzesinin balısı az daha bekleyelim diğer bebisimizin nubunu eğik gördüm de kız dedim diğer arkadaşlar da öyle gördü sanırım bu güzelliğinki daha belli olmamış
Çok teşekkür ederim canım Allah hepimizin yavrusunu korusun İnşallah bizim bebiş gecikti sanki ya inşallah haftaya daha iyi görünür

Aslinda cok birsey yok. Ama anlamadim dogrusu. Yani aşırı seviye birsey degil enfeksiyon da. Ama ondandir insallah diyorum ve gecer insallah kolayca diyorum.
Dikkat et canim sende kendine. Sende uzan dinlen bolca.

Şu zamanlar polen zamanı aslında, hamilelik herşeyi değiştirdiği gibi alerjinizi de var etmiş olabilir :) Genelde bu kadar hapşuruk alerjiden oluyor. Yıllardır alerjisi olan biri olarak söylüyorum bunu, uçan kuşa kadar hemen herşeye alerjim var :)

bir de şey duymuştum bazılarında vücut bebeği alerjen olarak görüyormuş alerji tepkisi veriyormuş bebeğe karşı belki öyle bişey de olabilir ama dikkat edin yine de geçmiş olsun

26 yaşındayım hayatımda hiç bu kadar hapşurmamışımdır ondan biraz tedirgin oldum bide düşük tehlikesi vardı bende ilk zamanlar hiç evden çıkmadım 1 aya yakın nerdeyse sabah kahvaltı ederken bile hapşuruyorum tam kahvaltının ortasında yemek yemekten bile hevesim kaçıyo yani öyle söylim tuhaf geldi her kahvaltıda saatte bir falan bu cuma ikili taramam var o zaman sorucam doktora

hmm evet o zaman sorun doktora çünkü hapşurmak öksürmek kasılma yaptığı için fazlası zararlı olabilir belki bir önlem alınır bununla alakalı

bir de şey duymuştum bazılarında vücut bebeği alerjen olarak görüyormuş alerji tepkisi veriyormuş bebeğe karşı belki öyle bişey de olabilir ama dikkat edin yine de geçmiş olsun
Sağol canım valla öylede olabilir bilmiyorum şu hamilelik sürecinde kusmadım çokta bulantım olmadı ama hapşuruk hayat kalitemi düşürdü yani inşallah önemli bişey yoktur

keşke canım vallah heleki benim hamilelikde zor geçiyor tansiyonum aniden düşüyor ve başım dönüyor korkunç bi şekilde sence bu tansiyon çok düşük değil mi?
Gebelikte tansiyon düşük olur genelde ve bu istenen bir durumdur. Büyüğü iyi bence ama küçüğü biraz düşük diyebiliriz. Benim ilk gebeliğimde 10-6 falan çıkıyordu ortalama.

Karından da görünüyor rahim ağzı boyu. Doktorlar bazen baksa da her şey yolundaysa söylemeyebiliyorlar.

Kızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir

İçini karartma hemen. Bana da ilk gebeliğimde burun ve ense kalınlığı normal olmasına rağmen kan testi riskli çıktı, fetal önerdiler. Beklemek çok zordu ama boşuna üzmüşüm kendimi, sonuç temiz geldi. Sabretmek zor ama iyiyi düşün hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…