Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

ayy bizde cözemedik kız mı erkek mi ama doktor gördü hatta yazdı kağide
Nasil acacaksiniz kagidi var mi bi plan ? cok heyecanli

Bizde cinsiyet sonucu esimin emailine gitmişti, köpeğimiz var bi tane, onun tasmasına mavi renk ucan balon bağladı, ben eve geldiğimde köpeğim bana koştu uzerinde mavi balonla, yani köpeğimden ogrenmis oldum kardesinin cinsiyetini

Ayyy harika olmuş böyle çok tatlı sağlıkla gelsin miniş

Doktorun randevusuz almaz mi acaba. Belli bir tarihte mutlaka gelmeni istediyse bence alır diye düşünüyorum. Takipli hastalarına yardımcı oluyorlar aslında

Ay bi de o gözlere limon olayı var yenidoğan bebeklere yapıyorlar parlak olsun diye Allah insanı akıldan etmesin diyorum usg ye neşeli bi şekilde gitmeyi bekliyorum artık keşke öyle olabilse

Canim bunların normal bir referans değeri yok. Yani iyi mi kötü mü diye hiç bir anlam taşımıyor. Yaş faktörü bebek haftası vs hepsi hesaplamaya dahil edilip bir risk çıkarılıyor. Böyle tek başına anlam ifade etmiyor azıcık daha sabredip raporu bekleyeceksin maalesef

ebayraktar listemizle ilgili söylediklerin için çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızın hepsini okuyorum bir gelişme olursa hemen ekliyorum. Özellikle cinsiyetleri ve doğum yaptığımızda tarihleri eklemek çok keyifli olacak

Bayıldım ben buna ya Ama nasıl dayanıyorsunuz ki ben mi tez canlıyım hemen öğrenmek istiyorum suuuduru68 senin bebeğin cinsiyeti bile içimi kıpır kıpır etti şu an. Nasıl sabredeceksin

Ay bi de o gözlere limon olayı var yenidoğan bebeklere yapıyorlar parlak olsun diye Allah insanı akıldan etmesin diyorum usg ye neşeli bi şekilde gitmeyi bekliyorum artık keşke öyle olabilse
Ay gerçekten ya bizim insanımızın bu degisik adetleri bitmez bebek tuzlayanlar falan var bizim oralarda da
İnsallah o gunlerimiz yakin canim. Bebislerimizin hareketlerini hissettikce usglere daha rahat gidicez insallahhh. Bebislerimiz saglikli olsun da

Bende merak ediyorum canim. Hic ne yaziyor ne haber var. Olumsuz birsey olmamistir inşallah. Genel olarak cok yazmayan var gerci ama sepide aktifti
Evet çok aktif yazıyordu hatta grubumuz daha hareketli olsa diye de hayiflanmisti. Sonra hiç birşey demeden gitti. İnşallah önemli birşey yoktur meşguldür sadece

Handan2212 sen naptın canım senin de bikac gündür sesin çıkmıyor
Ben buralardayım canım çok şükür iyiyiz bulantılı ve zor geçiyor benim .Okuyorum yazılanları .Genelde tüp bebek annelerinde de aktif oluyorum bir oraya bir buraya derken Ama sepideyi ben de çok merak ediyorum mesajlara da cevap vermiyor .Uzun süredir girmemişti sonra girmiş ama girdiği halde cevap vermemiş inşaallah olumsuz bir şey yoktur

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…