Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aman iyi olmana çok sevindim. Kimse kaybolmasin ya. Kendi bebeğimin endişesi yetmiyor gibi sizde aklım kalıyor sonra

yaaa çok tatlııı yapmıssınız

bizde pastaci ablamiz var ona vercez kartı o bilcek sadece ve o yapıcak bardakla pastada öğrenicez canım

Bayıldım ben buna ya Ama nasıl dayanıyorsunuz ki ben mi tez canlıyım hemen öğrenmek istiyorum suuuduru68 senin bebeğin cinsiyeti bile içimi kıpır kıpır etti şu an. Nasıl sabredeceksin
yaaa yerim kıpır kıpır mı oldun sormaa canım cok zor dayanıyoz ama sabr etcez bi haftacık gibi siparişlerimin gelmesini bekliom bide pasta yapılcak

içim ferhaladı sen şimdi böyle diyince çünkü üni içinde pek iyi duyumlarım olmadı arkadaşımın arkadaşı doğum yapmıştı daha 2 ay olmadı sağlıklı bebeğe bissürü tetkit yapmışlar yok kalbinde delik var yok bilemem ne diye 20 gün hastanede kalmış bebek o yüzden asla gitmem üniye Allah izin veririse Şehirde doğurcam tamam canım doğuma yakın aklıma takılan birşey olursa yazarım sana çok teşekkür ederim

Arkadaşlar 10+3 üm bugun kasiklarimda sızılar var batma gibi oluyor ara ara normal mi yaşayan var mı korkulacak bisey midir

Canım hadi gözün aydın saglik haberlerini alalim hep bebislerimizin insallahh detayli usg ile mi bakti doktorun ? Hangi multivitamin e basladin
Normal kendi kullandığı usg ile baktı canım. Decavit diye bir şey yazdı, SGK ödüyor reçete ile. Benim elimde elenetal1 var şu an, onu bitirdikten sonra decavit kullanmaya başlayacağım.

çook zor dayanıyoz vallah acıp bakasımız var karta gercek sendemi kıza benzettin canım
Ayyy ben de olsam dayanamazdim ben mesela kendime değil de aileme süpriz yapmak istiyorum doktor bana soylucek bende aileme söylerken balon alıp oğluma patlatmayi düşünüyorum yani hatıra kalsın diye işte oğlumda hiç öyle şeyler yapamadık çünkü hemen pipisini görmüştük minnoşumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…