- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.668
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.201
aayy doktorun soyadına takıldım :)) şaka şaka maka cihaz da iyi gösteriyormuş hee tütütütüüüü maşallah sizeKızlaaar şimdi çıktım ikili tarama ultrasondan ve resimleri atıcam doktor gördü cinsiyetini ama kağıda yazdı şuan elimizde sizce cinsiyeti nedir?
Hayırlı olsun sağlıkla al canım kucağına.Merhaba Hanımlar, ben 8+4 günlük hamileyim. Buraya ve Ocak 2026 annelerine bakıyorum arada bir. Ama onlar daha çok yeni haftalardalar. Ben size birşeybsormak istiyorum. Benim belimde, sağ kasığımda ve karnımda ağrılar oluyor. Siz de de böyle durumlar oldu mu? Dr um progestan verdi dün ama Dr a gitmelimiyim tekrar yoksa evhamlanıyor muyum bilemedim
Kemik yapısı öyle gibi geldi ama pek anlamam Tabii canım Yanlış yönlendirmeyeyim seni İnsan ister istemez hayal ediyorçook zor dayanıyoz vallah acıp bakasımız var kartagercek sendemi kıza benzettin canım
Ay çok fenasın hiç dikkatimi çekmemiştiaayy doktorun soyadına takıldım :)) şaka şaka maka cihaz da iyi gösteriyormuş hee tütütütüüüü maşallah size
hahaha normalde dikkat etmem gözüme çarptıAy çok fenasın hiç dikkatimi çekmemişti
hahaha hamilelikte çok saçma rüyalar görülebiliyormuş hepimiz böyleyiz galibaAyy yetiştim yetiştim, günaydınn güzel annelerYoğun iş tempoma, mide bulantılarım eklendiği için buralara zamanında yetişemiyorum maalesef ki
Bugün daha iyiyim ve bir rüya gördüm size anlatmak istiyorum; rüyamda doktora gitmişiz ultrason görüntüsü var ben bir bibi görüyorum aa erkek diyorum bebeğim, sonra cinsiyet partisi için eşim kağıda yazdırıyor, kağıda doktor kızınız olacak yazmış, ben de yanlışlıkla görüyorum, Allah Allah diyorum ben bibi görmüştüm, o kordon kızın olacak diyordu doktor da banaBurada yazılanlardan etkilendim herhalde bir gece önce de bir sürü patlıcan görmüştüm rüyamda her gece ayrı bir delilik
Kız senn nasıl farkettinaayy doktorun soyadına takıldım :)) şaka şaka maka cihaz da iyi gösteriyormuş hee tütütütüüüü maşallah size
hahaah mesleki deformasyon diyelimKız senn nasıl farkettintövbe allaam
hahahaa yaaa yazık eşine be hangisinin nazıyla uğraşsınKızlar bu arada kedim de hamile 2 haftası kaldı ikimiz de eşimi darlıyoruz sankievin hamile ortalaması %66 hiç çekilmez
Gün boyu bitkin yorgun o bi köşede uzanıyo ben diğer köşedehahahaa yaaa yazık eşine be hangisinin nazıyla uğraşsınne güzel ama kedinle aynı zamanda hamilesin bende de var birtane kuduruk ama kısırlaştırcam kısmet olursa, bebişleri de olursa ev tımarhane olur
hahahGün boyu bitkin yorgun o bi köşede uzanıyo ben diğer köşedearada göz göze geliyoruz birbirimize acıyıp uyumaya devam ediyoruz ben de kısırlaştırıcam şu hamileliği çıksın aradan bakim sahiplendiğimde hamileymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?