- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.181
Aman iyi olmana çok sevindim. Kimse kaybolmasin ya. Kendi bebeğimin endişesi yetmiyor gibi sizde aklım kalıyor sonraBen buralardayım canım çok şükür iyiyiz bulantılı ve zor geçiyor benim .Okuyorum yazılanları .Genelde tüp bebek annelerinde de aktif oluyorum bir oraya bir buraya derkenAma sepideyi ben de çok merak ediyorum mesajlara da cevap vermiyor .Uzun süredir girmemişti sonra girmiş ama girdiği halde cevap vermemiş inşaallah olumsuz bir şey yoktur
İnşallah gelsin bi an önceEvet dogru oyle diyordu. Ama kayboldu ortalardan. Insallah canim bi an once gelir guzel haberlerle
yaaa çok tatlııı yapmıssınızNasil acacaksiniz kagidi var mi bi plan ? cok heyecanli
Bizde cinsiyet sonucu esimin emailine gitmişti, köpeğimiz var bi tane, onun tasmasına mavi renk ucan balon bağladı, ben eve geldiğimde köpeğim bana koştu uzerinde mavi balonla, yani köpeğimden ogrenmis oldum kardesinin cinsiyetini
gercektenmiiGenelde erkek demişler ama bana kız gibi geldi
yaaa yerim kıpır kıpır mı oldunBayıldım ben buna yaAma nasıl dayanıyorsunuz ki ben mi tez canlıyım hemen öğrenmek istiyorum suuuduru68 senin bebeğin cinsiyeti bile içimi kıpır kıpır etti şu an. Nasıl sabredeceksin
Ayy nasıl sabrediyorsun Ben kıza benzettim canımKızlaaar şimdi çıktım ikili tarama ultrasondan ve resimleri atıcam doktor gördü cinsiyetini ama kağıda yazdı şuan elimizde sizce cinsiyeti nedir?
içim ferhaladı sen şimdi böyle diyince çünkü üni içinde pek iyi duyumlarım olmadı arkadaşımın arkadaşı doğum yapmıştı daha 2 ay olmadı sağlıklı bebeğe bissürü tetkit yapmışlar yok kalbinde delik var yok bilemem ne diye 20 gün hastanede kalmış bebek o yüzden asla gitmem üniye Allah izin veririse Şehirde doğurcamEvet canım ilk doğumum oradaydı. Gerçekten beklentimin çok ötesinde güzeldi hastane. Bir çok özel hastaneden bile daha güzel doğumhanesi. Doğumdan önce gidip görmüştüm zaten çok rahatlamıştım korkum cok azalmıştı. Odamız da kocaman çok konforlu bir odaydi. Ama ben zaten otelcilik hizmetine çok takılmıyorum hastanelerin. Önceliğim personelin tecrübeli olması ve yenidoğan yoğun bakım ünitesinin yeterli olması. Gerek duymadım çok şükür ama bir sıkıntı olduğunda özel hastaneler de şehire ya da üniversiteye şutluyor hastaları. Balıkesirde üniversiteden bile daha iyi şehir hastanesi. Doğuma yakın ayrıntılı da anlatırım zaten aklına takılan şeyler olursa
Bizim cinsiyet kız belki sizinde öyledir cunku 12+4 hala ıkısıne de tahammül yok bendeAy benim de öyle çikolata kahve bağımlısı ben isminden kokusundan midem bulanıyor
Canım bende de var bebis buyudugu ıcın normal dedi dr ☺Arkadaşlar 10+3 üm bugun kasiklarimda sızılar var batma gibi oluyor ara ara normal mi yaşayan var mı korkulacak bisey midir
Ayy inşallah canım normalde bi dahaki kontrolüm bayramdan sonra ama böyle olunca erken mi gitsem diye dusunuyorumCanım bende de var bebis buyudugu ıcın normal dedi dr ☺
Normal kendi kullandığı usg ile baktı canım. Decavit diye bir şey yazdı, SGK ödüyor reçete ile. Benim elimde elenetal1 var şu an, onu bitirdikten sonra decavit kullanmaya başlayacağım.Canım hadi gözün aydınsaglik haberlerini alalim hep bebislerimizin insallahh detayli usg ile mi bakti doktorun ? Hangi multivitamin e basladin
çook zor dayanıyoz vallah acıp bakasımız var kartaAyy nasıl sabrediyorsun Ben kıza benzettim canım
Anladim canim hepimize sağlık sifa olsun kullandiklarimizNormal kendi kullandığı usg ile baktı canım. Decavit diye bir şey yazdı, SGK ödüyor reçete ile. Benim elimde elenetal1 var şu an, onu bitirdikten sonra decavit kullanmaya başlayacağım.
Tam bugün 12 haftalık oldum canımSeni çok iyi anlıyorum. Kaçıncı haftadasın?
Ayyy ben de olsam dayanamazdim ben mesela kendime değil de aileme süpriz yapmak istiyorumçook zor dayanıyoz vallah acıp bakasımız var kartagercek sendemi kıza benzettin canım
Bizim cinsiyet kız belki sizinde öyledir cunku 12+4 hala ıkısıne de tahammül yok bende
ayyy maşallah ne kadar büyümüş yaaa erkek gibi geldi bana onlarınki dik duruyordu sanki :))Kızlaaar şimdi çıktım ikili tarama ultrasondan ve resimleri atıcam doktor gördü cinsiyetini ama kağıda yazdı şuan elimizde sizce cinsiyeti nedir?
kızzzz nasıl sabrediyorsunuz şimdiye yüz kere bakmıştım bençook zor dayanıyoz vallah acıp bakasımız var kartagercek sendemi kıza benzettin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?