Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Beeeen hazırm baştan beriiii

kızlar bu arada fetal dna ile ilgili bişey öğrendim, Eskişehir osmangazi üni de falan da yapılıyormuş 1100 tl bilginiz olsun. 25-30 günde çıkıyormuş.
duydum bende canım oraya gitsem diye düşündüm ama asla ulasamiyorum bilgi almak icin

Benim midem de hala kötü asla kokulara tahammül edemiyorum gün boyu bulantı var ne zaman geçicek bu mide sorunları oglumda da kızımda da hic boyle mide sorunum olmadı

kızlar bu arada fetal dna ile ilgili bişey öğrendim, Eskişehir osmangazi üni de falan da yapılıyormuş 1100 tl bilginiz olsun. 25-30 günde çıkıyormuş.
Arkadaş alıntı yapınca fark ettim yazdığını
Aynen bende orada yaptırcam gibi ankaradan çok uzak değil havalarda güzel biraz Eskişehir gezeriz

Hadi ya tutmuş yani senin belirtilerin aynısı bendede var ve kan yılıdada kız çıktı ama ben hep erkek hissediyorum nedense
Bence o zaman erkektir Çünkü tuzlu yiyip erkek doğuran annelerde oldu fakat ben en başından beri kız hissediyordum ve rüyamda da kız görmüştüm O yüzden annelerin hissettiği Bence doğru

Evet canım normalmiş rahim büyüyor diyeymiş genelde öyle söylenmiş yani

91 doğumlusunuz değil mi Çin takvimine göre yaş ekleyerek mi hesapladınız

Bundan önce ne zaman gitmistiniz en son kontrole çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…