Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlaaar şimdi çıktım ikili tarama ultrasondan ve resimleri atıcam doktor gördü cinsiyetini ama kağıda yazdı şuan elimizde sizce cinsiyeti nedir?
aayy doktorun soyadına takıldım :)) şaka şaka maka cihaz da iyi gösteriyormuş hee tütütütüüüü maşallah size

Merhaba Hanımlar, ben 8+4 günlük hamileyim. Buraya ve Ocak 2026 annelerine bakıyorum arada bir. Ama onlar daha çok yeni haftalardalar. Ben size birşeybsormak istiyorum. Benim belimde, sağ kasığımda ve karnımda ağrılar oluyor. Siz de de böyle durumlar oldu mu? Dr um progestan verdi dün ama Dr a gitmelimiyim tekrar yoksa evhamlanıyor muyum bilemedim

Hayırlı olsun sağlıkla al canım kucağına. Kasık ve karında ağrılar normal sayılıyor, progestanı ne için vermşti doktorun? Ağrıların eğer çok şiddetliyse tabi görünmende fayda var.

Kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir 2-3 gündür minik sızılar oluyor kısa süreli bir arkadaşta yazmış az önce okudum bebek büyüdüğü için demişte bende birde uyku düzensizliği oldu iki saat yatakta döndüm uyuyamadım şimdi oturma odasına kalktım uyku çöktü arkadaşlar yalnızca ben mi birinci trimesterle ikinciyi birbirine karıştırmışım önceden hiç böyle şeyler olmuyordu

Ayy yetiştim yetiştim, günaydınn güzel anneler Yoğun iş tempoma, mide bulantılarım eklendiği için buralara zamanında yetişemiyorum maalesef ki

Bugün daha iyiyim ve bir rüya gördüm size anlatmak istiyorum; rüyamda doktora gitmişiz ultrason görüntüsü var ben bir bibi görüyorum aa erkek diyorum bebeğim, sonra cinsiyet partisi için eşim kağıda yazdırıyor, kağıda doktor kızınız olacak yazmış, ben de yanlışlıkla görüyorum, Allah Allah diyorum ben bibi görmüştüm, o kordon kızın olacak diyordu doktor da bana Burada yazılanlardan etkilendim herhalde bir gece önce de bir sürü patlıcan görmüştüm rüyamda her gece ayrı bir delilik

hahaha hamilelikte çok saçma rüyalar görülebiliyormuş hepimiz böyleyiz galiba kız mı olcak acaba seninki yaaa merak ettim

Kızlar bu arada kedim de hamile 2 haftası kaldı ikimiz de eşimi darlıyoruz sanki evin hamile ortalaması %66 hiç çekilmez
hahahaa yaaa yazık eşine be hangisinin nazıyla uğraşsın ne güzel ama kedinle aynı zamanda hamilesin bende de var birtane kuduruk ama kısırlaştırcam kısmet olursa, bebişleri de olursa ev tımarhane olur

hahahaa yaaa yazık eşine be hangisinin nazıyla uğraşsın ne güzel ama kedinle aynı zamanda hamilesin bende de var birtane kuduruk ama kısırlaştırcam kısmet olursa, bebişleri de olursa ev tımarhane olur
Gün boyu bitkin yorgun o bi köşede uzanıyo ben diğer köşede arada göz göze geliyoruz birbirimize acıyıp uyumaya devam ediyoruz ben de kısırlaştırıcam şu hamileliği çıksın aradan bakim sahiplendiğimde hamileymiş

hahah oyyy kıyamam minnoşa yaaa doğumları da zor Allah kolaylık versin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…