- 29 Kasım 2023
- 1.253
- 732
- 43
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.341
Canım benimde en zor 7 ve 8 di8.hafta çok zormuş bulantılarla başım belada
8+1sabr etmek çok zormuş ya sen kaçıncı haftadasında çok var canım?
9a girince biraz hafifledi mi?Canım benimde en zor 7 ve 8 di
Maalesef ben hala kusuyorum9a girince biraz hafifledi mi?
Beeeenbenim çin takvimi tuttu, hatta görünüşe gore 34 yaşında olup mart ayinda hamile kalan @simurgdc da erkek bekliyor , ikimizde 34 yaşında ve mart ayinda erkek cocuga hamile kalmis olduk. Baska 34 yasinda olan varsa erkek bebege hazırlansın
maşallah
duydum bende canım oraya gitsem diye düşündüm ama asla ulasamiyorum bilgi almak icinkızlar bu arada fetal dna ile ilgili bişey öğrendim, Eskişehir osmangazi üni de falan da yapılıyormuş 1100 tl bilginiz olsun. 25-30 günde çıkıyormuş.
Hahaha bence de tutuyor yaaabenim çin takvimi tuttu, hatta görünüşe gore 34 yaşında olup mart ayinda hamile kalan @simurgdc da erkek bekliyor , ikimizde 34 yaşında ve mart ayinda erkek cocuga hamile kalmis olduk. Baska 34 yasinda olan varsa erkek bebege hazırlansın
Saat 10 da genetik bölümüne gidip sıra almak gerekiyormuş canım öncesinde randevu almaya gerek yokmuşduydum bende canım oraya gitsem diye düşündüm ama asla ulasamiyorum bilgi almak icin
Hahshah Pro üye olmanin getirileri işteEvet öyle oluyor :))
Şuan mesela 24 kişi var sayfada 14 ü üye bile değil selam olsun
Vay be herşeyi görüyorsunuzEvet öyle oluyor :))
Şuan mesela 24 kişi var sayfada 14 ü üye bile değil selam olsun
Sadece bu keşke her şeyi görsemVay be herşeyi görüyorsunuz
Arkadaş alıntı yapınca fark ettim yazdığınıkızlar bu arada fetal dna ile ilgili bişey öğrendim, Eskişehir osmangazi üni de falan da yapılıyormuş 1100 tl bilginiz olsun. 25-30 günde çıkıyormuş.
Bence o zaman erkektir Çünkü tuzlu yiyip erkek doğuran annelerde oldu fakat ben en başından beri kız hissediyordum ve rüyamda da kız görmüştüm O yüzden annelerin hissettiği Bence doğruHadi ya tutmuş yani senin belirtilerin aynısı bendede var ve kan yılıdada kız çıktı ama ben hep erkek hissediyorum nedense
Evet canım normalmiş rahim büyüyor diyeymiş genelde öyle söylenmiş yaniCanim uyku konusu zaten ilk trimester de epey tavan oluyor. Ben hala uykuluyum her gün2.trimesterde biraz daha rahatlayacagimizi söylüyorlar hep. Bende de batma gibi karnimda oyle bisiler oluyor normal galiba cok kiside oluyor.
Bende de var aynilari yaa. Bide sen calisiyorsun senin isin daha zor. Ben evde bile bi dolasip gelince yoruluyorum. Hele komusurken nefes nefese kaliyorum uzanirken konusuyorsam.
Bu arada adın medyuma cikacakhisleri mi gozleri m kuvvetli desem ne desem
91 doğumlusunuz değil mi Çin takvimine göre yaş ekleyerek mi hesapladınızbenim çin takvimi tuttu, hatta görünüşe gore 34 yaşında olup mart ayinda hamile kalan @simurgdc da erkek bekliyor , ikimizde 34 yaşında ve mart ayinda erkek cocuga hamile kalmis olduk. Baska 34 yasinda olan varsa erkek bebege hazırlansın
Bundan önce ne zaman gitmistiniz en son kontrole çok geçmiş olsunKızlar çok kötüyüm
Çok afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken fark ettim kanamam oldu hem klozete damlamış hemde peçeteye kan geldi hemen doktora gittim. Ultrasonda baktı bebeğin kalbini dinledim çok şükür duydum . Ama bana 20 gün istirahat etmem gerektiğini söyledi. Plasenta rahme yakın dedi progestan verdi . ( Bebeğin eşi ) 10 haftama girdim. Yaşayan oldu mu yada duyduğunuz çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye lütfen yazın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?